Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 20:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 4.4.2011 20:38:10
|
|
|
|
Felicita
|
notri, pri kremi, je en listek, imenovan navodila za uporabo. preberi. če ti ni jasno, pokliči še 1x svojo ginekologinjo. ali v lekarno. sicer pa ja, lahko se namažeš, lamisil je res namenjen (pretežno, ne pa izključno) kožnim infekcijam, kar tvoje, sodeč po opisu, je.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 4.4.2011 20:46:37
|
|
|
|
buča
|
joj, felicita, poznam un listek z navodili, samo tam čisto nič ne piše, da bi bilo tud za mazat spolovilo
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 8.4.2011 15:02:07
|
|
|
|
honey
|
Kaj pa, če imaš samo tako suho nožnico? Jaz sem imela te težave med nosečnostjo. Sem tudi mislila, da imam glivično obolenje, pa mi je dala gin. neko AB kremo, pa ni nič pomagalo. Potem pa sem v lekarni kupila vaginalni gel - gyno in še nekaj, ne vem točno, kako se mu reče (na tubi je narisana silhueta ženske v vijola barvi). Sem imela pa enako simptome, kot ti, s tem, da sem se včasih ponoči spraskala do krvi. Ta gel mi je pa pomagal.
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 8.4.2011 21:09:23
|
|
|
|
buča
|
ok, bom vprašala za to, hvala...lp
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 9.4.2011 1:53:01
|
|
|
|
malania
|
Če gre za glivice poizkusi z vaginalnimi tabletami (lahko kupiš brez recepta v lekarni), meni so pomagale.
|
|
RE: glivično obolenje-pomoč 9.4.2011 10:35:56
|
|
|
|
honey
|
Sem šla pogledat, sem se spomnila, da imam še v predalu malo tega gela - je MULTY-GIN gel
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?