Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fimoza - kje operacija in kdo 27.9.2009 22:38:51
|
|
|
|
girly
|
Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila...
|
|
RE: fimoza - kje operacija in kdo 28.9.2009 17:16:41
|
|
|
|
suzanica
|
eno leto. v bolnici so nama rekli, da bi moral iti čimprej. jutri imamo pa posvetovalnico. naša P je rekla,da se to počaka - nikakor ne pred 1 letom. tak, da sem čist . ne vem več komu zaupat, ker imam v zadnjem času fuuul slabe izkušnje z zdravniki in me je resnično groza.
|
|
|
|
RE: fimoza - kje operacija in kdo 28.9.2009 19:27:27
|
|
|
|
girly
|
joj,to je pa res smotano,če vsak drugače govori.ne vem,kaj naj ti svetujem,po mojem je najbolje zaupat tistim,ki imajo s tem več izkušenj (verjetno v bolnici).upam,da boste uspešno rešili srečno
|
|
RE: fimoza - kje operacija in kdo 28.9.2009 19:34:39
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: girly Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila... Tako je.Tudi tam kjer sem jaz zaposlena svetujemo staršem, da naj počakajo z operacijo fimoze dokler otrok ni suh.Saj se takp zmanjša možnost komplikacij kot so okužbe. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?