|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 8:23:26   
Natas@
Sicer ne vem,m če se temu tako reče, ampak ...
Zadnje čase mi sploh ne uspe, da bi lahko stanovanje pospravila tako da bi zgledalo "normalno", zato sem premišljevala da bi najela kako osebo, da bi prišla 1x tedensko pospravit. Zato me zanimajo vaše izkušnje s tem, kolikšna je cena, če je potrebno imet svoja čistila,...
Pa še to,a mogoče katrera priporoča koga za to (okolica Ljubljane).
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 8:32:39   
lan
Jaz imam gospo,ki mi pride na dva tedna narediti generalno ciscenje.Cistila moram imeti sama,cena pa je 1000 SIT/h.Pospravlja priblizno 4 do 5 ur in rezultat je res viden.Je pa na zalost ta gospa polno zasedena,tako da nima vec prostora za nove stranke.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 8:42:25   
JASNA D
K moji mami hodi gospa vsak drugi četrtek (od cca 8 do cca 14). Za delo in prevoz (za tega ne vem koliko znaša) vzame gospa 6 čukov. Ta gospa pravi, da ima moja mama popust, ker je z njo zelo korektna, pa vedno se ji spomni dati še kako malenkost (pozornost), še posebej ob praznikih. Zadovoljni sta obe. Cena je pa za Štajersko.

Ker se bomo mi preselili v hišo, kjer so trenutno moji starši, bom poskušala to gospo obdržati tudi jaz - ampak verjetno kar za 1 X tedensko.

LP in dobro odločitev.

Jasna

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 9:49:32   
Seven*
Jaz sem naredila drugace. 2x tedensko pride k meni ena studentka, ki 2 uri pazi Jakoba, jaz pa med tem pospravljam. Meni pase malo spremembe v dnevni rutini in nekaj oddiha od malega, ona je pa tudi zadovoljna, ker je vse kar mora poceti animirati 9 mesecnega otroka. Placam jo 800 na uro. Sem zelo zadovoljna, pa se pospravim si tako kot jaz zelim..

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 11:14:28   
piščanc
seven, tole je pa dober recept, jaz sem tudi bolj natančna glede pospravljanja

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 12:06:46   
baguSka
Men bo tud prou pršu - sam da bom jst namest študentke kr taščo vzela.;)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gospodinjska pomočnica
9.3.2005 17:42:21   
Pupica
Seven, tole je dobra pogruntavščina:bravo::bravo::bravo:
Midva pa tko narediva, da dava Tio komu, da jo pelje na sprehod, vmes oba pridno poprimeva za delo in v 2 urah je posparvljeno za naprej in za nazaj!9nebesa

Edino med :nosecka: pa je pospravljala ena gospa.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......