Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Por narežeš na kolobarćke in ga uporabiš namesto čebule, torej popražiš na njem goveje zrezke, ki jih narediš v omaku. Blitvo pa pripraviš podobno kot špinačo, dodaš pire krompir.To bi bila ena varianta
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
Goveji zrezek namažeš z gorčico, obložiš z porom in blitvo, zaviješ in povežeš z vrvico. Popečeš na čist malo olja, dodaš česen in vino, zaliješ s paradižnikovo omako. Soliš in kuhaš 1 uro pokrito. V ekonomu pol ure. Zelo okusno, preverjeno. Malo pora in blitve lahko pa tud v omako narežeš.
a imaš kaj krompirja? Če imaš krompir naredi blitvo s krompirjem in naravne goveje zrezke, s porom in krompirjem pa porovo juho. Če rabiš recept, ti ga napišem