|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice
14.7.2005 19:36:32   
marty5
Ker so nas ponovno izrinili iz 1. strani, bom kar odprla temo :)

Moram vam povedat, da sem danes res v 9nebesa. Šla sem namreč na samoplačniški ultrazvok in videla mojega majhnega :duda: in utripanje njegovega srčka. Za trenutek me je kar prevzelo, da sem dobila solzne učke. Ko vidiš tiste sence je nekaj posebnega, ampak nič v primerjavi s tem, ko vidiš, kako srček utripa! Res, nekaj najlepšega v življenju.

Še dobro, da sem se odločila za samoplačniški pregled, ker mam tudi eno fejst vnetje. Dobila sem neko zdravilo in jutri moram nazaj, da ga vzamejo ven. Pol pa svečke....Ampak nič zato - prav nič ne more pokvariti današnjega doživetja :bravo::bravo::bravo:

Kako kaj z vami? Jaz moram trkat, ampak zaenkrat me ne pestijo nobene slabosti. Le zelo hitro se utrudim. Morda pa bom med tistimi nekaj srečnicami, ki ne poznajo slabosti :zmeden2:
Po drugi strani, pa se me loteva vse drugo - kot infekcija v ustih. G je rekel, da naj se kar pripravim - da če je v začetku nosečnosti tako, bo nabrž do konca:(

Jutri se bom poskusila naročiti na NS. Upam, da ne bodo dopusti preveč štrene zamešali.

No, dovolj o meni. Oglasite se kaj - februar je še zelooo daleč in do takrat se moramo dobro naklepetat ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice
14.7.2005 22:59:40   
petra.horzi
je res da je še zloo deleč ampak bo ful hitr minil
jz sm zdej srečka:nosecka: že deste tednov pa se mi zdi kot da sva lihkar zvedla
men tud ni blo in mi ni nč slabo (trkam) upam da mi tud ne bo
edin kot si napisala-ful se hitr utrudim.
aja pa napenja me skoz:)
pa prsi me bolijo včasih tok da sploh ne morm na trebuhu spat, pa k me dragi mal preveč stisne me tud zabolijo:)
pa fuuul sm občutljiva, vsaka stvar me lohk sprav v jok, ko gledam filme, sploh bolj tko romantične al pa žžalostne, takoj jokam:)
drgač pa nimam posebnih problemov:)-
jz pa na NS ne bom šla
se mi zdi stran vržen dnar in uničena nosečnost če so slučajno slabši rezultati
pomagat pa itak ne morš nč
če bi se dal DS zdravit pred rojstvom bi definitivno šla, tko pa se mi res zdi čist brez veze
se beremo/tipkamo
lp

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice
14.7.2005 22:59:50   
petra.horzi
je res da je še zloo deleč ampak bo ful hitr minil
jz sm zdej srečka:nosecka: že deste tednov pa se mi zdi kot da sva lihkar zvedla
men tud ni blo in mi ni nč slabo (trkam) upam da mi tud ne bo
edin kot si napisala-ful se hitr utrudim.
aja pa napenja me skoz:)
pa prsi me bolijo včasih tok da sploh ne morm na trebuhu spat, pa k me dragi mal preveč stisne me tud zabolijo:)
pa fuuul sm občutljiva, vsaka stvar me lohk sprav v jok, ko gledam filme, sploh bolj tko romantične al pa žžalostne, takoj jokam:)
drgač pa nimam posebnih problemov:)-
jz pa na NS ne bom šla
se mi zdi stran vržen dnar in uničena nosečnost če so slučajno slabši rezultati
pomagat pa itak ne morš nč
če bi se dal DS zdravit pred rojstvom bi definitivno šla, tko pa se mi res zdi čist brez veze
se beremo/tipkamo
lp

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice
15.7.2005 8:04:18   
tinkatonka
Dobro jutro februarčice!

No zame to jutro ni preveč dobro, saj je bila prva stvar pozdrav wc školjki, ki sem jo objemala zdele kakšnih 10 minut. Najbolj mi gre na živce to, da nimam kaj bruhat, pol se pa kr neki silim, pa sam mal vode zbruham. :(( Groza če ti je tok slabo, pa bruhat nimaš kej. No bo že. Očitno danes pač ni moj dan.

Bo pa jutri bolje. Moj :love: se danes odpravlja na morje za čez vikend in jaz bom malo sama doma, kar mi po eni strani ful paše, ker bom lahko v miru spackala diplomo (tistih par strani, ki jih še manjka).

Ja februar bo kmalu tu...če samo pomislim, da že vstopamo počasi v 3 mesec nosečnosti...oh ja..kako čas beži.

Marty5 me veseli, da je bilo na pregledu vse vredu. Zdaj si zihr pomirjena, ko si vidla utripati srček a ne? No jaz bom v prvem tednu avgusta videla najino :duda: drugič, na NS. Pa upam da bo lepo poziral, da bom dobila kakšno lepo slikico ;)

Grem jaz probat nekaj pojest, če bo šlo!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice
15.7.2005 10:50:08   
Urska61
Hojla!
Tudi jaz sem glih prišla s pregleda, ko sem zagledala srček, je bil res en čudovit občutek. Meni ni nič slabo in upam, da bo tako tudi ostalo. Drugače pa doživljam podobno kot ve: boleče prsi, utrujenost, veeeeelik apetit ... Na NS sem naročena 11. 8. tako da komaj čakam. Zdravnica mi je rekla, da bom presenečena, koliko se bo takrat že videlo. Baje se takrat vidi že toliko, kot se bo vse do konca. SUPER!
Urška 61:bravo:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice
15.7.2005 11:28:35   
karin412
Živjo,
Meni pa je slabo že kaka 2 tedna in komaj zdržim v službi. Napenja me tudi, včasih, pa utrujena sem tudi. Moj dragi je šel včeraj brez mene na pivo in cvetje v Laško in dobro, da nisem šla z njim, ker sem cel popoldan in celo noč prespala (pa itak piva ne smem pit!). Drugače se pa veselim, gledam lepe slikce na internetu-razvoj zarodka za vsak teden posebej...

Zanima me, če katera hodi v službo in je že povedala ali kdaj se pove (jaz še drugim bližnjim pred tretjim mesecem ne mislim povedat, ker sem imela prejšnjič slabo izkušnjo, ko sem potem splavila)?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice
15.7.2005 14:53:57   
marty5
Glede službe je bilo pri meni tako, da po spletu okoliščin zdaj vedo vsi. Nekako sem bila prisiljena povedati šefici, ker sem se bala, da ji bo kdo drug - se mi pa boljše zdi, da zve od mene.

Upam na najboljše. Se pa mi je definitvno odvalilo breme. Tudi sprejeli so ok - vsaj se mi zdi. če bi pa šlo kaj narobe (trkam na les in srčno upam, da ne), se mi vsaj ne bi bilo potrebno zmišljevati izgovorov.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice
16.7.2005 10:46:00   
tinkatonka
o punce moje...včerajšnji dan je bil pa ubitačen...v dobesednem pomenu besede. Zjutraj sem zacela bruhat in zvecer ob desetih nehala.:((:(( Katasrofa!!!! No za danes sem si potem takoj prištimala rizeve vaflje, da sem grizla še preden sem vstala. Nisem bila čist prepričana če bodo v meni ostal, ampak so! Sicer apetita nimam nobenga. Sem pa žejna kot hudič. Včeraj še pit nisem smela, ker če bi pila bi pa še enkrat več bruhala. No vglavnem da bo danes bolje!

Drugače mi pa malo :kuza: v rito skače, kajti še dva dni mam časa da spišem diplomo, pa me skrbi, da mi ne rata. Morm bit res pridna!! Za včeraj mi je pa tako žal, ker tud 10 min nisem mogla bit poknoc, kaj šele da bi pisala. No grem poiskat motivacijo, upam da jo najdem.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarčice
16.7.2005 16:27:25   
belma
:sloncek:Jaz tudi komaj čakam NS,ki jo ima 3.8. v Mb.Lep pozdrav!!!:morje:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarčice
16.7.2005 16:56:50   
petra.horzi
jz pa komi čakam 25.7. k mam spet pregled pr G, k je reku da se zadnič ni tok lepo vidl, pa me je naroču čez 14dni, da se bo dobr vidl, k se baje pr 12t zlo lepo vid, pa da bom slikco dubla!srček sm pa žže vidla-sm skor jokala, tok sm bla happy!!!:)-:):)-:)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?