fimoza - kje operacija in kdo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

suzanica -> fimoza - kje operacija in kdo (27.9.2009 20:52:15)

Živjo. Morda (upam, da NE) bo naš malček moral na operacijo zaradi fimoze. Kateri zdravnik je najboljši V LJ, MB ali CE. Ima katera kakšne izkušnje. Hvala.

girly -> RE: fimoza - kje operacija in kdo (27.9.2009 22:38:51)

Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila...

suzanica -> RE: fimoza - kje operacija in kdo (28.9.2009 17:16:41)

eno leto. v bolnici so nama rekli, da bi moral iti čimprej. jutri imamo pa posvetovalnico. naša P je rekla,da se to počaka - nikakor ne pred 1 letom. tak, da sem čist [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. ne vem več komu zaupat, ker imam v zadnjem času fuuul slabe izkušnje z zdravniki in me je resnično groza.

girly -> RE: fimoza - kje operacija in kdo (28.9.2009 19:27:27)

joj,to je pa res smotano,če vsak drugače govori.ne vem,kaj naj ti svetujem,po mojem je najbolje zaupat tistim,ki imajo s tem več izkušenj (verjetno v bolnici).upam,da boste uspešno rešili

srečno

luan -> RE: fimoza - kje operacija in kdo (28.9.2009 19:34:39)

IZVIRNO SPOROČILO: girly

Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila...

Tako je.Tudi tam kjer sem jaz zaposlena svetujemo staršem, da naj počakajo z operacijo fimoze dokler otrok ni suh.Saj se takp zmanjša možnost komplikacij kot so okužbe.
LP

ledenaa -> RE: fimoza - kje operacija in kdo (28.9.2009 20:12:02)

Če otrom lepo lula v curku,nima ponavljajočih se vnetij ipd zadev potem ni nič nujno in ni treba na operacijo

Stran: [1]