žanai -> RE: glasbeni gugalnik? (20.4.2006 22:00:07)
|
Ojla! Mi imamo stolček Dondolino Prima Pappa od Peg Perega! Dobili smo ga za darilo. Naša Žana je stara pol leta in se v glavnem še dojiva, tako da je še ne hranim v njem, mi pa ta stolček pride zelo prav, kadar kaj delam npr. kuham ali pa jem kosilo... Od njenega 4. meseca jo dajem notri za krajši čas in se pogovarjam z njo, ji kaj zapojem... če ji je pa preveč dolgčas, pa ga malo z nogo zibam in zmeraj uživa v guncanju. Tisto automatsko zibanje smo uporabljali zelo malo časa, ker je bila kmalu pretežka, prej je pa nisem notri dajala, ker se mi je zdelo, da se ne počuti dobro v polsedečem položaju, nižje pa se naslonjala ni dalo dati (v navodilih piše, da je celo za novorojenčka- bla bla bla...). Kar se pa pesmic tiče, pa imajo tak bolj elektronski zvok, ki mi gre malo na jetra in Žane niti ne zanima najbolj... raje ima, če ji jaz pojem- čeprav ne znam najbolje. Je verjetno edini človek na svetu, ki uživa v mojem petju! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V glavnem, moje mnenje je, če se da stolček malo zazibati je super, vse ostalo pa je nepotrebno ali pa neuporabno, predvsem pa predrago. Lepo se imejte! Žanai
|
|
|
|