Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ina če ste bile, kaj vse je pogledal. Jaz sem bila pri mojem G pa me ni hotel nič pogledati, samo par besed sva spregovorila. berem pa malo okoli, da je dobro, da naredi vaginalni UZ, ... da se prepriča da je vse okej. Pri nas je na žalost praksa, da če paru v enem letu ne uspe, potem se začnejo z njim šele ukvarjat.
. ne vem zakaj bi moral eno leto vreč stran, če bi lahko problem (ča sploh obstaja) ugotovili že prej. ne vem meni se zdi 1 leto hudo dolgo. če je vse okej pa vsaj to veš in si manj obremenjen.

na pregled in sem G povedala, da načrtujemo nosečnost. Prvič me je nadomestna G založila z množico informacij in nasvetov. Drugič me je moj G pregledal in rekel, da ni nobenih ovir. Opozoril me pa je, da se mi obetajo enake težave z MV kot prvič. In res jih imam.
. Po moje je fajn, da greš prej se mal pokazat, ker če maš kakšno bolezen je boljše, da ti prej odkrijejo. Pa velik sreče. Jst pa zdej čakam prvo
, pol pa kmalu v nove boje.
ojoj, Samo z dobro voljo naprej. Jaz sem bila na pregledu lani in je bilo vse o.k. bris tudi, tako da ne rabim it na pregled pred zanositvijo? Itak vse potem pregledajo?