|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grčija-1,5 letni otrok
25.2.2009 14:21:48   
frtina
Ojla!
Torej med poletnimi počitnicami bi radi odšli na dopust nekam v Grčijo. In ker slišim, da je vožnja z letalom kratka cca.2h se vedno bolj zagrevam za enega izmed otokov. In ker imamo malo bejbo (1,5leta bo takrat stara) bi radi našli kakšen otok, ki je bolj miren ,z lepo plažo za malčico, maybe bi blo še fajn, da je senca,...Če ste potovali s tako majhnim otrokom me zanima ali ste rentali avto in kako so prenesli otroci vročino med temi izleti po otoku. Potem me zanima, kakšen penzion ste vzeli (polpenzion, polnpenzion)predvsem me zanima to zaradi otroka glede na to, da ima nek ustaljen ritem hranjenja. Kdaj je primernejši čas zadopustovanje (junij, julij,...) Preko katerih agencij ste šli itd...Nasplošno mi bodo prišle prav vse vaše informacije, ki mislite, da so pomembne za načrtovanje počitnic z 1,5letnikom. Berem teme in sem vidla že enkaj primernega na Krfu. Se že vnaprej opravičujem, če sem postavila kakšno neumno vprašanje...Želim pa si čimbolj konkretnih odgovorov(kateri hotel, katera agencija,...)
lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grčija-1,5 letni otrok
25.2.2009 17:41:26   
nuala
Jaz ti priporocam Grcijo izven sezone, torej maj, morda junij ( ceprav smo ze 2 leti zapored imeli junija svinjsko vrocino ) in september, oktober. Ker vrocina je huda in ko sta bila mojadva manjsa, smo poleti ostajali med 12 in 18 noter, kar pa je bedno, ce si na dopustu. Rentacarji so dobri v Grciji, otroske sedeze imajo ( rezerviraj ko rezerviras avto ).
Kam konkretno ne vem, jaz bi verjetno Korfu ( lepo zelen in sencen ) ali kaksen Zahyzntos.
Grki imajo otroke radi in jim dovolijo marsikaj.
naj pa te opozorim, da zna biti Grcija precej umazana, ce si ena tistih, ki letajo za otrokom z vlazilnim robckom v rokah, Grcijo raje kar pozabi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 20:08:59   
kokoska007
agencije, med katerimi bi izbirala so INTELEKTA, PALMA IN SONČEK (GULET). naroči kataloge na dom in naredi ožji izbor. do 20. junija in v septembru bo zagotovo prijetna klima. ima pa vsak otok bolj in manj vetrovno stran. jaz sem še v vsakem hotelu naletela na majhne otročke in imam občutek, da slovenci dosti preveč kompliciramo.

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 25.2.2009 20:09:14 >

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 21:52:14   
karmchy
Mi smo bili na Rodosu v septembru in sicer je bil takrat naš mali star 7.mesecev. Imeli smo all inclusive, kar je zelo priročno že zaradi kosila. Res je da smo se takrat še dojili, ampak vmes je že jedel gosto hrano. V morju se nismo veliko kopali, ker mu ni odgovarjala slana vodauser posted image . Kljub temu da me je od začetka full skrbelo kako bo glede aviona (moram rečt da so full prijazne stevardese, in so na prvem mestu majhni otroci in se res potrudijo no da jim olajšajo potovanje) in tko, pa morem rečt da smo se mel super in tudi letos načrtujemo potovanje.
Tko, takšne so moje izkušnje, če želiš še kakšno informacijo me lahko kontaktiraš na ZS.

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 12:37:12   
plotka
Mi smo bili tudi na Rhodosu...

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?