|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   goveji zrezki+blitva+por?!?!?!?!?!?!
7.1.2006 23:34:28   
Ni novih sporočil
dix
Kaj lahko iz tega skup spackam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: goveji zrezki+blitva+por?!?!?!?!?!?!
8.1.2006 8:03:23   
Ni novih sporočil
Marogica
Por narežeš na kolobarćke in ga uporabiš namesto čebule, torej popražiš na njem goveje zrezke, ki jih narediš v omaku. Blitvo pa pripraviš podobno kot špinačo, dodaš pire krompir.To bi bila ena varianta

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: goveji zrezki+blitva+por?!?!?!?!?!?!
8.1.2006 9:30:07   
Ni novih sporočil
fricka
Goveji zrezek namažeš z gorčico, obložiš z porom in blitvo, zaviješ in povežeš z vrvico. Popečeš na čist malo olja, dodaš česen in vino, zaliješ s paradižnikovo omako. Soliš in kuhaš 1 uro pokrito. V ekonomu pol ure. Zelo okusno, preverjeno. Malo pora in blitve lahko pa tud v omako narežeš.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: goveji zrezki+blitva+por?!?!?!?!?!?!
10.1.2006 14:19:43   
Ni novih sporočil
bskrle
govedino prepražiš na poru (namesto na čebuli), blitva pa kot priloga - namesto špinače.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: goveji zrezki+blitva+por?!?!?!?!?!?!
10.1.2006 14:36:16   
Ni novih sporočil
artista7
a imaš kaj krompirja? Če imaš krompir naredi blitvo s krompirjem in naravne goveje zrezke, s porom in krompirjem pa porovo juho. Če rabiš recept, ti ga napišemuser posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?