karin412 -> februarčice-kje ste (4.8.2005 17:47:17)
|
Jaz se tudi oglašam z dopusta. Včeraj smo pohajali po Italiji in v Torri D`Europa sem v Prenatalu gledala kake stvari imajo za dojenčke. Pa sem bila malo razočarana nad tako majhno trgovino. Edino jesenske in zimske obleke so že imeli in sem si ogledala hlače, bilo je dosti izbire, cene pa okrog 70-80 evrov. Drugače se tudi meni zdi, da mi ni več tako slabo, oz. so slabosti skoraj že preteklost, ampak ne vem, če ni to povezano s tem, ker sem doma in počivam. Na morju sem se kopala, prav paše, razen včeraj in danes, ko je vreme slabo tudi tukaj. Imam tudi jaz probleme s hlačami, sestrična mi je dala en nosečniški komplet, ki mi je že čisto prav (ona pa je imela rok decembra?!); njen kostim pa sploh ne morem obleči, že prsa imam večja (imava pač različno konstitucijo). Tudi jaz bi rada kaj že kupila za dojenčka, malo že zbiram naokoli, od sestričen, ki nimajo kam pospraviti, vendar so oblekce za različne starosti in moram sortirati. Posteljico in voziček sem že dobila. Zanima me, kakšen voziček boste nabavile, glede na to, da bomo rodile pozimi? (s košaro, ali je vreča zadosti?)
|
|
|
|