Sita -> RE: Močna privlačnost (17.6.2006 20:41:02)
|
Joj, Marogica, saj nisva cele dneve v postelji. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ne, to res ne moreva biti. Samo, zjutraj je problem vstati, pa se ne ljubiva, ker mora on hitro delat, samo crkljava se in objemava, da je vedno prepozno v delavnici, nikakor se ne moreva ločit. Ko pride na malico in so otroci v šoli se pa res pogosto še ljubiva, pa potem včasih zvečer. Nisva ravno obsedena s tem, ne, hočem reči, da gre bolj zato, da se objemava in je težko iti narazen - vsak po svojih opravkih. Da sem to napisala na forum, mi je pa zato prišlo na misel, ker moj mož zmeraj pravi, da je pri nama nevarno, da sva skupaj. In me je zanimalo, če je še pri kom tako, ker vidim tule napisano, da si eden partner bolj želi kot drugi - kar pa mi ne gre ravno v račun, ker jaz nimam takšne izkušnje ... Ko sva bila še študenta, sva zmeraj zamujala na faks, zdaj pa tudi zmeraj prepozno pride na delo. Ja, ko sva utrujena pa isto, seveda: po kosilu se greva zmeraj skupaj uleči in se spet objemava in tako zaspiva ali pa skupaj bereva - zmeraj, ko eden bere, bere drugemu naglas, še posebej kakšne duhovne zgodbice in rada se veliko pogovarjava - tudi to, kar pišem tule na forumu, mu pokažem ... če se pa poljubiva, naju pa takoj premaga strast .... Samo imam resnično srečo - moj možiček ni nikoli hud name, zato se ne moreva skregat. Če ni pospravljeno, ni, nikoli kaj ne reče, če ni skuhano, skuha sam in jaz mu potem takoj pridem na pomoč in kuhava skupaj, pač nikoli se ne obremenjujeva s tem, da bi kdo moral narediti to in ono. Nekako živimo v miru in svojem tempu. Nemalokrat imam nered, pa se ne sekiramo kaj dosti.
|
|
|
|