|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST
19.5.2006 21:40:42   
Skaana
user posted image  Moje sožalje user posted image , bolečina ob taki izgubi je neizrekljiva in nepredstavljiva zame.

A user posted image  se je spustil k tebi, dobesedno z razlogom. Da bi te ogrel in pravilno si ga sprejela. Zate in za droben zaklad v tebi želim vse dobro. In javi se še kaj. Ogromno nas je tukaj, ki iščemo in znamo sprejeti dobroto. Vesela sem, da si še z nami.user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
19.5.2006 22:04:41   
koala
Anonimna, sožalje sem ti že izrekla, zdaj pa ri moram še čestitati. Usoda je res nepredvidljiva. Pravilno si se odločila, da otroka obdržiš. Sicer ne bo ajlažje, še posebaj če ne boš imela pomoči bljižnjih, a vedi da bo šlo.
Moja mami je ostala sama z dvema otrokoma, ko sva bili jaz na pragu njbolj norih let(11), sestra pa sredi pubertete(15). Pa je zmogla, jaz jo občudujem, tudi tebe bo tvoje detece, verjami.
Pa še čisto svojega angela varuha imata. Vem da vaju bo pazil.

Bi ti pisala privat, pa si anonimna in ne morem. Tudi sama sem v fazi žalovanja, za tastom, če želiš se mi lahko oglasiš tudi na privat, pa bova kakšno rekli. Če želiš sem ti na razpolago.

Pogumno punca in pazi nase in svoj drobcen zaklad.

Mislim nate!

koala

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 77
20.5.2006 8:35:42   
VITA74
Ostala sem brez besed in z močno bolečino v srcu..ne znam si predstavljati takšne tragedije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hkrati pa kot si sama napisala draga anonimna1 tudi delček mojega srca se veseli s teboj v teh težkih trenutkih in ti želi srečo user posted image  naj ti pikica olajša izgubo in bodi močna za vse tri... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 78
20.5.2006 11:07:38   
soncek.djukelica
Kljub veliki žalosti in nesreči, je zate posijal sonček!
čuvaj user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 79
20.5.2006 11:44:36   
KODA
Sožalje sem ti že izrekla,zdaj ti bom pa še čestitala zauser posted image .user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
20.5.2006 13:55:58   
Anonimen
NAjprej iskreno sožalje in hkrat čestitke za user posted image .
Poznam podoben primer. Ona je bila noseča dva meseca, ko je partner umrl. Sedaj je deklica stara dobro leto in je njen sonček.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
20.5.2006 14:37:59   
pika74
Tudi jaz sem ti pred kratkim izrekla sožalje... sedaj pa dodajam še čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
20.5.2006 18:17:02   
copka
Ah, to zivljenje....!

Po tako hudi izgubi, vama z malckom iz srca zelim lepo zivljenje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 83
20.5.2006 21:23:55   
gaja*
Jočem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskreno sožalje ob izgubi partnerjauser posted image user posted image user posted image user posted image
in čestitke za user posted image user posted image . Čuvaj svojo pikico

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
21.5.2006 11:32:32   
Zasanjana
Sožaljeuser posted image in čestitkeuser posted image .Življenje zna biti včasih res kruto.Ampak ko nekaj izgubiš, te nagradi z nečim prav tako lepimuser posted image .Ne razumem pa, zakaj si anonimna, če te punce tukaj poznajo in se dobro razumeš z njimi.user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   [Brisano sporočilo]
21.5.2006 12:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
21.5.2006 13:29:58   
Liona
Iskreno sožalje ob izgubi ljubljene osebe. In največje čestitke za user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost. Srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 87
22.5.2006 15:01:05   
ancka1
Draga anonimna!

Pridružujem se vsem mojim predhodnicam.
Sem pa iskreno srečna, da bo del njega kljub vsemu še vedno ob tebi.
Želim ti nadzemeljsko moč ter notranji mir, da prebrodiš kalvarijo!!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
22.5.2006 16:48:55   
kapica
Zelo mi je zal zate, za to kar se je zgodilo.

In cestitam za user posted image , jaz bi na tvojem mestu enako naredila.

Drzim pesti da bo slo vse v redu, da ti bo otrocek pomagal premagati zalovanje in ti dal energijo in moc, da gres naprej.

Vse dobro ti zelim!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 89
23.5.2006 8:00:25   
hati
Nekako sem ostala brez besed...anonimna iskreno sožalje... verjamem, da boš našla moč, vem pa da ne bo lahko.... Čestitke za user posted image user posted image  in zdravo nosečnost želim... Se pridružujem predhodnicam... če lahko kakorkoli pomagam, povej.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
23.5.2006 10:19:52   
lajna
kar ne morem verjeti da se ti je to zgodilo. Šok! Zelo mi je žžal zate. Vendar življenje teče dalje. On je že tam nekje an nebu in bdi nat teboj te čuva. Zato punca glavo gor boš videla da bo vse ok. Pustil pa ti je otrčka za katerega moraš poskrbeti že sedaj zato se poskus umirit če se da. Vem da je hudo da se je vse kar sta gradila porušilo vendar ne se dat zaradi njega ne bodi pogumna in zdrži da boš lahko čez čas uživala ob vajinem otroku ki te bo potreboval...    lajna

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 91
24.5.2006 10:52:25   
delfinčica
Iskreno in globoko sožalje ob izgubi partnerja. Bodi močnauser posted image . Obenem pa vse čestitke za user posted image user posted image in ti želim zdravo nosečnost. Igra življenja je res nepredvidljiva. Želim ti, da boš našla čimveč notranje moči in naj ti bo vajina pikica v oporo.

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 92
24.5.2006 15:35:22   
TanjaS
Anonimna, meni se iskreno rečeno zdi vse skupaj malo čudno,  kot iz neke španske limonade - pa ne vem, kako to da bi šla če dva tedna na IVF, če še niti M nisi dobila.

Ampak kakorkoli - iskreno sožalje ob tvoji izgubi in lepih 9 mesecev ti želim.

Če gre za kakšno potegavšino, pa nimam besed, da bi kaj dodala

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 93
25.5.2006 8:45:06   
Bonda
Tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje.

In sedaj, ko si izvedela, da si noseča, moraš paziti! Zelo! Ker stres je tudi eden od vzrokov za splav. Saj te nočem strašiti, le opozoriti, da boš bolj previdna, in da boš srečno dočakala user posted image .

Tako, na koncu še čestitke!

In kar srh me spreletava ob vseh teh prežalostnih in presrečnih čustvih. Tako močna čustva nasprotujočih sil - meni bi se od vsega tega zmešalo.
Bodi močna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
25.5.2006 10:05:02   
špelin@
Draga anonimna, iz vsega srca ti izrekam iskreno sožalje ob izgubi ljubega user posted image  user posted image  Vzelo mi je sapo, ko sem prebrala obe tvoji sporočili.

Srečna sem, ker pod tvojim srčkom raste pikica - tvoj user posted image  ti je dal del sebe, naj ti bo v oporo in tolažbo. Zdaj imata ti in mala kepica svojega angela varuha, ki vaju bo vsak večer nežno božal po licih. Veš, ljubezen preseže vse hudo, tudi in še posebej smrt.

user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
31.5.2006 13:22:32   
nanina
Ostala sem brez besed... Iskreno sožalje!

Delček njega pa boš vendarle obdržala,... naj ti življenje prizanaša s trpljenjem!

Bodi pogumna in ljubi še bolj kot prej.   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
1.6.2006 9:28:51   
TANTRA
Pretresena ob zgodbi ti izrekam iskreno sožalje. Hkrati pa se veselim, da boš postala mamica otroku ljubezni.user posted image Naj ti veselje, ki bo raslo z tvojim bitjem povrne vso bolečino ob izgubi. Pazi nase in na svojo pikico. In kadarkoli ti bo
hudo, tu smo s teboj.user posted image

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 97
2.6.2006 12:40:16   
artepa
Moje iskreno sožalje. Zaradi anevrizme sem pred 2 meseci izgubila najboljšega prijatelja. Z izgubo se nisem mogla sprijazniti in še zdaj ga tako zelo živo vidim, da sploh ne dojamem, da ga ni. Kako mora biti šele tebi hudo. A je res, pozabiš ne nikoli, a s časom živiš naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
5.6.2006 21:25:55   
Anonimen
DRAGA ANONIMNA!

ISKRENO SOŽALJE OB IZGUBI TVOJEGA PARTNERJA. Vem, da mora noro boleti, noro hudo ti je in iskreno sočustvujem s teboj. Ne poslušaj tistih, ki namigujejo da je zgodbica izmišljena, saj verjamem, da si kaj takega ne bi nihče izmislil. Le kaj bi imela od tega. Torej, resnično mi je hudo za tebe user posted image , sem pa res srečna zate, ker pod srčkom nosiš malega sončka.

Tudi meni je umrl brat, njegova žena pa je bila mesec dni pred porodom. Zdaj je nečak star že 19 let in je njena največja sreča. Srečna je, ker jo spominja na partnerja, se pravi mojega brata in je rekla, da je v vsej nesreči bilo najlepše to, da ji je ostal vsaj otrok. Zatorej drži se, in misli na angelčka, ki raste v tebi.

(odgovor članu artepa)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
9.6.2006 13:51:24   
Maleal
Šele zdaj sem to prebrala. user posted image  user posted image  Ne morem verjet,da se to dogaja v resničnem življenju.Iskreno sožalje ob izgubi partnerja,vidim pa,da ti je pustil del sebe,pikico ki raste v tvojem trebuščku.Čestitke zanjo.
Tiste anonimne,ki pa ste tako grdo pisale o njej,pa vas je lahko sram v dno duše,vsak si olajša bolečino na drugačen način.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.