good news... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> good news... (13.9.2004 11:40:35)

bejbe, jaz sem nazaj iz dopusta. bilo je super fajn, pa čeprav nisva bila na morju cel teden.

drugač pa zaenkrat dobre novice: nisem čakala na M. predvčerajšnjim, pa je tud vč. nisem dočakala. niti danes še ne... sem šla kupit CB, pa ne vem a naj še mal počakam, al kar nardim tist test, da končn zvem...
ampak slutim, da ne bo nič, čeprav želim si pa fuuuuullll. upam, da bosta :modri:.

povejte, naj še mal počakam, al naj naredim test???

thanks & lp,
urša

mela -> good news... (13.9.2004 12:32:56)

naredi test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:modri::roza::modri
::roza:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

tejč -> good news... (13.9.2004 12:56:13)

Dej, no, sčekiraj!!!!Mene razganja od radovednosti.

Urša76 -> good news... (13.9.2004 13:12:24)

Bejbe, trenutno ne morem lulat po palčkah pa vreščat v WC-ju ob čakanju na :modri: pa tko dalje (saj razumete), ker sem v službi, pa mam test v avtu. Tko da bom danes takoj, ampak res TAKOJ, ko vdrem skozi vrata v stanovanje, naredila test.
Pa vam jutr sporočim. Če se ne bom vrgla iz balkona.

Ups, sorry, nimava balkona, se bom morala potrudit pa na okno splezat... Je najina garsonjera tako majhna, da ko se obrnem pri oknu, se skoraj v vhodna vrata z glavo počim.

Ojoj, mal smo cinični danes... Upam, da me bo minilo do popoldne, ker ni v moji navadi bit takšna. Zihr je to zarad mojih živčkov.

No ja, v glavnem resnično upam, da bodo novice dobre, ker se mi bo v nasprotnem primeru kar mal zrolal. al pa mal bolj...

Dajte mi še kaj vzpodbudnega napisat, da mi bo mal lažje pr srčku...

Lep dan,
Urša

P.S.: Moj Samo vas pozdravlja, pa drži fige za vas.

Kinokija -> good news... (13.9.2004 13:44:59)

:modri: Že par dni sem se spraševala, kam si izginila?

Dej, takoj napiš, kako in kaj :miska::miska::miska::miska: Blazno držim pesti na :modri: da se ti izpolni srčna želja!

P a tud če ne bota :modri:, ne bo konec sveta, bosta pa še en mesec malo poskočila.:sloncek::sloncek:

Venera -> good news... (13.9.2004 13:50:53)

Urša pozdravljena,

upam in držim pesti zate, da ugledaš željeni :modri::roza:. Čeprav ne vem, kako je s hormonom, ki je v urinu, če si čez dan veliko pila in bila dostikrat na WC-ju.
Da ne boš kje razočarna. Na začetku baje še ni toliko nosečniškega hormona v urinu, zato priporočajo, da je jutranji urin!

Javi kako bo in upam, da te jutri oz. še danes lahko pozdravimo na Prvič noseča!:bravo:9nebesa

lp Venera

Urša76 -> good news... (13.9.2004 13:53:30)

Kinokija,
kako pa kaj vi2 napredujeta?

Drugače pa: itak, da bova še malo :sloncek::sloncek::sloncek:
In to v vsakem primeru...
Iz ljubezni.
Tko k vse, ki smo tukaj gor...

Sam me mal skrbi nekaj...
Me ful prsi bolijo, pa glava, pa hrbtenica, pa utrujena za znoret...

Pa si kar mislim, da bo spet una packa M. prišla in vse spet pokvarla...

Ah, komaj čakam, da bo 15.30, da grem domov s tega šihta utrganega.
LP, Urša

Anitka -> good news... (13.9.2004 14:50:13)

URŠA hojla!
A ne moreš malce prej iz službe? :)-:)-:)-:)-:)-

Joj kako sem nestrpna in :miska::miska::miska::miska::miska:držim takooooooo mooooočnoooooooooooo.

Daj hitro sporoči in imam občutek, da bosta :modri::roza::duda:

Anitka:metulj:

Urša76 -> good news... (13.9.2004 15:06:02)

Ahoj Anitka,
ne morem. Neizvedljivo, na žalost...

Je moj šefe full občutljiv na zadeve kot so: predčasno odhajanje iz službe, visenje na telefonu, kofetkanje itd.
Pa komaj 4 mesece tukaj delam, tko da že na splošno ne vem kaj bo...

A veš, da mene tud full matra, kaj bo. Tko težko bom še te pol ure tuki visela, da je za znoret.
Ko te vsaj ne bi varal tale tvoj "občutek"!

Ti bom vrnila fige, pozitivne misli, molitvice in vse kar spada zraven, ko boš ti v kaki dilemi...

Sporočim takoj ko izvem; v bistvu jutri zjutraj, ker doma nimava računalnika. (ga nimava glih kam dat v garsonjeri z 20 m2).

Upam, da bodo good news.
LP, Urša

Maša26 -> good news... (14.9.2004 8:09:00)

Urša, sporoči!!

Že me smo nestrpne..

Upam, da proslavljaš 9nebesa!!

:miska:

Kinokija -> good news... (14.9.2004 9:35:37)

Kaj zdej, mene že tolk členki bolijo, odreši nas krčev v rokah in povej, kako in kaj......:bravo::miska::miska::miska:

Urša76 -> good news... (14.9.2004 10:05:09)

Sorči, punce. Sem se sam prijavla, pa nisem utegnila napisat prav nič do zdaj.
Hvala, ker ste držale fige, ampak ni pomagalo.

Sicer pa se počutim blazno slabo in mislim, da bom šefa prosila, če grem lahko domov. V glavnem me boli glava, hrbet, noge, buši, joški...na kratko: vse.

In zdaj? Tolažim se, da je bilo morda vseeno še prezgodaj za test. M. imam na 28- 35 dni. pa sem delala test ta prvi dan po izost. M.

Vaši komentarji???

LP, Urša

anadejka -> good news... (14.9.2004 10:13:39)

Hmmm...Urška ne vem kaj bi ti rekla?
Lahko da si ravno pred:hudicek:,lahko paaaa.....se je v tebi zganila ena pikica:duda:,čisto možno je,veš.
Sam ane,kok je to zoprno da so nosečniški znaki čist isti kot tisti pred M,kako nej pol vemo:grrr:
Kakorkoli pač že,jest ti držim :miska::miska::miska:da ne bi blo:hudicek:ampak:modri::roza::modri::roza:in:duda::duda::duda:.

Urša76 -> good news... (14.9.2004 10:17:28)

thanks. sam res je shit, če so si znaki tako podobni, da jih ne moremo ločit. ampak M. pa še nimam. me čist "mede" danes na šihtu. bi šla kar dam. tko slabo se počutim.

najraje bi tulila na glas, ker mi že od včeraj solze silijo iz oči...

tinkamiška -> good news... (14.9.2004 10:19:33)

Urša tudi jaz držim pesti zate, močno, močno,ker vem kako se počutiš zdej, ko moraš čakat. Bodi pozitivna in mogoče si pa res delala test prehtiro...počakaj še kakešne par dni in ga delaj ponovno. Želim ti da ne bi bilo te packe:hudicek: in da bi nam sporočila veselo novičko!!!

Tinka

billa -> good news... (14.9.2004 10:21:34)

urša,bodi močna....nič ni izgubljeno.

Nevem če si prebrala kaj je ginekologinja rečla tinkimiški. Mogoče je za vse prezgodaj, dajmo se potrudit in probat počakat še kakšen dan:)

Čeprav te čisto razumem, da je nemogoče mislit na karkoli drugega kot na9nebesa:duda:9nebesa:duda:

puncica -> good news... (14.9.2004 10:52:33)

A ti menstruacija že zamuja? Dej nared že test, me blazn zanima, pa optimizem naj bo na višku:bravo::bravo: Držim pestke, tako da komi tipkam :)-

A ja pa sem včeraj bila v Loki pa sem tvojo telefonsko pozabla, če si še za kavico te pokličem ko bom spet tam:bravo:

puncica -> good news... (14.9.2004 10:54:39)

Ej zakva pa ne greš po tist test v avto, pa hop na wc, pa boš takoj vedla:bravo:

puncica -> good news... (14.9.2004 10:56:28)

O šit jst sem pa mal uzadi:)-

Ej Urša nikar izgubit upanja, dokler ne pride M. je še vse možno. Držim pesti zate. Pa nikar solzic, sam upaj naprej in enkrat bo, sigurno:bravo::bravo: Potem pa bo nepopisna sreča

Stran: [1]