Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 19.5.2006 21:40:42
|
|
|
|
Skaana
|
Moje sožalje , bolečina ob taki izgubi je neizrekljiva in nepredstavljiva zame. A se je spustil k tebi, dobesedno z razlogom. Da bi te ogrel in pravilno si ga sprejela. Zate in za droben zaklad v tebi želim vse dobro. In javi se še kaj. Ogromno nas je tukaj, ki iščemo in znamo sprejeti dobroto. Vesela sem, da si še z nami.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 19.5.2006 22:04:41
|
|
|
|
koala
|
Anonimna, sožalje sem ti že izrekla, zdaj pa ri moram še čestitati. Usoda je res nepredvidljiva. Pravilno si se odločila, da otroka obdržiš. Sicer ne bo ajlažje, še posebaj če ne boš imela pomoči bljižnjih, a vedi da bo šlo. Moja mami je ostala sama z dvema otrokoma, ko sva bili jaz na pragu njbolj norih let(11), sestra pa sredi pubertete(15). Pa je zmogla, jaz jo občudujem, tudi tebe bo tvoje detece, verjami. Pa še čisto svojega angela varuha imata. Vem da vaju bo pazil. Bi ti pisala privat, pa si anonimna in ne morem. Tudi sama sem v fazi žalovanja, za tastom, če želiš se mi lahko oglasiš tudi na privat, pa bova kakšno rekli. Če želiš sem ti na razpolago. Pogumno punca in pazi nase in svoj drobcen zaklad. Mislim nate! koala
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 8:35:42
|
|
|
|
VITA74
|
Ostala sem brez besed in z močno bolečino v srcu..ne znam si predstavljati takšne tragedije hkrati pa kot si sama napisala draga anonimna1 tudi delček mojega srca se veseli s teboj v teh težkih trenutkih in ti želi srečo naj ti pikica olajša izgubo in bodi močna za vse tri... Lp
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 11:07:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Kljub veliki žalosti in nesreči, je zate posijal sonček! čuvaj !
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 11:44:36
|
|
|
|
KODA
|
Sožalje sem ti že izrekla,zdaj ti bom pa še čestitala za .
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 13:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
NAjprej iskreno sožalje in hkrat čestitke za . Poznam podoben primer. Ona je bila noseča dva meseca, ko je partner umrl. Sedaj je deklica stara dobro leto in je njen sonček.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 14:37:59
|
|
|
|
pika74
|
Tudi jaz sem ti pred kratkim izrekla sožalje... sedaj pa dodajam še čestitke za .
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 18:17:02
|
|
|
|
copka
|
Ah, to zivljenje....! Po tako hudi izgubi, vama z malckom iz srca zelim lepo zivljenje!
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 20.5.2006 21:23:55
|
|
|
|
gaja*
|
Jočem s tabo Iskreno sožalje ob izgubi partnerja in čestitke za . Čuvaj svojo pikico
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 21.5.2006 11:32:32
|
|
|
|
Zasanjana
|
Sožalje in čestitke .Življenje zna biti včasih res kruto.Ampak ko nekaj izgubiš, te nagradi z nečim prav tako lepim .Ne razumem pa, zakaj si anonimna, če te punce tukaj poznajo in se dobro razumeš z njimi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2006 12:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 21.5.2006 13:29:58
|
|
|
|
Liona
|
Iskreno sožalje ob izgubi ljubljene osebe. In največje čestitke za . Želim ti lepo in mirno nosečnost. Srečno.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 22.5.2006 15:01:05
|
|
|
|
ancka1
|
Draga anonimna! Pridružujem se vsem mojim predhodnicam. Sem pa iskreno srečna, da bo del njega kljub vsemu še vedno ob tebi. Želim ti nadzemeljsko moč ter notranji mir, da prebrodiš kalvarijo!!!!
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 22.5.2006 16:48:55
|
|
|
|
kapica
|
Zelo mi je zal zate, za to kar se je zgodilo. In cestitam za , jaz bi na tvojem mestu enako naredila. Drzim pesti da bo slo vse v redu, da ti bo otrocek pomagal premagati zalovanje in ti dal energijo in moc, da gres naprej. Vse dobro ti zelim!
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 23.5.2006 8:00:25
|
|
|
|
hati
|
Nekako sem ostala brez besed...anonimna iskreno sožalje... verjamem, da boš našla moč, vem pa da ne bo lahko.... Čestitke za in zdravo nosečnost želim... Se pridružujem predhodnicam... če lahko kakorkoli pomagam, povej.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 23.5.2006 10:19:52
|
|
|
|
lajna
|
kar ne morem verjeti da se ti je to zgodilo. Šok! Zelo mi je žžal zate. Vendar življenje teče dalje. On je že tam nekje an nebu in bdi nat teboj te čuva. Zato punca glavo gor boš videla da bo vse ok. Pustil pa ti je otrčka za katerega moraš poskrbeti že sedaj zato se poskus umirit če se da. Vem da je hudo da se je vse kar sta gradila porušilo vendar ne se dat zaradi njega ne bodi pogumna in zdrži da boš lahko čez čas uživala ob vajinem otroku ki te bo potreboval... lajna
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 24.5.2006 10:52:25
|
|
|
|
delfinčica
|
Iskreno in globoko sožalje ob izgubi partnerja. Bodi močna . Obenem pa vse čestitke za in ti želim zdravo nosečnost. Igra življenja je res nepredvidljiva. Želim ti, da boš našla čimveč notranje moči in naj ti bo vajina pikica v oporo.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 24.5.2006 15:35:22
|
|
|
|
TanjaS
|
Anonimna, meni se iskreno rečeno zdi vse skupaj malo čudno, kot iz neke španske limonade - pa ne vem, kako to da bi šla če dva tedna na IVF, če še niti M nisi dobila. Ampak kakorkoli - iskreno sožalje ob tvoji izgubi in lepih 9 mesecev ti želim. Če gre za kakšno potegavšino, pa nimam besed, da bi kaj dodala
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 25.5.2006 8:45:06
|
|
|
|
Bonda
|
Tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje. In sedaj, ko si izvedela, da si noseča, moraš paziti! Zelo! Ker stres je tudi eden od vzrokov za splav. Saj te nočem strašiti, le opozoriti, da boš bolj previdna, in da boš srečno dočakala . Tako, na koncu še čestitke! In kar srh me spreletava ob vseh teh prežalostnih in presrečnih čustvih. Tako močna čustva nasprotujočih sil - meni bi se od vsega tega zmešalo. Bodi močna!
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 25.5.2006 10:05:02
|
|
|
|
špelin@
|
Draga anonimna, iz vsega srca ti izrekam iskreno sožalje ob izgubi ljubega Vzelo mi je sapo, ko sem prebrala obe tvoji sporočili. Srečna sem, ker pod tvojim srčkom raste pikica - tvoj ti je dal del sebe, naj ti bo v oporo in tolažbo. Zdaj imata ti in mala kepica svojega angela varuha, ki vaju bo vsak večer nežno božal po licih. Veš, ljubezen preseže vse hudo, tudi in še posebej smrt.
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 31.5.2006 13:22:32
|
|
|
|
nanina
|
Ostala sem brez besed... Iskreno sožalje! Delček njega pa boš vendarle obdržala,... naj ti življenje prizanaša s trpljenjem! Bodi pogumna in ljubi še bolj kot prej.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 1.6.2006 9:28:51
|
|
|
|
TANTRA
|
Pretresena ob zgodbi ti izrekam iskreno sožalje. Hkrati pa se veselim, da boš postala mamica otroku ljubezni. Naj ti veselje, ki bo raslo z tvojim bitjem povrne vso bolečino ob izgubi. Pazi nase in na svojo pikico. In kadarkoli ti bo hudo, tu smo s teboj.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 2.6.2006 12:40:16
|
|
|
|
artepa
|
Moje iskreno sožalje. Zaradi anevrizme sem pred 2 meseci izgubila najboljšega prijatelja. Z izgubo se nisem mogla sprijazniti in še zdaj ga tako zelo živo vidim, da sploh ne dojamem, da ga ni. Kako mora biti šele tebi hudo. A je res, pozabiš ne nikoli, a s časom živiš naprej.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 5.6.2006 21:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
DRAGA ANONIMNA! ISKRENO SOŽALJE OB IZGUBI TVOJEGA PARTNERJA. Vem, da mora noro boleti, noro hudo ti je in iskreno sočustvujem s teboj. Ne poslušaj tistih, ki namigujejo da je zgodbica izmišljena, saj verjamem, da si kaj takega ne bi nihče izmislil. Le kaj bi imela od tega. Torej, resnično mi je hudo za tebe , sem pa res srečna zate, ker pod srčkom nosiš malega sončka. Tudi meni je umrl brat, njegova žena pa je bila mesec dni pred porodom. Zdaj je nečak star že 19 let in je njena največja sreča. Srečna je, ker jo spominja na partnerja, se pravi mojega brata in je rekla, da je v vsej nesreči bilo najlepše to, da ji je ostal vsaj otrok. Zatorej drži se, in misli na angelčka, ki raste v tebi.
|
|
|
|
RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST 9.6.2006 13:51:24
|
|
|
|
Maleal
|
Šele zdaj sem to prebrala. Ne morem verjet,da se to dogaja v resničnem življenju.Iskreno sožalje ob izgubi partnerja,vidim pa,da ti je pustil del sebe,pikico ki raste v tvojem trebuščku.Čestitke zanjo. Tiste anonimne,ki pa ste tako grdo pisale o njej,pa vas je lahko sram v dno duše,vsak si olajša bolečino na drugačen način.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.