grd kašelj brez vročine (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

BRINA J. -> grd kašelj brez vročine (22.12.2008 22:30:43)

Nevem kaj naj , že 10 dni mi 4-letnica kašja grdo , se izkašljuje , vročine pa nima,  2 dni toži občasno pa da  jo boli v prsih. Pri nas so taki zdravnki, da če pripelješ otroka ki se duši od kašlja te gledajo noro pa ti rečejo da kaj delamo sploh tu če nima vročine, to se mi je že 2krat zgodilo, mala je astmatik drugače na vsakodnevni zaščiti z inhalacijami. Enkrat je tako , ker je bil pediater preveč pametem in saj ni nič... fasala virusno pljučnico, tako da nevem več kaj naj ..

Todala -> RE: grd kašelj brez vročine (22.12.2008 22:51:51)

Imeli smo tudi samo kašelj brez vročine..., probali smo sirup, čakali... končali v bolnici.  Mora k zdravniku, po mojem.

rija -> RE: grd kašelj brez vročine (22.12.2008 22:56:58)

moj je tak grdo pokašljeval 1 mesec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] da se je dobesedno davil, šli k P in je bilo baje vse ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ursi -> RE: grd kašelj brez vročine (22.12.2008 23:57:56)

Trenutno se ponekod pojavlja tudi oslovski kašelj. Tko da jaz bi za zihr šla k doktorju.

dana -> RE: grd kašelj brez vročine (23.12.2008 7:44:35)

BRINA pa pojdite na urgenco ali pa h kakemu drugemu pediatru (recimo ko jo dežurni), če vas vaš noče pregledati.
Mi je pa čudno, da ima tak odnos če je otrok astmatik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

vanč -> RE: grd kašelj brez vročine (23.12.2008 8:31:38)

Vsak človek, ki grdo kašlja več kot 14 dni naj bi šel nujno k zdravniku poslušat pljuča. Kaj šele otrok astmatik! Nič naj ti ne bo neprijetno in vztrajaj. Naš sicer nima astme a je občutljiv na pljuča in vsak močnejši prehlad potrebujemo pomoč ventulina, da se zmažemo. (bili smo tudi že v bolnici na kisiku)Zato, hvala bogu, ga naša zdravnica vedno hoče slišat.Tako smo oktobra ušli pljučnici za las, ker je pravočasno slišala poke in predpisala antibiotik.
Pa še to! Sama imam na pljučnem krilu brazgotinico od nepravočasno zdravljene pljučnice.
V glavnem, ko sama začutiš, da bi jo mogla pokazat zdravnici to naredi neglede na to kaj si kdo misli. Če pa ti potem zdravnica reče, da je vse o.k. toliko bolje in bosta odšli pomirjeni domov.

Freycha -> RE: grd kašelj brez vročine (23.12.2008 9:39:14)

ste me s tem danes prepričale, da je moj odpeljal hčerko na pregled k zdravniku, ker ima močne napade kašlja in predvsem tisti oslovski kašelj me je malo "prestrašil", ker še ni dobila tretjega cepiva.......

Zdej čakam, da me pokliče in pove, kaj ji je......

Meggy -> RE: grd kašelj brez vročine (30.1.2009 17:22:18)

Pozdravljene!
Za tiste, ki prisegate na naravna zdravila (za kašelj je to super zdravilo):
kupite črno redkev in izdolbite luknjo, ampak ne preveliko. Potem vanjo vlijete 2 žlici medu in pustite čez noč. Vso zadevo je treba imeti na krožniku ali v manjši posodici, ker se bo iz tega razvil sirup in se količina tekočine poveča. Potem pa to lahko trikrat na dan eno žličko ponudite otroku, če pa mu okus ne odgovarja, preprosto zmešajte z čajem.
Res ful pomaga lajšat kašelj, tako za staro kot za mlado :)

LP

Stran: [1]