|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:13:57   
willma
Pred 2,5 leti sva z možem kupovala pralni stroj. In ker sva ga hotela kupit za 10 let sva se odločila za Gorenje, saj imajo kvalitetne.
Odštela sva nekaj čez 100.000:ups:

In potem, čez leto in pol se je začelo, najprej pobarvana ena majca, druga srajca, potem razbarvana tretja mikica,....
Pa menjam en prašek in drugi prašek, pa mehčalec,...
Nič, se moram sprijaznit, da je kriv stroj:zmeden::(:grrr::hudicek:

Da sem to ugotovila, je trajalo eno leto, saj mi je uničil perilo samo na vsake toliko časa.
Zdaj je stroj star 2,5 let, pol leta prepozno, da bi koristila garancijo:(( in to zato, ker ko sem prvič videla kaj se dogaja niti pomislila nisem, da bo kriv stroj, za kateraga sem pred 1,5 let odštela 100.000.
:((:grrr::((:grrr::((:((:((
In jim pred enim tednom napišem mail, v katerem jim razložim kako in kaj (poslala sem na reklamacije), odgovora nikjer:grrr::hudicek::((:((:((

Saj ne morem verjet, da me ignorirajo:((

Punce svetujte, kaj naj naredim?

ps:mogoče na kratko in bolj jasno:
pred 2,5 let kupila stroj,
po 1,5leta (torej 1leto nazaj) opazim prve težave,
eno leto menajvam praške in mehčalce, težava še vedno tu->kriv je stroj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:18:52   
Anonimen
Kaj pa če bi najprej kašnega strokovnjaka vprašala, da pregleda stroj?
V garanciji itak ni več, ne?

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:21:00   
willma
Meta, samo da pride na dom POGLEDAT me pride 5000sit:(:((

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:21:51   
Primoza
Ne razumem povsem tega o pobarvanosti, od kje pa je prišla barva?

In kakšne rezultat dobite, če ne date ne praška ne mehčalca?

Ali pa samo prašek?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:26:36   
viv_
Ja če ni v garanciji je tko al tko useeno - pojdi na Yellow pages pa poišči nekoga ki popravlja pralne stroje. Meni je prišel zamenjat jermen pa je bilo 800 Sit, jermen sem pa imela doma.

lp

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:27:06   
Pia73
Jaz pa ne vem zakaj se obremenjuješ. Res ni lepo, da ti niso odgovorili, to je res graje vredno a zastonj ti itak nihče ne bo prišel pogledat, če je garancija že potekla. Najbolje, da pokličeš serviserja, plačaš in imaš spet lepe cunje.

Normalno, da te jezi a tako pač je.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:27:25   
rija
wilma, tudi meni, ki delam s tekstilom ni jasno, kako je lahko stroj kriv, da se ti pobarvajo oblačila. To je odvisno od kvalitete tkanine, barve, načina barvanja, ok. tudi od pranja, ampak takrat delaš ti kaj narobe ali pa je termostat v stroju zanič, pa nastaviš na 40 on pa pere na 90 stopinj. To bi zame bila edina razlaga. Nikakor pa ne vidim razloga za razbarvanje v pralnem stroju in detergentih razen če perešm z varikino. Je pa tudi res, da so bile tkanine pred leti bolj kvalitetne. Danes pa je vse več poceni kitajske robe, pri kateri ne gre vedno pričakovati, da se bo pri pranju obnašala po naših željah... Premisli...
Na tvojem mestu bi pa raje 5000 reskirala, kot pa zopet 100.000 za nov stroj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:28:50   
moni30
Vse lepo pa prav, ampak meni pa ni jasno kako lahko stroj perilo pobarva ali razbarva (razbarva bi še mogoče razumela).

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:35:45   
willma
Primoza,
svetla oblačila imajo rjaste packe, barvana oblačila, pa so naključno in nerazložljivo razbarvana.

bom se potrudila in dala slike v album

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:37:42   
ciciban
Oj!
Se ena,ki je razocarana nad Gorenjem!
Mi smo kupili njihov pomivalni stroj-ugradni,elektronski-in nam je u 4ih letih ze sestic crknu vceraj!!!:hudicek::hudicek::hudicek:Sm tok jezna! Sosedi je po enem letu sel programator-nov pride 30.000! Prav tako dvem kolegicam-po dobrem letu! Za povrh pa mi kolega,ki je serviser pri Gorenju u tolazbo pove,da se pri teh strojih to zelo pogosto dogaja!:grrr::grrr:Taksnih stvari jaz sploh nebi pustila prodajat-sploh pa ne za taksno ceno!
Jaz Od Gorenja ne kupim nobene stvari vec!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:38:44   
rija
Če imaš rjaste packe pa le serviserja pokliči, je mogoče kaj z bobnom narobe.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:39:22   
Marogica
Tudi jaz mislim, da ne more biti kriv stroj za razbarvanje tekstila. Vse, kar so ti naštele punce je več kot možno.Jaz bi dodala še to. Kaj ti mehčalec razredčiš?. Ponavadi kupujemo koncentrate, iz katerih bi naj dobili 4-5 litrov tekočine. Ti koncentrati so zelo močni. Meni se je to dogajalo, dokler nisem razredčila mahčalca. Pa tudi ne pri vseh.
Od takrat, ko to delam ,se mi razbarva samo še po moji krivdi.(prevroče pranje, varekina...)
lp

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:41:06   
ciciban
Ali pa s stojalom-jaz sem jih dobila na stojalu,ker se je odkrusla barva na parih mestih...

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:41:44   
rija
Nikoli ne redčim mehčalca (lenor) pa se mi razbarva kvečjemu, če sem nepazljiva.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:45:40   
willma
mehčalec vedno redčim, perilo sušim v sušilcu

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:46:14   
Primoza
Glede rjastih pack bi bila razlaga, da je en od delov korodiral, morda ni bil galvansko zaščiten?

Razbavanje je pa vezano le na pranje pri kaki visoki temperaturi, se pravi s termostatom.

Res je temeljit servis nujen, 5000 sit spet ni tak denar.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:48:13   
CIPRESA
wilma sedaj si me pa res vstrašla, ker jaz imam vse stroje od gorenja. Nimam jih še dolgo časa ker sva se z možem ravno preselila ampak tole je pa too much. Razbarvano perilo????
Kdaj se je pa to začelo??' eno leto ali več po nakupu???

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:55:04   
Primoza
Saj ni hudo, veliko ljudi ima Gorenje, pa se jim nič ne kvari.

To je povsem naključna zadeva.

Osebno imam od Gorenja kondenzacijski sušilec WT981 (85000 sit) in pralni stroj WA162(160000 sit) oboje kupljeno pred dvema letoma pa je vse ok, deluje kot novo.

Ostale aparate imam ne-Gorenjeve Electrolux (hladilnik, pečico, steklokeramično) in Bosch (pomivalni stroj). Nikjer nič narobe, le snažilka mi je zadnjič odlomila zaporo vrat pečice, ki varuje pred odpiranjem otrok.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   gorenje - razočarana
6.7.2005 11:56:03   
emaa
midva imava gorenjev pralni stroj že 5 let, pa je vse v redu, enkrat mi ni požiral dobro, pa je bil kovanec problem, drugače pa meni pofarba cunje samo pri kakih rdečih moževih mikicah, pa tud ne vsako pranje. So pa definitivno majce krive, pač bolj temne zraven vržem, ker lahko 10x operem, pa ne bo nič, 11 pa bo ena spustila barvo (še to ne vem katera)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:06:04   
willma
jezi me samo to, da sem slepo verjela njihovi kvaliteti, če ne bi, bi lahko koristila garancijo

slike so gor

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:07:34   
karinka
To pa prvič slišim da je za razbarvano perilo kriv stroj. Jaz bi prej rekla de je kriv prašek ali mehčalec.

Res čudno.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:07:39   
emaa
jaz npr. ne bi nikoli kupila pomivalca od gorenja, ga ma moja mami, pa vse najprej na roke pomije, da to čudo sploh kolkr tolk pomije. Njen prejšnji pralni stroj je pa mel probleme s statično elektriko, te je vedno stresel, ko si ven jemal.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:07:59   
india
Odkar imam svoje gospodinjstvo, se pravi 16 let imam Gorenjeve aparate in sem bila vedno z njimi zadovoljna, pa tudi s servisom. Ravno včeraj je bil pri nas serviser, ki je delal cca. 45 minut, pa je delo z menjavo dela ( neka potisna črpalka ali nekaj takega) stalo 10.000 SIT, stroj je star 5 let in drugače dela kot nov.
Okoli netov sem tudi jaz imela rjaste flekce, pa ni bil kriv stroj amapk nekvalitetni neti, saj se mi je to dogajalo le na enih bodijih ( ene blagovne znamke).
Da bi pa sam stroj razbarval perilo, pa mi ne gre v glavo, saj se mi to še nikoli ni zgodilo. Vem, da je za tako potrebna ali previsoka temperatura ali kakšna cunja,ki ravno ne paše v tisto perilo.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:10:54   
maruškaD
Za razbarvanje ne more biti kriv stroj (ne najdem te logike). Katera pisana oblačila pa daješ skupaj oziroma kako ločuješ po barvi?

Za rjo je lahko kriv stroj. Za razbarvanje pa ne.

Sicer pa če se ugotovi, da ima tvoj stroj 'prirojeno' napako - ti mora tovarna to popravit neglede na to ali je stroj v garanciji ali ne!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:19:09   
Anonimen
Iz prve roke (delam z Gorenjem že 10 let):

njihovi aparati so prve kvalitete, razen pomivalnih strojev, ki jih še niso dobro razvili.

Seveda pa ima lahko kakšen stroj tudi napako, kot tudi lahko kupiš Mercedesa, ki ti bo po 1000km crknil. Načelno pa je Gorenje ena najboljših evropskih firm za hišne aparate.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

prevara
danuska

Ali bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?

da (9%)

ne (58%)

mogoče (33%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!