gospodinjska pomočnica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 8:23:26)

Sicer ne vem,m če se temu tako reče, ampak ...
Zadnje čase mi sploh ne uspe, da bi lahko stanovanje pospravila tako da bi zgledalo "normalno", zato sem premišljevala da bi najela kako osebo, da bi prišla 1x tedensko pospravit. Zato me zanimajo vaše izkušnje s tem, kolikšna je cena, če je potrebno imet svoja čistila,...
Pa še to,a mogoče katrera priporoča koga za to (okolica Ljubljane).
Lp

lan -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 8:32:39)

Jaz imam gospo,ki mi pride na dva tedna narediti generalno ciscenje.Cistila moram imeti sama,cena pa je 1000 SIT/h.Pospravlja priblizno 4 do 5 ur in rezultat je res viden.Je pa na zalost ta gospa polno zasedena,tako da nima vec prostora za nove stranke.

JASNA D -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 8:42:25)

K moji mami hodi gospa vsak drugi četrtek (od cca 8 do cca 14). Za delo in prevoz (za tega ne vem koliko znaša) vzame gospa 6 čukov. Ta gospa pravi, da ima moja mama popust, ker je z njo zelo korektna, pa vedno se ji spomni dati še kako malenkost (pozornost), še posebej ob praznikih. Zadovoljni sta obe. Cena je pa za Štajersko.

Ker se bomo mi preselili v hišo, kjer so trenutno moji starši, bom poskušala to gospo obdržati tudi jaz - ampak verjetno kar za 1 X tedensko.

LP in dobro odločitev.

Jasna

Seven* -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 9:49:32)

Jaz sem naredila drugace. 2x tedensko pride k meni ena studentka, ki 2 uri pazi Jakoba, jaz pa med tem pospravljam. Meni pase malo spremembe v dnevni rutini in nekaj oddiha od malega, ona je pa tudi zadovoljna, ker je vse kar mora poceti animirati 9 mesecnega otroka. Placam jo 800 na uro. Sem zelo zadovoljna, pa se pospravim si tako kot jaz zelim..

piščanc -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 11:14:28)

seven, tole je pa dober recept, jaz sem tudi bolj natančna glede pospravljanja

baguSka -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 12:06:46)

Men bo tud prou pršu - sam da bom jst namest študentke kr taščo vzela.;)

Pupica -> gospodinjska pomočnica (9.3.2005 17:42:21)

Seven, tole je dobra pogruntavščina:bravo::bravo::bravo:
Midva pa tko narediva, da dava Tio komu, da jo pelje na sprehod, vmes oba pridno poprimeva za delo in v 2 urah je posparvljeno za naprej in za nazaj!9nebesa

Edino med :nosecka: pa je pospravljala ena gospa.

Stran: [1]