ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tanjusi -> ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (24.8.2009 11:43:28)

Ali katera ve ali se še da naročit v ginekoloških amnbulantah v sg-ju, ali kateri doktor še sprejema pacientke?

krtek 1 -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (24.8.2009 21:37:41)

Mislim,da dr.Kosi sprejema.Nisem pa sigurna.Je pa dober zdravnik.

tanjusi -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (25.8.2009 11:54:36)

Do sedaj sem bila v Velenju pri eni ful fajn zdravnici,  bi se pa čist iz praktičnih razlogov prestavla.

krtek 1 -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (26.8.2009 21:32:14)

A si pri dr.Levak?Ona je ful dobra zdravnica.Poskusi poklicat v bolnico in se pozanimaj.

tanjusi -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (27.8.2009 16:23:35)

A si pri dr.Levak?Ona je ful dobra zdravnica.

ja nimam kaj rečt čez njo, sem pa sedaj v službi v sg in po vsej verjetnosti se bomo odločili za dojenčka bi mi pa bolj ustrezalo da grem v sg, iz kot pa si ti Krtek, a hodiš k Levakovi?

krtek 1 -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (27.8.2009 21:56:24)

Ne,sem pri dr.Juvan,ampak sem bila v obeh nosečnostih pri dr.Kosiju,ker je bila prvič moja zdravnica na porodniškem,drugič pa so me zaradi gužve dali k dr.Kosiju in mi je tudi pasalo tako,ker mi je kar vredu zdravnik.Mi je pa enkrat vmes omenil,da se lahko prestavim k njemu,če želim in tudi moja sorodnica,ki je iz drugega kraja se je prestavla k njemu in ni bilo kakšnega problema.

nushka -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (9.9.2009 10:01:52)

pa ima kdo od dr. Kosija telefonsko številko? A ne dela on v Velenju? 

krtek 1 -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (12.9.2009 22:00:15)

Ne,doma je iz Velenja.Nimam tel.,po moje je najbolje,da pokličeš v bolnico SG(ginekološka ambulanta) in se pozanimaš.

tanjusi -> RE: ginekološki oddelek - bolnišnica slovenj gradec (13.9.2009 8:43:42)

A si pri dr.Levak?Ona je ful dobra zdravnica.

ja nimam kaj rečt čez njo, sem pa sedaj v službi v sg in po vsej verjetnosti se bomo odločili za dojenčka bi mi pa bolj ustrezalo da grem v sg, iz kot pa si ti Krtek, a hodiš k Levakovi?

a pa mogoče kdo ve ali dr. levakova tudi popoldne sprejema nosečnice, ker 8 let nazaj jih je samo zjutraj?

Stran: [1]