tinkatonka
|
HoJ! cepljenje....mi imamo drugo cepljenje 5 tednov po prvem. Kar mi je ful čudno ker vse govorijo o tem, da je potrebno vsaj 6 tednov imeti razmaka med enim in drugim cepljenjem. No sem vprašala pediatrinjo in pravi da zdaj pri teh novih cepivih mora biti razmaka med cepljenji 30 dni, pri starih pa je bilo 6 tednov. sazi...uživaj na morju!! Še na mesto mene prosim, ki sem bom pajsala tuki v Ljubljani. urša_p…ti ki si racunalnsiki ekspert…Sem si naložila tisti program za zmanjševanje slik Image resizer, ki je zazipan. Ga odzipam in instaliram, pol pa sploh ne vem kam mi ga je inštaliral. Iščem in iščem in ga tud search opcija ne najde, kot da ga sploh ne bi inštaliral. Kakšen nasvet??? Aja pa se to. Priporočam ti da si iztisneš malo mleka, ga das na zlicko (par kapljic) in dodaš notri ad3 kapljice. Ker so ad3 kapljice oljna raztopina, lahko da Gal sploh ne poliže tistih dveh kapljic iz dude. Ce mu jih bos dozirala tako po zlicki, pa bo lepo vse dobil. Samo predlog. Pa se duda ne bo zanič . Obračanje glavice samo v desno…zihr se spomnite ko sem tarnala o tem, da Anej nikoli na trebuščku ne obrne glavice v levo. No te dni se je to spremenilo. Jaz že nekaj časa vztrajam na tem, da ko je na trebuščku in ko se igrava mu vedno prigovarjam iz leve strani. No v levo stran že pogleda, ampak ko je počival se je vedno obrnil na desno. No te dni pa je začel počivati tudi na levi strani in enkrat tudi zaspal tako. Bravo Sine!!! Pitje tekočine v tej vročini….jaz sem Aneju veliko dajala Janežev čajček. Pa se mi zdi da zdaj ko nima krčkov, ga ta čaj samo napenja in res non stop prdi, pa tako smrdeče da te skoraj na rit vrže ko ti prismrdi pod nos. In po možnosti prdne še takrat, ko mu lupčkam nogice, tako da me prdec še zgrešit ne more. No včerak pa sem mu dala kar takoj vodo in je pil in pil, kot da bi mu dala ne vem kaj za pit. Se je res odžejal z vodo, se mi zdi da bolj kot s čajem. Danes mi je spil 1,5dcl vode od 11h pa do 18h. Marty5…lepo lepo prosim za geslo. Pa hvala bogu da si jo pri prometni odnesla samo z zvito pločevino, čeprav tudi te bolečine, ki jih imaš ni za zanemarjati. Če te bo še kak dan bolelo le stopi do zdravnika, nikoli ne veš. Tudi jaz sem imela pred 8 leti prometno nesrečo, kjer so se celo bali da bi postala tetraplegik, sem imela popolnoma mravljinčaste noge in roke. Diagnoza: lomljena os med 3 in 4 vretencem. Hvala bogu da ni bilo nic zlomljeno. No na koncu sem jo odnesla s par dnevi bolnice, in 1,5 mesečnim nošenjem ovratnice in fizioterapijo. Se ti pa to zal pozna vse življenje. Me se zdaj vrat velikokrat boli, se mi od tega tudi vrti in se moram kr usesti. spanje...oh to presneto spanje...no čez dan po novem ne spimo niti pol ure v kosu. No smo pa zato ponoči spali od 21h do 5:20. ampak me zdaj to čez dan popolnoma izrčpa, jah je kr zahteven. Je kr mal siten, ker sva veliko notri (od 11h do 18h), ampak žal drugače ne gre, ker je zunaj za crknit vroče. dan mi je popolnoma uničla migrena. Mi je blo tako slabo od nje, da ko je mami prišla domov, sem jo samo prosila če mi počuva malo Aneja, da sem se šla uležt v temno spalnico in mal odpsat kake pol ure. No potem ja bilo prec boljš, ampak prej dopoldan je blo pa pravo trpljenje. Anej siten in ni hotel spat, men so se pa kr roke tresle, ker mi je blo tko slabo. No pol mi je pa živce požrl še to, da sem klicala k gienkologu 2,5h, ampak res neprekinjeno in se ni noben javil. Ko je bil Anej siten, sem po bajti hodila v eni roki z Anejem v drugi pa telefon. Pa se mi niso javili.. A mi lahko katera izmed vas kaj svetuje. Jemljem Yarina tabletke, ko se mi je začela 1.menstruacija po porodu sem jih začela jemati, ko menstruacije ni več bilo sem imela potem še ves ciklus zelo zelo temen izcedek, kot da bi bila stara kri, taka temno temno rjava. Pa to celih 21 dni. No zdaj ko se je končala že 2.menstruacija pa spet ta izcedek. Ni sveža kri, ampak kot da bi bila stra stara kri, to pomojem ni vredu. A naj jutri začnem jemat drugi ciklus teh tabletk ali ne? Moja G je na dopustu, nadomeščanje pa se ne javi na telefon. No toliko od nas... LP Tina