glivično obolenje-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

buča -> glivično obolenje-pomoč (4.4.2011 20:24:51)

spet me vse srbi spodaj, pa sploh ne v nožnici, ampak male in velike sramne-pa mi ni ginek.dala canesten, ampak lamisil pa kokr vem, je lamisil proti glivicam na rokah in nogah...a katera ve, če se loh namažem?'

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2011 20:38:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Felicita -> RE: glivično obolenje-pomoč (4.4.2011 20:38:10)

notri, pri kremi, je en listek, imenovan navodila za uporabo. preberi. če ti ni jasno, pokliči še 1x svojo ginekologinjo. ali v lekarno.

sicer pa ja, lahko se namažeš, lamisil je res namenjen (pretežno, ne pa izključno) kožnim infekcijam, kar tvoje, sodeč po opisu, je.

buča -> RE: glivično obolenje-pomoč (4.4.2011 20:46:37)

joj, felicita, poznam un listek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] z navodili, samo tam čisto nič ne piše, da bi bilo tud za mazat spolovilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

honey -> RE: glivično obolenje-pomoč (8.4.2011 15:02:07)

Kaj pa, če imaš samo tako suho nožnico? Jaz sem imela te težave med nosečnostjo. Sem tudi mislila, da imam glivično obolenje, pa mi je dala gin. neko AB kremo, pa ni nič pomagalo. Potem pa sem v lekarni kupila vaginalni gel - gyno in še nekaj, ne vem točno, kako se mu reče (na tubi je narisana silhueta ženske v vijola barvi). Sem imela pa enako simptome, kot ti, s tem, da sem se včasih ponoči spraskala do krvi. Ta gel mi je pa pomagal.

buča -> RE: glivično obolenje-pomoč (8.4.2011 21:09:23)

ok, bom vprašala za to, hvala...lp

malania -> RE: glivično obolenje-pomoč (9.4.2011 1:53:01)

Če gre za glivice poizkusi z vaginalnimi tabletami (lahko kupiš brez recepta v lekarni), meni so pomagale.

honey -> RE: glivično obolenje-pomoč (9.4.2011 10:35:56)

Sem šla pogledat, sem se spomnila, da imam še v predalu malo tega gela - je MULTY-GIN gel

niwaj -> RE: glivično obolenje-pomoč (18.4.2011 15:15:55)

Lahko pa uporabiš Aloe vero :D Preberi si kaj vse ta rastlina nudi, med drugim tudi uničuje bakterije, klice in glivice. Gel oz. kremo dobiš povsod.

Stran: [1]