|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   good news...
13.9.2004 11:40:35   
Urša76
bejbe, jaz sem nazaj iz dopusta. bilo je super fajn, pa čeprav nisva bila na morju cel teden.

drugač pa zaenkrat dobre novice: nisem čakala na M. predvčerajšnjim, pa je tud vč. nisem dočakala. niti danes še ne... sem šla kupit CB, pa ne vem a naj še mal počakam, al kar nardim tist test, da končn zvem...
ampak slutim, da ne bo nič, čeprav želim si pa fuuuuullll. upam, da bosta :modri:.

povejte, naj še mal počakam, al naj naredim test???

thanks & lp,
urša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   good news...
13.9.2004 12:32:56   
mela
naredi test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:modri::roza::modri
::roza:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   good news...
13.9.2004 12:56:13   
tejč
Dej, no, sčekiraj!!!!Mene razganja od radovednosti.

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   good news...
13.9.2004 13:12:24   
Urša76
Bejbe, trenutno ne morem lulat po palčkah pa vreščat v WC-ju ob čakanju na :modri: pa tko dalje (saj razumete), ker sem v službi, pa mam test v avtu. Tko da bom danes takoj, ampak res TAKOJ, ko vdrem skozi vrata v stanovanje, naredila test.
Pa vam jutr sporočim. Če se ne bom vrgla iz balkona.

Ups, sorry, nimava balkona, se bom morala potrudit pa na okno splezat... Je najina garsonjera tako majhna, da ko se obrnem pri oknu, se skoraj v vhodna vrata z glavo počim.

Ojoj, mal smo cinični danes... Upam, da me bo minilo do popoldne, ker ni v moji navadi bit takšna. Zihr je to zarad mojih živčkov.

No ja, v glavnem resnično upam, da bodo novice dobre, ker se mi bo v nasprotnem primeru kar mal zrolal. al pa mal bolj...

Dajte mi še kaj vzpodbudnega napisat, da mi bo mal lažje pr srčku...

Lep dan,
Urša

P.S.: Moj Samo vas pozdravlja, pa drži fige za vas.

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   good news...
13.9.2004 13:44:59   
Kinokija
:modri: Že par dni sem se spraševala, kam si izginila?

Dej, takoj napiš, kako in kaj :miska::miska::miska::miska: Blazno držim pesti na :modri: da se ti izpolni srčna želja!

P a tud če ne bota :modri:, ne bo konec sveta, bosta pa še en mesec malo poskočila.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   good news...
13.9.2004 13:50:53   
Venera
Urša pozdravljena,

upam in držim pesti zate, da ugledaš željeni :modri::roza:. Čeprav ne vem, kako je s hormonom, ki je v urinu, če si čez dan veliko pila in bila dostikrat na WC-ju.
Da ne boš kje razočarna. Na začetku baje še ni toliko nosečniškega hormona v urinu, zato priporočajo, da je jutranji urin!

Javi kako bo in upam, da te jutri oz. še danes lahko pozdravimo na Prvič noseča!:bravo:9nebesa

lp Venera

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   good news...
13.9.2004 13:53:30   
Urša76
Kinokija,
kako pa kaj vi2 napredujeta?

Drugače pa: itak, da bova še malo :sloncek::sloncek::sloncek:
In to v vsakem primeru...
Iz ljubezni.
Tko k vse, ki smo tukaj gor...

Sam me mal skrbi nekaj...
Me ful prsi bolijo, pa glava, pa hrbtenica, pa utrujena za znoret...

Pa si kar mislim, da bo spet una packa M. prišla in vse spet pokvarla...

Ah, komaj čakam, da bo 15.30, da grem domov s tega šihta utrganega.
LP, Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   good news...
13.9.2004 14:50:13   
Anitka
URŠA hojla!
A ne moreš malce prej iz službe? :)-:)-:)-:)-:)-

Joj kako sem nestrpna in :miska::miska::miska::miska::miska:držim takooooooo mooooočnoooooooooooo.

Daj hitro sporoči in imam občutek, da bosta :modri::roza::duda:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   good news...
13.9.2004 15:06:02   
Urša76
Ahoj Anitka,
ne morem. Neizvedljivo, na žalost...

Je moj šefe full občutljiv na zadeve kot so: predčasno odhajanje iz službe, visenje na telefonu, kofetkanje itd.
Pa komaj 4 mesece tukaj delam, tko da že na splošno ne vem kaj bo...

A veš, da mene tud full matra, kaj bo. Tko težko bom še te pol ure tuki visela, da je za znoret.
Ko te vsaj ne bi varal tale tvoj "občutek"!

Ti bom vrnila fige, pozitivne misli, molitvice in vse kar spada zraven, ko boš ti v kaki dilemi...

Sporočim takoj ko izvem; v bistvu jutri zjutraj, ker doma nimava računalnika. (ga nimava glih kam dat v garsonjeri z 20 m2).

Upam, da bodo good news.
LP, Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   good news...
14.9.2004 8:09:00   
Maša26
Urša, sporoči!!

Že me smo nestrpne..

Upam, da proslavljaš 9nebesa!!

:miska:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   good news...
14.9.2004 9:35:37   
Kinokija
Kaj zdej, mene že tolk členki bolijo, odreši nas krčev v rokah in povej, kako in kaj......:bravo::miska::miska::miska:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   good news...
14.9.2004 10:05:09   
Urša76
Sorči, punce. Sem se sam prijavla, pa nisem utegnila napisat prav nič do zdaj.
Hvala, ker ste držale fige, ampak ni pomagalo.

Sicer pa se počutim blazno slabo in mislim, da bom šefa prosila, če grem lahko domov. V glavnem me boli glava, hrbet, noge, buši, joški...na kratko: vse.

In zdaj? Tolažim se, da je bilo morda vseeno še prezgodaj za test. M. imam na 28- 35 dni. pa sem delala test ta prvi dan po izost. M.

Vaši komentarji???

LP, Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   good news...
14.9.2004 10:13:39   
anadejka
Hmmm...Urška ne vem kaj bi ti rekla?
Lahko da si ravno pred:hudicek:,lahko paaaa.....se je v tebi zganila ena pikica:duda:,čisto možno je,veš.
Sam ane,kok je to zoprno da so nosečniški znaki čist isti kot tisti pred M,kako nej pol vemo:grrr:
Kakorkoli pač že,jest ti držim :miska::miska::miska:da ne bi blo:hudicek:ampak:modri::roza::modri::roza:in:duda::duda::duda:.

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   good news...
14.9.2004 10:17:28   
Urša76
thanks. sam res je shit, če so si znaki tako podobni, da jih ne moremo ločit. ampak M. pa še nimam. me čist "mede" danes na šihtu. bi šla kar dam. tko slabo se počutim.

najraje bi tulila na glas, ker mi že od včeraj solze silijo iz oči...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   good news...
14.9.2004 10:19:33   
tinkamiška
Urša tudi jaz držim pesti zate, močno, močno,ker vem kako se počutiš zdej, ko moraš čakat. Bodi pozitivna in mogoče si pa res delala test prehtiro...počakaj še kakešne par dni in ga delaj ponovno. Želim ti da ne bi bilo te packe:hudicek: in da bi nam sporočila veselo novičko!!!

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   good news...
14.9.2004 10:21:34   
billa
urša,bodi močna....nič ni izgubljeno.

Nevem če si prebrala kaj je ginekologinja rečla tinkimiški. Mogoče je za vse prezgodaj, dajmo se potrudit in probat počakat še kakšen dan:)

Čeprav te čisto razumem, da je nemogoče mislit na karkoli drugega kot na9nebesa:duda:9nebesa:duda:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   good news...
14.9.2004 10:52:33   
puncica
A ti menstruacija že zamuja? Dej nared že test, me blazn zanima, pa optimizem naj bo na višku:bravo::bravo: Držim pestke, tako da komi tipkam :)-

A ja pa sem včeraj bila v Loki pa sem tvojo telefonsko pozabla, če si še za kavico te pokličem ko bom spet tam:bravo:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   good news...
14.9.2004 10:54:39   
puncica
Ej zakva pa ne greš po tist test v avto, pa hop na wc, pa boš takoj vedla:bravo:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   good news...
14.9.2004 10:56:28   
puncica
O šit jst sem pa mal uzadi:)-

Ej Urša nikar izgubit upanja, dokler ne pride M. je še vse možno. Držim pesti zate. Pa nikar solzic, sam upaj naprej in enkrat bo, sigurno:bravo::bravo: Potem pa bo nepopisna sreča

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!