frtina -> grčija-1,5 letni otrok (25.2.2009 14:21:48)
|
Ojla! Torej med poletnimi počitnicami bi radi odšli na dopust nekam v Grčijo. In ker slišim, da je vožnja z letalom kratka cca.2h se vedno bolj zagrevam za enega izmed otokov. In ker imamo malo bejbo (1,5leta bo takrat stara) bi radi našli kakšen otok, ki je bolj miren ,z lepo plažo za malčico, maybe bi blo še fajn, da je senca,...Če ste potovali s tako majhnim otrokom me zanima ali ste rentali avto in kako so prenesli otroci vročino med temi izleti po otoku. Potem me zanima, kakšen penzion ste vzeli (polpenzion, polnpenzion)predvsem me zanima to zaradi otroka glede na to, da ima nek ustaljen ritem hranjenja. Kdaj je primernejši čas zadopustovanje (junij, julij,...) Preko katerih agencij ste šli itd...Nasplošno mi bodo prišle prav vse vaše informacije, ki mislite, da so pomembne za načrtovanje počitnic z 1,5letnikom. Berem teme in sem vidla že enkaj primernega na Krfu. Se že vnaprej opravičujem, če sem postavila kakšno neumno vprašanje...Želim pa si čimbolj konkretnih odgovorov(kateri hotel, katera agencija,...) lp in hvala
|
|
|
|