marty5 -> februarčice (14.7.2005 19:36:32)
|
Ker so nas ponovno izrinili iz 1. strani, bom kar odprla temo :) Moram vam povedat, da sem danes res v 9nebesa. Šla sem namreč na samoplačniški ultrazvok in videla mojega majhnega :duda: in utripanje njegovega srčka. Za trenutek me je kar prevzelo, da sem dobila solzne učke. Ko vidiš tiste sence je nekaj posebnega, ampak nič v primerjavi s tem, ko vidiš, kako srček utripa! Res, nekaj najlepšega v življenju. Še dobro, da sem se odločila za samoplačniški pregled, ker mam tudi eno fejst vnetje. Dobila sem neko zdravilo in jutri moram nazaj, da ga vzamejo ven. Pol pa svečke....Ampak nič zato - prav nič ne more pokvariti današnjega doživetja :bravo::bravo::bravo: Kako kaj z vami? Jaz moram trkat, ampak zaenkrat me ne pestijo nobene slabosti. Le zelo hitro se utrudim. Morda pa bom med tistimi nekaj srečnicami, ki ne poznajo slabosti :zmeden2: Po drugi strani, pa se me loteva vse drugo - kot infekcija v ustih. G je rekel, da naj se kar pripravim - da če je v začetku nosečnosti tako, bo nabrž do konca:( Jutri se bom poskusila naročiti na NS. Upam, da ne bodo dopusti preveč štrene zamešali. No, dovolj o meni. Oglasite se kaj - februar je še zelooo daleč in do takrat se moramo dobro naklepetat ;)
|
|
|
|