|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SKRITA ŽELJA
7.7.2006 23:57:45   
Anonimen
SKRITA ŽELJA

Tale post bo verjetno precej obsežen, pa mi prosim lepo ne zamerite.
Mogoče se pa vseeno najde nekdo, ki mi bo pomagal poiskati pravi zaključek.

Imam vse, nič mi ne manjka, pa vseeno nisem srečna. Naj začnem z bistvom.
Pri svojih devetih letih sem izgubila očeta. Po pripovedih moje mame in ostalih bljižnjih in daljnih sorodnikih je bil moj oče navaden pijanec in ena velika zguba.
Otroštvo je bilo res prepleteno s trnjem, saj me je okolica sprejemala kot »pijančevo hči«.
Spomnim se, da sem nekoč kot majhna punčka pred blokom s še dvema prijateljicama skakala »gumitvist«. Veselo sem premagovala ovire elastike, ko se je v trenutku vse okoli mene ustavilo in čez čas butnilo v grozovit krohot. Ves svet se je odvijal za mojim hrbtom. Ko sem se obrnila, sem videla, kako dve gorili pod roko peljeta mojega obtolčenega, poscanega, posranega očeta. Grozno, vsi so razbežali, le jaz sem ostala tam in kot vkopana zrla v človeka, ki je bil moj oče. Takrat se je začelo. Njegovo pijančevanje me je pripeljalo tako daleč, da sem se zaprla  vase in vsakič sproti trepetala pred novim snidenjem »pijanega očeta«.
Mama se je fizično in psihično precej izčrpala, zato je zahtevala ločitev.
Socialna delavka jo je rotila naj še malo potrpi, ker so očetovi petki šteti. Pa sva obe trpeli.
Prišel je dan, ko se je na vratih pojavil mlad policaj in vprašal, če je mama doma. Poklicala sem jo. Prijeten policaj mi je rekel, če bi se lahko šla na dvorišče igrat. Seveda, kot tolikokrat prej, sem se vesela, da je oče pristal v psihiatrični bolnišnici in bo tam ostal na zdravljenju, odpravila na igrišče.
Pa je bil konec tokrat drugačen. Tisto oktobrsko soboto, je policaj prišel povedat drugačno novico, novico, da je oče tragično preminul. V svoji pijanosti se je  zavlekel k neki domačiji in zaspal za večno.
Ja, bil je pijanec in obe z mamo sva bili psihično in fizično zlorabljeni do konca, vendar je bila vseeno izguba težka izkušnja.
Več kot dva meseca sem ponoči spala pri vseh lučeh v stanovanju, v glavi sem dolgo časa slišala srebanje zadnjega krožnika očetove juhe in tistega zadnjega pogovora med mamo in njim : »Kam greš ****, ostani doma, bom poskrbela zate ?« je rekla mama
Oče pa ji je odvrnil :«****, »magari v smrti!«
Pa je res šel, šel je v smrt.
Odraščala sem in k sreči brez hudih pretresov končala osnovno šolo in potem kasneje še srednjo.
Dolgo časa nisem sprejemala nikakršnih očetovih vezi. Tudi mama jih je vneto odklanjala.
Danes, po skoraj tridesetih letih, pa se  v meni prebuja nekaj nepojasnjenega.
Vem, da je imel oče pred mano dve nezakonski hčeri. Po pripovedovanju takrat in do izpred desetih let, sta to dve, ki mi jih nikakor ni bilo in tudi ne bo treba spoznati. Obe sta čudakinji in nadvse slaba človeka.
Zadeva me je začela razjedati, pa saj sta vendar moji polsestri, ki imata po vsej verjetnosti tudi sami družino, lastno življenje,......sta vendar tista  moja vezna člena, ki mi manjkata da pridem do konca moji SKRITI ŽELJI.
Nič ne vem od njiju. Vem samo to, da ena živi v Poljanah nad Škofja Loko, druga pa nekje v Goriških brdih. Prvi je ime Maja, drugi Žarka.
Nikomur, edino virtualnosti, si ne upam zaupati moje SKRITE ŽELJE.  S smrtjo mojega očeta se je vse zabrisalo, s tem tudi spomin nanj in na to, da je nekoč bilo njegovo srce.

Moja želja ni zadeti na loteriji, moja želja je, vrniti se nazaj, trideset let nazaj. Toliko imam vprašanj zanj, pa bodo ostala neodgovorjena ? Mogoče nekoč le najdem polsestri in mogoče mi bosta lahko odgovorili na marsikatero vprašanje

Zlila sem iz sebe mojo SKRITO ŽELJO. Nekoč mogoče najdem odgovore na svoja vprašanja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SKRITA ŽELJA
8.7.2006 0:09:56   
BlankaT
Anonimna, držim ti pesti, da bi se ti želja ispolnila in da bi našla svoji polsestri, ter svoj notranji mir.

V mislih sem s tabo.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 0:16:31   
benika
Upam, da ti bo uspelo. Srečno.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2006 4:25:26   
Anonimen
Že nekajkrat "smo" iskali "pogrešane" osebe. Moram reči, da kar uspešno, čeprav "smo" bili seveda daleč stran od dela kakšnega profesionalnega detektiva.
Piši mi na ZS in mi napiši vse, kar veš o svojih dveh polsestrah. Napiši mi seveda čimveč takšnih podatkov, po katerih bi se polsestri dalo izslediti. "Žal" potrebujem predvsem imena, priimke, datume in lokacije.
Ne obljubljam ti čudeža, obljubljam ti pa pomoč. In seveda to, da se nič ne bo znašlo na forumu. Razen morda "anonimna" dobra novica, da "smo" katero od njiju našli.
Resno mislim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2006 7:49:54   
Lumpi
Mogoče ti "najdem" polsestro iz Poljan. Piši kaj več na ZS.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2006 8:52:49   
Anonimen
Kerensauser posted image in Lumpiuser posted image .
NIčesar ne vem o njiju. Vem samo to, da sta Maja iz Poljan in Žarka iz Goriških brd, pa še ta informacija je stara več kot deset let.
Za nobeno od njiju ne vem kako se pišeta, kje trenutno se nahajata, naslova,ničesar. Vse so nekako spretno zabrisali pred mano.
No, mogoče za Majo samo to, da je ima sina z imenom Kristijan, ki je tam nekje pri 28 letih, mogoče leto, dve gor ali dol.

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2006 8:55:00   
Anonimen
Veš morda imena njunih mater (bivših očetovih ljubic oz. partnerk)?

Karkoli, kar bi pomagalo pri iskanju... res karkoli... tudi, če se ti zdi nepomembno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2006 9:00:27   
Anonimen
Ma nič preverjenega. BAje je bila od Žarke mama, tudi Žarka. Resnično, to je vse kar vem. V neposredni bližini sicer imam nekoga ( stričeva žena ), ki bi mi lahko odgovoril na par vprašanj, v zvezi s polsestrama, vendar se zaradi prepira pred leti z mojo mamo in njo, ne upam prikazat tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2006 9:01:51   
Anonimen
Torej imamo Žarko (katere mama je morda tudi Žarka) nekje iz Goriških brd, in Majo (verjetno s sinom Kristjanom, staro cca. 28 let) nekje iz Poljanske doline.

Tale bo pa pestra... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2006 9:10:37   
Lumpi
No, mogoče za Majo samo to, da je ima sina z imenom Kristijan, ki je tam nekje pri 28 letih, mogoče leto, dve gor ali dol.

Če prav razumem, ima Kristjan 28 letuser posted image user posted image

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2006 9:13:06   
Anonimen
Po mojem je bilo to za Majo mišljeno, da ima 28 let, ne za Kristjana. Kaj pa vem...

Po kom pa naj bi se polsestri pisali? Po očetu ali po materah? Ju je priznal kot hčerki?

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2006 9:14:39   
Anonimen
Anonimna - CRP dela čudeže. Če poznaš koga na UE - na matičnem uradu ali kaj podobnega (sicer oni tega ne smejo delat, ker je to mimo pooblastil) ampak mislim, da bi ti lahko pomagali.

Naj poudarim, da CRP uporablja tudi policija, pa prostorski planerji, pa nekatere občine ga uporabljajo za svoje potrebe, pa kmetijci tudi. Tako, da ima precej ljudi dostop do teh podatkov.

CRP= centralni register prebivalstvauser posted image . Notri je vse - BIG BRADRuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2006 9:15:04   
Anonimen
Ja, sem se rodila mami pri 42 letih in očetu pri 47 letih. Obe sestri sta od petnajst do dvajset let starejši od mene. Maja je imela Kristjana pri 17. letih.
Mislim, da sva s Kristijanom narazen maksimalno štiri leta. Nič več.

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2006 9:17:28   
Anonimen
Po kom pa naj bi se polsestri pisali? Po očetu ali po materah? Ju je priznal kot hčerki?
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Po mojem je bilo to za Majo mišljeno, da ima 28 let, ne za Kristjana. Kaj pa vem...

Kerensa, niti tega ne vem, če ju je priznal kot hčerkiuser posted image . Obe sta se pa pisali po materah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2006 9:20:14   
Anonimen
A to lahko izvem kar na svoji UE, ali moram iti v Gorico in Kranj - Škofja Lokauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2006 9:21:33   
Anonimen
To je pa drek potem... Poljanska dolina je polna žensk z imenom Maja... user posted image

Žark je pa v Sloveniji samo 5... takih, do katerih imam jaz dostop, no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2006 9:22:52   
Anonimen
Kaj pa župnišča? Je manj podatkov na kupu, pa še ljudje se med seboj bolj poznajo... Verjetno bi ti tudi z veseljem pomagali iskati...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2006 9:25:43   
tipka
Če bi jaz bila katera od teh dveh, mi ne bi bilo prav, da si napisala to o očetu, o pijančevanju, poscanosti,...... Tista vasica na Škofjo Loko ima verjetno malo prebivalcev, vsak vsakega pozna, odpelji se tja in malo povprašaj, ko boš imela naslov, piši, to temo pa naj zbrišejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.7.2006 9:26:06   
Anonimen
V Poljanski dolini sem našla samo enega Kristjana. In njegov mobitel. Če imaš jajca, povej, kam ti pošljem številko.

Očetov priimek bi mi pa res pomagal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.7.2006 9:27:08   
Anonimen
Hvala punce, bom poskusila nekako. Tole bo za mojo mamo pravi šok, upam, da bom lahko to naredila brez njene vednosti.
Če jih srečam, boste edine ki boste zvedele. Hvala za pogum, ki ste mi ga vlile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
8.7.2006 9:28:52   
Anonimen
Kerensa, sem ti hotla že na ZS pošiljat, pa mi je napisalo da si prepolnauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.7.2006 9:30:08   
Anonimen
Daj poskusi zdaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.7.2006 9:35:35   
Anonimen
Ne greuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
8.7.2006 9:36:27   
Anonimen
Ajde u rit pa ta tehnologija...

Pa pošlji na: kerensa@bejbika.net

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
8.7.2006 10:41:29   
clea
SREČNO punca,želim ti, da najdeš sestri!

Kerensa upam,da si našla pravo številko!!!user posted image
pomoje tudi najbolj pametno,da greš kar v vas in mal povprašaš.Ker slovenija je pa res tako mičkena,da ni problem koga najt.

Držim pesti, da ti bo ratal!!! Pa javi,kako poteka iskanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?