|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice-kje ste
3.8.2005 21:05:46   
petra.horzi
pa kaj je zdej to:):)
nobene teme, nobenga odgovora na prejšno temo spodobnim naslovom!
a ste vse na dopustu al kaj?!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice-kje ste
4.8.2005 7:42:14   
tinkatonka
Dobro jutro!

No pa se javlja še ena februarčica. Sem malo na trnih, ker danes oddajam diplomo. Pa mam tak slab občutek, pa sploh ne vem zakaj. Vglavnem zdele se bom počas zrihtala in imam potem cel dopoldan opravkov, popoldne pa en luštkan klepet s prijateljicami.

Drugače sem vredu. Majčkeno me sicer matra zaprtje, ampak se to da vse poštimat, če bo pa kriza se bom pa z Donatom začela nalivat :)

Komaj čakam NS, ki jo imam v ponedeljek in že odštevam dneve. Če se ne motim gre danes ena izmed februačic na nuhalno, ampak zdele se pa res ne spomnim njenega imena. No upam da nam kaj javi kako je bilo.

In kako ste ostale februarčice? So slabosti že minile?? Ste že kaj bolj polne energije???

Lp Tinkatonka

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice-kje ste
4.8.2005 7:55:52   
nuka
Ojla se vam bom pridružla. So me iz januarja prestavli na februar. Rok imam določen 4.2.06.

V ponedeljek sem bila na NS. Je blo tako lepo. Sem poslušala srček, pa vidla mojga dojenčka. Je bil buden in je skakal. Sva bla oba z mojim :love: v 9nebesa.

Slabosti ni več že en lep čas, prav tako me ne daje več utrujenost.

Lp vsem februarčicam

Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice-kje ste
4.8.2005 8:17:11   
radovednica_
ojla punce.
dans je pa tko fajni dan za spanje jst pa v službi. komi gledam v ekran in mi učke kr skupi vleče. :zaspan: drugače pa je moje počutje krasno...sm hotla dons ko je mal hladnejš kavbojke oblečt, pa :hudicek: sploh jih ne morem čez pas zapret, zredila pa se nisem še nič.:zmeden: pa ve imate tudi kaj problemov z oblačenjem?

nuka vidim de so tudi tebi na nuhalni datum spremenili, tako kot meni. jst pa imam datim en dan za tabo 5.2.06. Nuka skje pa si oz. kje boš rodila?

srečna :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice-kje ste
4.8.2005 8:25:18   
BaGSi
Pozdravljene nosečke!

Tudi pri meni so utrujenosti minile, prsi niso več tako občutljive, prebava je boljše, slabosti pa tako ali tako nisem imela... Skratka, počutim se odlično.
Nuhalna je bila super; žal mi je samo bilo, da moj mož ni imel tokrat časa pogledat najino pikico (v prvi nosečnosti je kar cvetel, ko je videl UZ).
V 12 tednih sem se zredila 1,5 kg (to je zato, ker sem bila vmes 3 tedne na dopustu - tam pa samo hrana in počivanje), sedaj pa sem shujšala za 1 kg; tako da imam skupaj samo 0,5 kg več. Kaj pa ostale?
Trebušček se že vidi (izgleda, da je v drugi nosečnosti to res prej), tako, da imam težave s hlačami - sploh sedaj, ko dežuje in ne morem nosit več poletnih hlač in kril.
Pregled imam 31.8., verjetno pa takrat ne bo UZ, razen če se bom odločila za samoplačniškega.
Komaj pa čakam, da bom prvič začutila premike (računam konec meseca).

Lep dan vsem!

Barbara
PDP 5.2.2006

Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice-kje ste
4.8.2005 8:27:46   
sazi
Živjo punce!
Tinkatonka, ja, jaz sem tista, ki gre danes na NS. Komaj čakam, da mine dan, saj imam pregled pozno popoldne in greva najinega :duda: pogledat oba z :love:. Najprej si želim, da bi bilo videti, da je vse v redu in da bi bil rezultat testa optimističen. Jutri grem pa še k mojemu G, da vidim, kako sem kaj jaz (voda, kri...) in da se zmenim, kaj on misli o sekiranju in prevažanju v službo.
Kile kar nekako držim na stari vrednosti, s hlačami imam pa tudi jaz težave. Večinoma nosim take, ki imajo zadrgo na boku in jo imam potem do polovice odprto. Upam, da se mi kmalu ne bo več treba ukvarjati s tem, kako naj se oblečem za v službo...
Lep pozdrav vsem, pa se vam kaj javim, ko bom z NS (ali pa jutri)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice-kje ste
4.8.2005 8:31:06   
Tina76
Oj!

Evo še mene v tem zaspanem jutru:zaspan:. Na NS sem bila v torek. Od tam sem šla globoko razočarana nad dr., ki je bil res pravi kreten.....ne morem se drugače izrazit. Komaj čakam da grem spet ampak k njemu več ne. Je pa vse OK le :duda: je kao premali.

Tudi moje počutje se izboljšuje in slabosti pojenjajo....končno. Glede oblačil - kmalu bo potrebno zamenjati kar precejšen del garderobe, zaenkrat še gre. Moram pa priznati, da sem večino časa v oblekcah in krilih.

V soboto zjutraj greva z:love: v Vodice na dopust. Komaj že čakam, da se vržem v morje.

Ful me pa matra ko hodim po trgovinah in pridem do baby oddelka. Jaz bi že kar kupovala.... a me :love: opomni da naj še malo počakam.

Lepo se imejte februarčice!

Tina

Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice-kje ste
4.8.2005 9:01:09   
nuka
Sem iz Kranja in bom tudi rodila v Kranju. Iz kje si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarčice-kje ste
4.8.2005 9:04:27   
marty5
In še jaz - ravnokar s 1. pregleda.

Moj mali pikec je velik 4,1 cm, srček bije in zaenkrat vse b.p.. Moj G pravi, da je uradni rok zaenkrat še vedno 25.2., ampak misli, da bo šlo proti marcu. Potem pa me je zmedlo, da mi je v materinsko knjižico napisal, da nosečnost traja 11t in 5 dni (isto na UZ slikici), jaz pa sem glede na ZM noseča 10t5d.....Nisem niti opazila takrat, šele zdaj.

Ta velikost je značilna za kakšno starost? Bom še malo po netu pobrskala....

DRugače pa, počutim se, kot da nisem noseča. Slabosti tako ni bilo, utrujenost pa počasi mineva. Zdaj čakamo NS - 16.8. Takrat bo najbrž bolj znano, kdaj naj bi bil PDP.

Jutri grem še v laboratorij in upajmo, da bo vse ok.

Joj, tudi jaz bi v takem lepem deževnem vremenu, kar v postlji ostala - no, danes sem imela motivacijo, da vstanem :)

Zdaj pa delat....:((

Bodzte fajn in lep, lenoben dan vam želim :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarčice-kje ste
4.8.2005 9:29:15   
radovednica_
Nuka jst sem pa iz Celja.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   februarčice-kje ste
4.8.2005 15:37:25   
sarazan
Jaz sem ravnokar iz pregleda NS.

Naš otroček je pravi razgrajaček. Pol ure smo rabili, da se je pomiril in nehal brcati in skakati. Šele, ko je prišel očka, je dal toliko miru, da je G lahko naredila meritve.
No, vse je ok. Preventivno (zaradi starosti - 29 let) sem dala še kri za presejalni dvojni hormonski test. Sicer je to pomenilo, da sem poleg 12.000 sit dala še 6.900 sit, ampak moj mož bo tako bolj miren, pa naj bo tako.

Pregled sem doživljala zelo čustveno. Ko sem poslušala srček, sem skoraj zajokala. Resnično je to nekaj lepega, ko gledaš pikico, ki se premika in vrti naokoli.
Zdaj komaj čakam na morfologijo konec septembra, ko bo otrok že čisto normalno izgledal in ne bom rabila posebne razlage, kaj gledam :)

Sicer sem pa brez problemov in uživam v nosečnosti. Manj sem zaspana in utrujena, kar sta pa edini "težavi", ki sem ju sploh imela.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   februarčice-kje ste
4.8.2005 17:47:17   
karin412
Jaz se tudi oglašam z dopusta. Včeraj smo pohajali po Italiji in v Torri D`Europa sem v Prenatalu gledala kake stvari imajo za dojenčke. Pa sem bila malo razočarana nad tako majhno trgovino. Edino jesenske in zimske obleke so že imeli in sem si ogledala hlače, bilo je dosti izbire, cene pa okrog 70-80 evrov.
Drugače se tudi meni zdi, da mi ni več tako slabo, oz. so slabosti skoraj že preteklost, ampak ne vem, če ni to povezano s tem, ker sem doma in počivam. Na morju sem se kopala, prav paše, razen včeraj in danes, ko je vreme slabo tudi tukaj. Imam tudi jaz probleme s hlačami, sestrična mi je dala en nosečniški komplet, ki mi je že čisto prav (ona pa je imela rok decembra?!); njen kostim pa sploh ne morem obleči, že prsa imam večja (imava pač različno konstitucijo).
Tudi jaz bi rada kaj že kupila za dojenčka, malo že zbiram naokoli, od sestričen, ki nimajo kam pospraviti, vendar so oblekce za različne starosti in moram sortirati. Posteljico in voziček sem že dobila.

Zanima me, kakšen voziček boste nabavile, glede na to, da bomo rodile pozimi? (s košaro, ali je vreča zadosti?)

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?