|
RE: no aprilke 2005, kako? 5.6.2006 7:27:49
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ojla, čvekice Tina, čestitke za službo. Se ti pa podobno dogaja kot meni, ko sem iskala službo. Bila v dveh sprejeta. In ker vmes še nisem dobila od nobenih odgovora, šla še na en razgovor, kjer najprej nisem bila sprejeta, potem so me pa čez kakšen teden klicali, da bi me pa vseeno vzeli - jaz pa že v službi. Na žalost je le za določen čas, ampak bomo že. Jaz bi za foro šla še na ta razgovor, ki ga omenjaš. Nikoli se ne ve ... Si pa pridna, da daruješ kri. Moj mož je tudi darovalec. Jaz pa nisem iz ta pravega testa. Meni rata slabo že če mi jemljejo kri za pregled, kaj šele da bi mi jo več vzel. Ajajaj. Ko sem šla dat kri za pregled v nosečnosti - za tokso itd na zavod za transfuzijo, mi je že od vonja ratalo kar malo slabo. Sem komaj čakala, da bo konec in da grem lahko na svež zrak. Aja, itak se moram ves čas prepričevat, da mi ni nič slabo. Pa vedno takooo rada gledam v zrak in naokoli, ko mi kri jemljejo. Ura za srečanje - 15.00 ali pa že prej. Kasneje pa res bolje da ne, če ne bomo še v ZOO prespali. Smo bili čez vikend v Izoli in smo imeli v nedeljo atrakcijo dneva - en je z jahto nasedu ob 1 zjutraj. To pa so kapitani. Še v marino ne zna prav priti. Bom preverila, če je kje na netu slikca že, pa vam jo prilepim. Aja - zobki - se mi dozdeva, da je štirkica ven pogledala. Nika zna pa novo foro - no, moj oče jo je že nekaj časa nazaj naučil, zdaj jo pa lepo uporablja tudi pri neznancih. Torej - bili smo zunaj na kosilu (v Guštu v Izoli) in itak, da Nika ne more biti pri miru in je tekala od mize do mize in opazovala neznance. Pa ji ena ženska reče Čau in dober dan. In jo Nika pogleda in ji da rokico. In gospa to ene parkrat ponovi. In se je še njenemu možu zdelo fino, pa je še on - dober dan in Nika da rokico. In potem zavijemo še k sosednji mizi - hja gospa je imela tako krilo s tako leepppiiimiii rozicami, da Nika ni mogla mimo in piik s prstkom po ženskini nogi (sem bila že ) in gospa dol pogleda in pravi: iiii, dober dan. In Nika - da rokico. Ženska je skor dol s stola padla - lej kaj zna. Niki se je pa itak fajn zdel, ker so bili vsi tako navdušeni, a ne Aja, se je pa začela Nika prav rada pritoževat. Če kaj ni po njeno, začne čebljat, no bolj jamrat - v svojem jeziku itak in jaz pravim, da ona to po svoje kolne. Ker hodi in cepeta hkrati, ko to jamra. Je začela ta vikend, tako da se ji morava z možem prav smejat. Jo bo treba enkrat posnet, ko bo v svojem elementu. No, toliko zaenkrat. Si moram prste odpočit od tipkanja. Lp, B
|
|
|