honey
|
BarbaraE, dobra si! Mene je kr groza, da bi mogla it v balon ! Punce, a se še spomnte, kok so bili naši aprilčki majčkeni, ko so se rodili? Jaz ne! Sprašujem zato, ker včeraj je bila pri meni kolegica, ki je rodila 3. junija - se pravi, da bo mali stari v soboto 1 mesec - joj, kok je mejčkn! Pol mi ga je dala v naročje, pa sploh nisem vedla, kaj naj delam z njim , ker sem navajena, da naš že sam hodi okol pa se premetava, če je slučajno pri volji, da se sploh pestva. Res noro, kok hitro pozabmo, kako so bili mejčkeni naši otročički. Mislim, da je bila že nekje bolj na začetku tema o umivanju zobkov, a ne? Nekatere ste pisale, da imate probleme z umivanjem - mi tudi, ampak v kontra smeri! Tim gre v kopalnico, odpre omaro, kjer so ščetke, vzame svojo iz lončka in si začne umivat zobe . Ampak to ni problem, to se mi zdi , problem je v tem, ko potlej ščetko kam vrže, pa ne vemo, kje jo pusti. Sem mu šla zadnjič že novo kupit, potlej sem pa zvečer tastaro najdla zadaj za pručko, ki jo ima tašča v kopalnici. Pa sem prejšnji dan vse preiskala, tam pa res nisem pogledala. Sigurna sem bila, da jo je v smeti vrgel. Se pa moram pohvalit - dons je spal celo noč do 5.30. Zvečer se je najedel, preden je šel spat in spal celo noč od 9.30 do 5.30. Ful se mi je fajn zdelo. No, zdej sem se razpisala, zdej grem pa delat! Lep dan vsem!
|