|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Močna privlačnost
17.6.2006 10:23:06   
Sita
No, jaz bi pa rada postavila obratno vprašanje. Veliko je bilo govora o tem, da se vam vaš partner v postelji premalo posveča. Midva imava pa ravno obraten problem. Čim sva skupaj, se dobesedno zlepiva, pa sva skupaj že 18 let. Oba sva nora drug na drugega in to zmeraj bolj. Sicer v tem ne vidim problema, ker upam, da naju bo nekoč minilo - da je to le obdobje, samo da se to obdobje nikoli ne neha. Problem je le v tem, da potem premalo narediva. Včasih imava plan, kaj vse boba naredila, potem pa se spet ljubiva in se nikoli ne naveličava. Torej prosim, javite se tisti, ki bi se tudi kar pojedli s svojim partnerjem, kjer je strast tako močna med vama, da je kar nevarno, da sta skupaj, ker trpi ostalo delo. Pa ne gre le za strast, da ne bo pomote - gre za globoko pripadnost drug drugemu - da drug brez drugega sploh ne moreta biti, ker je med telesoma obeh tako močna magnetna privlačnost, da ju stisne skupaj in zelo težko spusti. Na primer, midva zjutraj komaj vstaneva, ker se ne moreva ločit ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Močna privlačnost
17.6.2006 17:55:23   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Sita
Torej prosim, javite se tisti, ki bi se tudi kar pojedli s svojim partnerjem, kjer je strast tako močna med vama, da je kar nevarno, da sta skupaj, ker trpi ostalo delo....

Očitno nihče nima tebi podobnih problemov, Sita - boginja čistosti user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2006 18:35:26   
MALINČICA
Ja, pridejo taka obdobja, pridejo pa tudi taka, dase skregava takoj, ko se zbudiva.
Je pa res, da nama obema dosti pomeni, da sva čimveč časa skupaj. Zato se tudi seliva iz hiše, kjer sva na 120 kvadratih kraljevala tri leta, v 80 kvadratnih metrov dvosobnega stanovanja v bloku. Zato,da bova lahko več časa skupaj,zdaj pa sploh, ko pride še dojenček.
Sicer pa sva midva skupaj komaj pet let, ampak vseeno težko verjamem, da tud pri vama kdaj ne zagrmi, če pa je tako, pa vsa čast vama!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2006 19:02:46   
Marogica
Sita, zelo lepo, kar si napisala, jaz se tudi ne javljam, ker bi bilo vsaj približno enako. ENostavno ne gre, da bi bila vsak dan v postelji in se ljubila z svojim možem, saj imava dva otroka. Ko so otroci tukaj, nočno hranjenje, neprespanost, njihova prisotnost, si dostikrat želiš samo spati, ne ravno sexati. Pa ne da se ne bi privlačila, pa še kako, vendar do večera je človek že tako utrujen, da ta privlačnost enostavno magično izgineuser posted image
Tako, da uživajta še, dokler nimata otrok(vsaj mislim, da jih še nimatauser posted image ), ker ko bodo prišli otroci, bodo to samo še lepi spomini....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
17.6.2006 19:33:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2006 19:42:28   
baguSka
Blagor.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2006 20:06:09   
Sita
Ja, Marogica, kmalu bova brez otrok, ker bodo postopoma začele odhajat od doma, najprej v srednje šole, potem pa v svoje življenje. Potem bo šele hudo, ko se nama ne bo več treba skrivat pred njimi. user posted image

Ja, Sita je tudi simbol zvestobe.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2006 20:15:18   
Marogica
Oj, oj, Sita, potem pa mi povej, kaj delajo otroci v tem času, če sta cele dneve v postelji? Za mojega ta večjega (5 let) res ne vem, kdaj se bo prikazal, ker "mora lulat".
Mi je pa všeč, da je tako pri vama, kot je. Jaz priznam, da te energije nimam. Željo imam, energije ne. Vama pa želim še naprej toliko užitkov in privlačnosti.  To je redko, je dragulj, ki si ga marsikdo želi, se manj pa prizna, da ga nima.....
p.s.Ne bi imela nič proti, če bi mi zaupala recept proti utrujenosti.....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2006 20:16:21   
baguSka
Pol bo sele 'kriza'.user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2006 20:21:02   
baguSka
To je redko, je dragulj, ki si ga marsikdo želi, se manj pa prizna, da ga nima.....
p.s.Ne bi imela nič proti, če bi mi zaupala recept proti utrujenosti.....user posted image

No, marogica, sej si si ze sama odgovorila na vprasanje.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2006 20:26:02   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No, marogica, sej si si ze sama odgovorila na vprasanje.user posted image

Na katero vprašanjeuser posted image , nisem prav razumela, kaj misliš. Imam še vedno vročino, pa še malo bolj počasi razmišljam:
1. Kdaj naj bom z možem cel dan v postelji, poleg otrok?
2. zakaj sem proti večeru utrujena, čez dan pa bi? No na tega znam odgovorit-sva "preložila" aktivnosti na čas, preden otroci iz vrtca pridejouser posted image
3.??KAj drugega?

R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2006 20:41:02   
Sita
Joj, Marogica, saj nisva cele dneve v postelji. user posted image  Ne, to res ne moreva biti.
Samo, zjutraj je problem vstati, pa se ne ljubiva, ker mora on hitro delat, samo crkljava se in objemava, da je vedno prepozno v delavnici, nikakor se ne moreva ločit. Ko pride na malico in so otroci v šoli se pa res pogosto še ljubiva, pa potem včasih zvečer. Nisva ravno obsedena s tem, ne, hočem reči, da gre bolj zato, da se objemava in je težko iti narazen - vsak po svojih opravkih.
Da sem to napisala na forum, mi je pa zato prišlo na misel, ker moj mož zmeraj pravi, da je pri nama nevarno, da sva skupaj. In me je zanimalo, če je še pri kom tako, ker vidim tule napisano, da si eden partner bolj želi kot drugi - kar pa mi ne gre ravno v račun, ker jaz nimam takšne izkušnje ...

Ko sva bila še študenta, sva zmeraj zamujala na faks, zdaj pa tudi zmeraj prepozno pride na delo.
Ja, ko sva utrujena pa isto, seveda: po kosilu se greva zmeraj skupaj uleči in se spet objemava in tako zaspiva ali pa skupaj bereva - zmeraj, ko eden bere, bere drugemu naglas, še posebej kakšne duhovne zgodbice in rada se veliko pogovarjava - tudi to, kar pišem tule na forumu, mu pokažem ... če se pa poljubiva, naju pa takoj premaga strast ....

Samo imam resnično srečo - moj možiček ni nikoli hud name, zato se ne moreva skregat. Če ni pospravljeno, ni, nikoli kaj ne reče, če ni skuhano, skuha sam in jaz mu potem takoj pridem na pomoč in kuhava skupaj, pač nikoli se ne obremenjujeva s tem, da bi kdo moral narediti to in ono. Nekako živimo v miru in svojem tempu. Nemalokrat imam nered, pa se ne sekiramo kaj dosti.  

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2006 20:50:49   
Sita
Pa tudi to: pravijo, da se z leti ljubezen ohlaja, da prihaja do odtujenosti in postaja vse le še bolj navada in rutina ... pri nama pa je ravno obratno.
Iz leta v leto se bolj privlačiva, čeprav sva zmeraj starejša in bolj okrogla ... pravijo, da pravljica ne obstaja "in sta srečno živela do konca svojih dni", pa izgleda, da vendarle obstaja.
Na morju se greva tudi ponoči ljubit na plažo ... kot kaka pubertetnika. Večkrat razmišljam, da sva prav otročja ...user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2006 20:51:53   
Marogica

Samo imam resnično srečo - moj možiček ni nikoli hud name, zato se ne moreva skregat. Če ni pospravljeno, ni, nikoli kaj ne reče, če ni skuhano, skuha sam in jaz mu potem takoj pridem na pomoč in kuhava skupaj, pač nikoli se ne obremenjujeva s tem, da bi kdo moral narediti to in ono. Nekako živimo v miru in svojem tempu. Nemalokrat imam nered, pa se ne sekiramo kaj dosti.  

To sicer velja tudi zame in mojega moža in to je res sreča.

Takšna privlačnost, ki jo opisuješ, je pa njabrž res redka, predvsem, če drži 18 let. Res. Je zavidanja vredna, vendar vama jo privoščim iz vsega srca. Vse lepo obema in tvojim otrokom  user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2006 20:58:42   
Sita
Hvala enako, Marogica. Želim, da bi bili vsi pari tako srečni. Živela ljubezen! Veliko pogovarjanja in objemanja in nič očitkov ter nič slabe volje! Mislim pa, da sva se včasih malo prepirala - in to takrat, ko sem kaj pričakovala, pa moje pričakovanje ni bilo izpolnjeno. Zato je zelo dobro, da nikoli ničesar ne pričakujemo drug od drugega. To je bila moja šola.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2006 21:24:06   
Anonimen
sita sori k tole napišem in prašam. vidm da maš kraj lokacije slovenija in indija. a je tvoj mož indijec? mogoče hodš v indijo zarad kakih duhovnih zadev? je kej od tega pripomoglo do take strasti in ljubezni. meni na žalost ni znana :) sprašujem mogoče iz fovšarije user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.6.2006 21:39:23   
Sita
Lara, kar se tiče Indije - kako sem z njo povezana, lahko prebereš na forumu Družina in partnerski odnosi, pod naslovom Vera (str.2).
Vsekakor sem se veliko naučila od dopisovanja z mojim indijskim prijateljem.

Sicer pa se poskušava držati pravila:
Popusti v stvareh, ki zate niso velikega pomena, v stvareh, ki pa imajo zate življenjski pomen, pa vztrajaj, sicer bosta oba nesrečna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.6.2006 22:05:30   
Marogica

Mislim pa, da sva se včasih malo prepirala - in to takrat, ko sem kaj pričakovala, pa moje pričakovanje ni bilo izpolnjeno. Zato je zelo dobro, da nikoli ničesar ne pričakujemo drug od drugega. To je bila moja šola.

S tem se popolnoma strinjam, vendar v praksi ne gre vedno tako gladkouser posted image - Je pa res tako. No ja, če bi bila mlada, bi si še oprostila, pri mojih letih, pa....Se trudimuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.6.2006 22:11:35   
Anonimen
Sicer pa se poskušava držati pravila:
Popusti v stvareh, ki zate niso velikega pomena, v stvareh, ki pa imajo zate življenjski pomen, pa vztrajaj, sicer bosta oba nesrečna.

ja se strinjam s tem in tko tut midva živiva. morm rečt da res živiva v sožitju najvišjega reda, ampak privlačnisti k jo pa ti opisuješ pa še zmeri ni. oz je minila tm po kakih treh mesecih ljubljenosti pred šestimi leti user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.6.2006 22:12:22   
Anonimen
Zelo lepo, da sta že tako dolgo skupaj in da je vajin odnos tako "zbljižujoč".

Sama s tistim, ki me je tako močno privlačil, nisem vztrajala....Se mi je zdelo, da se je "realno" življenje popolnoma izgubilo. Mogoče sem bila premlada, mogoče preveč ambiciozna,...kaj pa vem, za nazaj je težko biti pameten...

Toplo uživaj še naprej user posted image  user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.6.2006 22:19:17   
Anonimen
sita sem šla prov prebrat tvojo povezavo z indijo in zdej razumem od kod tvoja povezanost in močna privlačnost do moža. in to od nas materialistično naravnanih navadnih smrtnikov ni za pričakovat. bomo mogl vsi mal v indijo najprej nažalost :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.6.2006 23:06:53   
Anonimen

Torej prosim, javite se tisti, ki bi se tudi kar pojedli s svojim partnerjem, kjer je strast tako močna med vama, da je kar nevarno, da sta skupaj, ker trpi ostalo delo. Pa ne gre le za strast, da ne bo pomote - gre za globoko pripadnost drug drugemu - da drug brez drugega sploh ne moreta biti, ker je med telesoma obeh tako močna magnetna privlačnost, da ju stisne skupaj in zelo težko spusti. Na primer, midva zjutraj komaj vstaneva, ker se ne moreva ločit ...

Draga Sita - pri naju je tudi tako že prelepih 17 let... Te popolnoma razumem...

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.6.2006 8:45:10   
Anonimen

Torej prosim, javite se tisti, ki bi se tudi kar pojedli s svojim partnerjem,

Ja.. midva bi se tudi vcasih najraj pozrla.. graaaww!!  user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2006 14:34:51   
Sita
Pazita, da si ne bosta česa odgriznila! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2006 15:36:50   
Anonimen
midva sva pa skupi že 11 let (od konca 1.letnika gimnazije), pa sva še vedno totalno zalublena; jst vedno, k me tko nepričakovano poboža (npr.k kuham...) kar metuljčke začutim. noro.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!