Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 24.8.2009 21:37:41
|
|
|
|
krtek 1
|
Mislim,da dr.Kosi sprejema.Nisem pa sigurna.Je pa dober zdravnik.
|
|
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 25.8.2009 11:54:36
|
|
|
|
tanjusi
|
Do sedaj sem bila v Velenju pri eni ful fajn zdravnici, bi se pa čist iz praktičnih razlogov prestavla.
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 26.8.2009 21:32:14
|
|
|
|
krtek 1
|
A si pri dr.Levak?Ona je ful dobra zdravnica.Poskusi poklicat v bolnico in se pozanimaj.
|
|
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 27.8.2009 16:23:35
|
|
|
|
tanjusi
|
A si pri dr.Levak?Ona je ful dobra zdravnica. ja nimam kaj rečt čez njo, sem pa sedaj v službi v sg in po vsej verjetnosti se bomo odločili za dojenčka bi mi pa bolj ustrezalo da grem v sg, iz kot pa si ti Krtek, a hodiš k Levakovi?
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 27.8.2009 21:56:24
|
|
|
|
krtek 1
|
Ne,sem pri dr.Juvan,ampak sem bila v obeh nosečnostih pri dr.Kosiju,ker je bila prvič moja zdravnica na porodniškem,drugič pa so me zaradi gužve dali k dr.Kosiju in mi je tudi pasalo tako,ker mi je kar vredu zdravnik.Mi je pa enkrat vmes omenil,da se lahko prestavim k njemu,če želim in tudi moja sorodnica,ki je iz drugega kraja se je prestavla k njemu in ni bilo kakšnega problema.
|
|
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 9.9.2009 10:01:52
|
|
|
|
nushka
|
pa ima kdo od dr. Kosija telefonsko številko? A ne dela on v Velenju?
|
|
|
|
RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj ... 12.9.2009 22:00:15
|
|
|
|
krtek 1
|
Ne,doma je iz Velenja.Nimam tel.,po moje je najbolje,da pokličeš v bolnico SG(ginekološka ambulanta) in se pozanimaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.