|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorska
19.5.2006 9:28:32   
kaktea
JA, JA ...JAZ SEM DOBILA BY-. MAJA SMS...torej v maju sta termina ob 17 30 un 18 30 (v petek), v juniju pa bo 0b 18 00 in 19 00 (ob petkih)...
Sama sem načrtovala jit na prvi termin, ma bomo vidli kako mi bo danes zneslo, ker bom sla verjetno po zibelko...(mi jo bojo posodliuser posted image )...punce uživajte in pridno telovadite...

(odgovor članu Liza77)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Primorska
19.5.2006 23:06:54   
majas
Kaj se je poterbno kaj prijaviti na telovadbo? Tudi jaz bi rada začela hoditi, da se malo razmigam...
Kje točno pa je?
Hvala in pozdravček...


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Primorska
21.5.2006 10:24:54   
kaktea
majas: telovadba je v Kopru na Ogrlici...to je belo poslopje z bledozelenimi okni med banko Koper in krožnim križiščem, ki gre proti luki Koper. Oziroma nasproti stadiona v kopru...Ni se treba najavit, samo prideš. Cena je 4.000 sit za 1x tedensko in 7.000 sit 2x tedensko, samo en obisk je 1.000 sit. Prvi obisk, mislim da je zastonj, mislimuser posted image . Drugače pa je še telovadba za nosčnice v zdravstvenem domu v Kopru in sicer ob sredah ob 9 30. Ta je zastonj in bolj na izi, tudi dihanje se tu vadi in sproščanje. Pol obstaja tudi joga za nosečnice v izoli...tu pa ti ne znam kaj dosti povedat, ker tam nisem bila...vem sa mo da so punce zadovoljne in da je cena (mislim) 3.000 sit. Evo, upam da sem ti pomagala.
lepo se imejte vse user posted image !!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Primorska
21.5.2006 14:33:46   
Eviii
čaw, primorske user posted image ...
kar se tiče joge v izoli, jo jst full priporočam. precej vaj se dela za priprave na porod: dihanje, počepi, krepitev medeničnega dna in podobno. cena je 2000 sit za štiri obiske (plača se četrtič, ne glede, al je to po enem al po treh mescih vadbe).
kako ste drugače? je kira že rodila??? kaj počnete v tem dolgočasnem vremenu? hodite kej na plažo? zame letos plaža odpade, vsaj v ta nevarnih urah. dejan ima full občutljivo kožo in še vroče mu je za znoret. se mi non-stop odkriva. tko da ne poslušat patronažnih, ko vam v glavo vtupljajo, da more imet otrok en rokav več kot vi. jst mam kratke rokave in spodaj kanotjero z naramnicami. dejan je pa v bodiju s kratkimi rokavi in mu je vroče. pa še včasih je brez dolgih hlač, da kaže svoje krače user posted image user posted image user posted image .
fajn se mejte in uživajte v user posted image , ker vam bojo pol bušiju prou mankali user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Primorska
22.5.2006 8:30:37   
lušnobica




Ciao Eviii in ostale user posted image  ...

Oj, bogi Dejanček. Kako bodo preživeli vročino ti naši user posted image ? Ja, Eviii, ti kar po občutku, patronažna pa naj trobi svoje.
Kaj delam? Nič posebnega. Tudi meni je počasi že vroče, poleg tega so me pa začele matrat malo bolj resne nosečniške težavice: utrujenost, bolečine v križu, otekat so mi začeli gležnji, želodec mi nagaja, kakšen dan sploh ne morem sedet, ker me vse tišči in boli, dan postaja prekratek za vse kar moram naredit, tako da mislim, da bom te 3 tedne do porodniške kar izkoristla bolniško, ki mi jo ponuja moja zdravnica ... Drugače se pridno sprehajamo po Izoli. Danes komaj čakam na jogo, da si malo razmigam hrbtenico in medenico. Eno vprašanje. Kdaj si začela pit čaj iz malinovih listov in kakšno razmerje si kuhala? Na navodilih piše 2 žlici na 2 dcl, v lekarni mi je pa svetovala naj dam samo eno žlico.
In še odgovor na tvoje vprašanje, če je že katera rodila. Ja, SelmaC je rodila fantka Maja.

Uživajte user posted image , mamice in user posted image



(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Primorska
22.5.2006 10:15:04   
majas
Hvala vam! Mislim da bom drugi mesec tudi jaz odkorakala na eno telovadbo da začnem malo migati. Kam pa še,pa nevem...
Sem bila včeraj na dooolgem sprehodu,sem šla nabirat špargljev da sem se malo nadihala svežega zraka v gozdu, pa sem se zvečer počutila tako utrujena, in glavoboli kar nočejo ponehati! Pa tudi z pritiskom ni bilo nič boljše1 Še vedno se mi giblje okoli 92/55... tako da se počutim grozno...
Še vedno pa uživam na bolniški . Joj še en samo  5dni...pa se bliža moj poročni dan, sem res prav že nestrpna. Sem dobila danes spet sms od šefa"rabim podatke od tvojega ginekologa, kako dolgo še mislim čakati" Jaz pa samo nazaj "ginekolog je sekundarnega pomena in je moja osebna stvar" še dobro da obstajajo na netu zakoni o tem da sem si lepo prebrala. Ja zdaj bodo lepo pred poroko pritiskali na mene...oh, kar slišati več ne morem o njih. pred poroko bi morala biti vesela, ne pa se obremenjujem z njimi. Samo da mi podaljšajo bolniško in potem nimam več nič z njimi ampak še samo z zzzs...
Nič, bom poskusila pozabiti na te k... in se bom lepo veselila-saj poroka je samo 1X v življenju ne-upam hi hi

kdaj bom imela mir pred njimi...user posted image

Upam da se bo vse lepo razpletlo...

A selmaC pa je že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...je malo pohitela, samo da sta ona in njen Maj zdrava...


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Primorska
22.5.2006 10:48:06   
Eviii
oooooooo, čestitke selmi in malemu maju user posted image user posted image user posted image . se mu je pa res mudilo na ta svet. še dobro, da je prejšnji teden likala cunjice user posted image .
kar se tiče malinovega čaja. jst sm ga začela pit v 33. tednu (se mi zdi), tko da sm ga pila skori dva mesca. najprej sm pila po eno šalco na dan, pol po dve, zadnje par tednov pa tudi po liter na dan. in sproti sm tudi gostila mešanico. najprej po eno žličko, na koncu pa po dve kr polni... pa žal pr meni ni dosti pomagalo, ker sm mela na koncu cr, ker sm se odprla na samo 4 cm user posted image . sm bla pa zjutri od zdravnice pohvaljena, da ni pričakovala, da se bom tko hitro sploh odpirala, ker sm bla na dan poroda še skori popolnoma zaprta (samo 2 prsta odprta)... to je bil vrjetno malinov čaj, ki je pomagal se odpirat user posted image .
lep dan primorkice user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Primorska
28.5.2006 19:00:31   
SelmaC
ciao,

res je mi smo pohiteli. Smo ok, čeprav se malo lovimo z dojenjem. Upa<m, da bo steklo kot je treba. Drugače porod je bil hiter in ne tako boleč. Še najhuje mi je bilo, ko so mi prerezali in šivali presredek. Tako, da delajte masažo presredka po 33. tednu. Jaz sem malo zabušavala....
lepo se imejte, ciao ciao od mene in Maja

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Primorska
29.5.2006 8:54:18   
lušnobica




Ciao user posted image  ...

Kako ste? Upam, da dobro.
Selma, hvala za nasvet. Jaz sem ravno napolnila 33 tedenov pa se še nisem lotla masaže presredka. Čakam mojega dragega, da se zjasni, če bo sodeloval ... user posted image  . Ga bom mogla malo priganjat ...
Drugače pa ti želim, da bi vama dojenje steklo tako kot je treba, pa nam boš pol še kakšen nasvet o dojenju dala.

Ciao, ciao



(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Primorska
29.5.2006 9:52:50   
Eviii
jutro, primorkice...
selma, lepo, da si se oglasla. super, da si imela hiter porod. mene so matrali 10 ur v porodni, preden sm šla v operacijsko. pa ni blo niti najmanj prijetno. kar se pa dojenja tiče, vam morem povedat, da sva se midva z dejanom takoj ujela. je pravi mali sesalec user posted image . čim vidi joško, že začne grabit. pa ne obupat punce nad dojenjem. je treba vztrajat. povem vam pa, da ni niti najmanj prijetno za nas. boli ko user posted image . predvsem ko prvič povleče. takrat vidiš vse zvezde. in ne mine. to kr traja celo obodbje dojenja. ko prvič povleče joško, je joj! ne smete pa se preveč ustrašit, ker pol nagonsko umaknete bradavico in se lahko ranite. samo potrpljenje. mi se še danes samo dojimo. in smo že skori stari tri mesce (v soboto jih bomo imeli). spremljat dejanov razvoj je neki najlepšega zame. vsak dan ima kako novo finto, kako mamo in tatija obračat naokoli user posted image user posted image user posted image .
lep dan, pa čeprou deževen!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Primorska
4.6.2006 23:59:05   
majas
Ojla!
Jaz pa sem se vrnila...in se lepo v miru porocilauser posted image bilo je res lepo in nepozabno... kar ne dojemam da je vse tako hitro minilo...user posted image
najhujse pa je bilo da so me v sredo pred poroko peljali v bolnico na opazovanje zaradi nizkega pritiska... So me v petek izpustili... zdaj vse vredu..
je vse skupaj malo nervoza padla na mene...user posted image se nesemem več toliko sekirati...

Upam da ste ve vredu...
papa***


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Primorska
5.6.2006 20:57:00   
Eviii
maja, čestitam za poroko user posted image user posted image user posted image . samo da si uživala najlepši dan v tvojem življenju in da je za tabo. zdej pa lepo počivat in uživat še user posted image !!!
zdej grem pa jest, ker sm že pošteno lačna user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Primorska
5.6.2006 21:04:52   
SelmaC
Ciao Primorke,

Mi smo ok, je pa pooolno dela.ampak smo se že navadili, vsaj malo. Škoda, da je tak mraz. Moramo kar ogrevat sobo za ta malega. Ma kdo bi si mislil.

Majas čestitke za poroko in res, ne se sekirat in uživaj user posted image . No, držte se in proidne bituser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Primorska
5.6.2006 22:15:25   
majas
Hvala za čestitke!
kako pa kaj ti SelmaC in novorojenček...si se že odpočila od poroda? Kako kaj bilo? Samo da je vse vredu in ti verajmem da morate kuriti. Tudi pri nas doma v prlekiji so morali zakuriti, ker je bil res tak mraz...brrr... jaz pa lepo odkorakam domov v poletnih čeveljčkih in oblekici...hm, sem zmrzovala in mami odnesla od čevljev do garderobeuser posted image ah to vreme... sem pa bila danes prvič v poli za starše...zdaj v zgodnji nosečnosti...pa nas je bilo tako malouser posted image ... user posted image

Sem dala nekaj slikic v album iz porokeuser posted image

papa***


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Primorska
6.6.2006 8:58:38   
Eviii
ma to vreme... pa se narava zaveda, da smo že junija in da bi zdej mogli skakat naokoli v kratkih rokavih in ne skrbet za ogrevanje??? še dobro, da gremo konc mesca na švedsko. mogoče bo gor bolj toplo user posted image .
maja, lepe slikce s poroke. prou lepa nevestica user posted image user posted image user posted image .
selma, zdej vrjamem, da tvojemu maju ni glih najlepše. vse te spremembe vremena ga najbrž mečejo iz tira... pa še glih zdej je v obdobju navajanja na ta svet. le kaj si bo mislu user posted image .
danes bo zgleda spet kislo vreme. pa vseeno uživajte user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Primorska
6.6.2006 12:26:35   
SelmaC
Ciao,

Majas, ma si bila lepa nevestauser posted image . Res to vreme nas kar zeza. Včeraj zvečer se je Maj tako prepotil, da je imel spodnjo majčko premočeno. Sem se kar ustrašila, zjutraj pa mraz. Mah. Se bomo ze ujeli. Mama se še uči, ni kaj.
Lepo se imejte.
Evii kdaj si šla z malim prvič ven?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 17:19:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaktea)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Primorska
27.6.2006 10:41:49   
Azzurra
Vrtnica čao!
Midve imamo isti dan PDP. Jaz sem bila danes na zadnjem pregledu pri G. Mi je rekel, da če do sobote ne bo nič, naj grem v torek kar v porodnišnico na pregled. In pridem tudi jaz v Postojno, kar se gužve tiče, slišim, da tudi v Izoli rojevajo na veliko in da ni placa user posted image .
Ma bo kar bo. Rekel mi je, da je dete nizko, z glavo navzdol in da je vse zrelo, samo popadki manjkajo. Ctg je raven, čeprav prisežem, da vsak dan čutim otrdevanje, topo bolečino v križu, špikanje v lulici.

Vroče je, v stanovanju imam 31 stopinj in kolikor me je strah, toliko si želim, da bi šlo vse mimo, ker je res malo mučno. Predvsem pa mi je dolgčas, ker zaradi vročine ne grem nikamor, po tv ni nič, prebrala sem že vse...

Čaki, ti pustim še eno zasebno sporočilce.
Lp vsem

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
27.6.2006 12:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Primorska
27.6.2006 13:03:10   
majas
Pozdravljene!
Po dolgem času se je spet ena primorka javila...user posted image
jaz držim pesti, da se boste čimprej rešile...ker vem kako je ta vročina! jaz jo bom še morala celo poletje prenašati...uf... že zdaj ni za zdržati tako da...
bom se čimveč hladila v snčki in v morju če se bo le dalo...

Vam pa vso srečo...da se rešite bušijov in čimprej vzamete v naročje svoje pikice/pikece...
papa***


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Primorska
28.6.2006 14:08:41   
Eviii
čaw, primorkice user posted image .
kako ste kej v tej vročini? mi jutri šibamo na švedsko se malo hladit. komi čakam...
selma, midva z dejanom sva šla prvič vn po 10-ih dneh. pa je bil to marec (dejan je rojen 3.3.). in mene je bolelo za znoret. ampak nism mogla več. enostavno sm se mogla pobrat vn. in sva šla samo en mini giro, 20 minut. pol pa skori vsak dan, razen ko je blo res mraz. zdej se pa bolj doma držimo, ker je zuni grozno. proti vičiru nas pa včasih malo vn zanese, da se nadihamo svežega zraka. kako pa ti je kej dojenje steklo? upam, da ti uspeva, ker je zdej poleti res važno, da otrok dobi dovolj tekočine, predvsem z materinim mlekom.
drugače pa dejan pridno raste. nazadanje je imel 6360 g, zmerili ga pa nismo, ker smo pršli se samo cepit. h katerim pediatrinjam pa hodite oziroma nameravate hodit? jst hodim v izolo, k oblakovi. je ne zamenjam za nič na svetu. ona je tudi moja osebna zdravnica že 20 let in kr vztrajam pr njej. in sm tudi dejana peljala k njej.
tolko za zdej. se kej beremo. bodte fajn user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Primorska
29.6.2006 13:09:39   
SelmaC
eila

na hitro nekaj napišem, zraven jem kosilo in poslušam če se je Maj zbudil. Ga muči prebava, oz. mu ne uspe... Ja, res je vroče, mi smo tudi doma, za vikend smo šli ven ob 7h zjutraj pa je bilo že 25 stopinj! Dojenje nam gre že več kot en teden, upam, da bo tako tudi ostalo. Doma se hladimo s klimo, če ne bi bilo res hudo. Ostale, kaj hodite se hladit v morje? srečke. Evii uživajte na Švedskem.

Ciao ciao

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Primorska
29.6.2006 14:17:49   
Višnja
Pozdravljene,
še ena primorka. Jaz imamm PDP 28.11.. Na vas se obračam, ker že nekaj časa razmišljam kam bi šla na morfologijo. Moj ginekolog nima glih najboljšega UZ, tako, da sem se odlaočla za samoplačniški pregled. Zanima me, kje ste vi opravljale morfologijo oz ali vam je to opravil kar vaš osebni gine???

Upam, da ste kje na hladnem ker sonček tako močno kuri...

Ciao ciao

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Primorska
29.6.2006 21:00:44   
Azzurra
Grave...je vroče za krepat. Jaz že kar trpim. Ta vročina je nenormalna, klime na žalost nimam, delat več kot toliko ne morem nič, vse me boli, v postelji prestavljam trebuh dobesedno tako, da ga primem, dvignem in prenesem...pa mi vsi pravijo, da ni videt, da imam pojutrišnjem PDP...obseg mojega trebuha je cca 102 cm...meni se zdi ful velik, moj pa se boji, da bo dete majhno...
Speriamo bene! Mora bit glih prav! user posted image
Je, en kolega mi je par dni nazaj rekel, da zgleda da sem na polovici...samo dobro...on ni glih kredibilen, njegova žena je nosila dvojčke user posted image user posted image

Višnja, morfologijo ti ponavadi v vsakem primeru opravi tvoj osebni ginekolog, lahko pa greš na 3D ultrazvok, tam ti potem otročka posname z vseh strani in vse ti še enkrat pokaže in razloži, izmeri obseg trebuščka, glave, velikost, težo in pokaže vse organe, vsaj meni je. V bistvu je bilo zelo podobno morfologiji pri osebnem ginekologu, samo da moj ima tudi tistega starodavnega črnobelega. Sem pa šla na 3D v Postojno, mislim, da v cca 21. tednu. Imam eno slikco v mojem albumu, če želiš, klikni name in poglej. Pregled traja cca 30 minut, stane 12 jurjev in dobiš posnetek na CD-ju.

Punce moje, jaz grem zdaj spat, če se javim še jutri okej, če ne bo nič do sobote, grem v soboto v porodnišnico. Če se še vrnem, ne vem, zato....fajn se imejte in držte pesti za nas.

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Primorska
11.7.2006 11:48:49   
majas
Naša primorka je Azzura je postala mamica!!!!
Čestitke....user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?