|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   govedina iz juhe
8.5.2006 14:22:08   
vampirka
Jaz imam pa vprašanje za vas, drage user posted image ... Kaj naredite s kuhano govedino iz juhe??? Meni je prekipelo jo jesti vedno na isti način - zraven krompirja, hrena in solate...
Imate kakšne ideje kaj lahko naredim s tem mesom??? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: govedina iz juhe
8.5.2006 14:53:31   
soncece24
Essigfleisch user posted image user posted image user posted image ne poznam slovenskega izraza:

govedina
jajček
čebula
kis olje

Vse narežeš na kocke in zmešaš v solato.

Dober tek!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 14:55:47   
mala račka
mesni polpeti:
zmiksana govedina
jajce
namočen kos kruha
majaron
drobtine

oblikuješ hlebčke in ocvreš v vročem olju (v ponvi ali fritezi)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 18:53:39   
Anonimen
Isto kot je sončece napisala, samo da brez jajc user posted image  Je boljše ;) Meni je ta solata boljša, če je mrzla (iz hladilnika).

(odgovor članu mala račka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 21:21:07   
Petrolinka
Mi jo poleg vsega že zgoraj naštetega porabimo še zraven krompirjevega zosa (eni pravijo temu murkin - kumaričin zos). Krompir olupiš in ga narežeš na kolobarje (kot za pire) in ga daš kuhat, zraven narežeš kako kislo kumarico, posoliš, mi damo zraven še malo rdeče paprike. Ko je krompir skuhan se doda še podmet (olje + moka) in vse skupaj se potem pretlači.  Ko si ta zos nadevaš na krožnik si potem daš na vrh na drobne kocke narezano govedino.

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2006 8:48:41   
dana
Jaz naredim pa žlinkrofe, in sicer goveje meso zmiksam (seveda ga je treba prej ohladiti), dodam jajce, sol, česen, sesekljano čebulo, mal peteršilja. Za testo pa rabiš moko, jajce, mal soli, olja in malce vode. Jaz testo kar takoj razvaljam in ga razrežem na kvadratke,v te kvadratke pa potem zavijem eno žličko nadeva. Kuham 20-30 min v osoljenem kropu. Po kuhanih žlinkrofih naribam še sir.
Zraven ponudim solato in njammmm.

lp dana

(odgovor članu Petrolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2006 10:16:21   
Anonimen
Na koščke narezana govedina popražena na čebulci z dodatkom soli in popra,na koncu pa gor še jajca na oko.
Ali pa v solati:Kocke govedine kuhana nasekljena jajca,nekaj kuhanega fižola,pa čebulo,pa poper in sol,kis in olje.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2006 17:37:15   
mikina
Narezana govedina, posebna klobasa, paprika, paradižnik, sir, mlada čebula, sol in poper, bučno olje in kis. Vse sestavine so naj narezane na drobno oz enake kockice. Solato daj za nekaj časa v hladilnik. Prileže se z kruhom, k mesu z žara ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2006 7:59:02   
vampirka
Punce, hvala za vse nasvete...moj je glasoval za polpetke. Sem potem en bolj oplemeniten (beri natančen) recept zbrskala na www.kulinarika.net in moram rečt, da je bilo super. Naslednjič pa bo verjetno solata, ali pa kak drug receptek, ki ste ga priporočile. Hvala!

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?