|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glasbeni gugalnik?
20.4.2006 9:02:13   
bonbončica
živjo punce!

Danes je v akciji v baby centrovem  portalu glasbeni gugalnik. Pa me zanima, če ga lahko mam namesto stolčka za hranjenje, oz. kaj je boljše?Gugalnik najbrž lahko uporabljam kmalu po rojstvu ali ne? Sem prvič nosečka, pa še ne vem vseh stvari, no sicer mam pa še cajt.

Kaj je torej boljše? Stolček pride v poštev šele po 6. mesecu a ne?

Lepo se mejte in uživajte na sončku!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glasbeni gugalnik?
20.4.2006 9:22:23   
anitaz
Lahko pa kupiš vse v enem...stolčke in gugalnik...kar je dondolino, od Peg Peregota...user posted image  Mi imamo tega,samo guncala se pa nikol ni..aja...pa muzike ima tudi, različne. Stolčke je super...pa še poleže se lahko. Jaz ti priporočam tega, ker se mi zdi tale nakup čisto nepotreben...ampak to je samo moje mnenje. user posted image

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2006 10:33:57   
asso
Meni se tudi zdi tale nakup nepotreben oz. čisto brez veze. Sej na začetku ga boš lahko hranila noter, ampak ne dolgo, ker če prav razumem je v gugalniku bolj ležeči položaj.
Ko se pa začnejo migat na veliko, pa je še v stolčku za hranjene nemogoče...
Tudi vprašanje koliko bo tvoj mali hotel biti na mestu. Jaz sem pogruntala, da najboljša varianta od vsega (ležalniki, jajčka, razni stolčki...) je igralni most in od začetka je najbolje kar na tleh...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2006 22:00:07   
žanai
Ojla!

Mi imamo stolček Dondolino Prima Pappa od Peg Perega! Dobili smo ga za darilo.
Naša Žana je stara pol leta in se v glavnem še dojiva, tako da je še ne hranim v njem, mi pa ta stolček pride zelo prav, kadar kaj delam npr. kuham ali pa jem kosilo...  Od njenega 4. meseca jo dajem notri za krajši čas in se pogovarjam z njo, ji kaj zapojem... če ji je pa preveč dolgčas, pa ga malo z nogo zibam in zmeraj uživa v guncanju.

Tisto automatsko zibanje smo uporabljali zelo malo časa, ker je bila kmalu pretežka, prej je pa nisem notri dajala, ker se mi je zdelo, da se ne počuti dobro v polsedečem položaju, nižje pa se naslonjala ni dalo dati (v navodilih piše, da je celo za novorojenčka- bla bla bla...).

Kar se pa pesmic tiče, pa imajo tak bolj elektronski zvok, ki mi gre malo na jetra in Žane niti ne zanima najbolj...  raje ima, če ji jaz pojem- čeprav ne znam najbolje. Je verjetno edini človek na svetu, ki uživa v mojem petju! user posted image  

V glavnem, moje mnenje je, če se da stolček malo zazibati je super, vse ostalo pa je nepotrebno ali pa neuporabno, predvsem pa predrago.

Lepo se imejte!

Žanai

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2006 20:23:16   
Urša
Problem je v tem koliko bo user posted image  sploh zainteresiran. Mi imamo glasbeni ležalnik. Prva user posted image  bi bila skoz not, je brcala, vriskala, od utrujenosti tudi not zaspala, drugi user posted image  se začne pa kr trest od živčnosti, sam da ga približam... tko da je res odvisno od user posted image  in po eni strani kar reskiraš.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.