Anonimen
|
Hey, vse imate po malem prav, najbolj pa SPLIŠNI, ki pravi, da je moje želje že 2x uslišal. Okej, za enega se je strinjal, za najinega drugega je pa res samo meni ustregel. Ker on bi pri najinem prvem zaključil. Je pa res da si želim tretjega. Tjazy, psa ne bi imela, imam mačke, mi je še to trenutno čisto odveč. Da bi ga izsilila ne pride v poštev, nismo več mladi in naivni, on pa sploh ne bi padel na neko slučajno foro, da se je ponesrečilo. Pri 4 otrocih dobro ve, kako se otroci delajo, tako da to ne bi palilo. Pa če sem iskrena, kot je ena rekla, bi to situacijo lahko le poslabšalo, če bi ga jaz na kako finto vrgla. Če sem tudi pri tem iskrena je pri tem drugem otroku veliko manj zanimanja zanj- za otroka. Od prej ima dve punci, noro si je želel sina, sem mu ga rodila. Nanj je nor in samo zanj živi, bi lahko rekla, ker stikov s puncama nima skoraj nič (bivša je proti...)Najin drugi otrok je tudi punčka in moram reči, da je ne obrajta kaj preveč. Verjetno ima dovolj punc, ali pa zato, ker si pač drugega ni več tako želel. Če bi imela tretjega bi verjetno bilo vse na meni. Ampak jaz si ga pa želim. Zakaj pa bi njegov ne obveljal, KAJ PA MOJA ŽELJA? Vem da moram tudi njega upoštevati, saj zato sem pa želela vaša mnenja. Ali je res, če imaš 5 otrok, da ne plačaš preživnine? Skoraj ne morem verjeti. Če je res, bi se vrgla v to smer prepričevanja... Ali naj odneham...a jaz bi vseeno rada imela še enega
|