Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 22.12.2008 22:51:51
|
|
|
|
Todala
|
Imeli smo tudi samo kašelj brez vročine..., probali smo sirup, čakali... končali v bolnici. Mora k zdravniku, po mojem.
|
|
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 22.12.2008 22:56:58
|
|
|
|
rija
|
moj je tak grdo pokašljeval 1 mesec da se je dobesedno davil, šli k P in je bilo baje vse ok
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 22.12.2008 23:57:56
|
|
|
|
ursi
|
Trenutno se ponekod pojavlja tudi oslovski kašelj. Tko da jaz bi za zihr šla k doktorju.
|
|
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 23.12.2008 7:44:35
|
|
|
|
dana
|
BRINA pa pojdite na urgenco ali pa h kakemu drugemu pediatru (recimo ko jo dežurni), če vas vaš noče pregledati. Mi je pa čudno, da ima tak odnos če je otrok astmatik
|
|
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 23.12.2008 8:31:38
|
|
|
|
vanč
|
Vsak človek, ki grdo kašlja več kot 14 dni naj bi šel nujno k zdravniku poslušat pljuča. Kaj šele otrok astmatik! Nič naj ti ne bo neprijetno in vztrajaj. Naš sicer nima astme a je občutljiv na pljuča in vsak močnejši prehlad potrebujemo pomoč ventulina, da se zmažemo. (bili smo tudi že v bolnici na kisiku)Zato, hvala bogu, ga naša zdravnica vedno hoče slišat.Tako smo oktobra ušli pljučnici za las, ker je pravočasno slišala poke in predpisala antibiotik. Pa še to! Sama imam na pljučnem krilu brazgotinico od nepravočasno zdravljene pljučnice. V glavnem, ko sama začutiš, da bi jo mogla pokazat zdravnici to naredi neglede na to kaj si kdo misli. Če pa ti potem zdravnica reče, da je vse o.k. toliko bolje in bosta odšli pomirjeni domov.
|
|
RE: grd kašelj brez vročine 23.12.2008 9:39:14
|
|
|
|
Freycha
|
ste me s tem danes prepričale, da je moj odpeljal hčerko na pregled k zdravniku, ker ima močne napade kašlja in predvsem tisti oslovski kašelj me je malo "prestrašil", ker še ni dobila tretjega cepiva....... Zdej čakam, da me pokliče in pove, kaj ji je......
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?