|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
2.6.2006 9:20:39   
m_m
BarbaraE naša pa očal ne pusti na glavi. Še za klobuk smo jo komaj prepričali, da ga ne leče dol. Kaj bi bilo s čelado lahko samo ugibam user posted image

Striženje nohtov je tudi pri nas misija nemogoče. To se ak otepa onih škarjich, da če v prvo ko primmeš prst, da ne trofiš nohta in ga hitro ne odrežeš, potem se striženje lahko kar zaključi. user posted image Evo direkt kakole miga. Z vsemi štirimi. Pa še ugrizne me kdaj vmes. Včasih jo moram tak trdno držat, pa se mi še izmika. Pa ne da jo je strah škarjih, samo roke ne more imeti pri miru. S škarjicami bi se tak igrala, če bi ji pustila. So ji zelo zanimive, ker migajo.

Pa eno vprašanje:
Koliko parov čevljev imajo malčki? Pa kaj jim boste kupile za na morje, za v vodo in za po plaži?

Naša ima ene sobne copate, pa ene sandalčke z zaprtimi prsti, ene zaprte čevlje je pa lih prerastla. Zdaj študiram kaj ji kupiti. Teniske ali še bolj odprte sandale user posted image  

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.6.2006 9:23:09   
m_m
Naja, a je že bolš? Dobr da jesrečanje konec junija, da boš do taskrat ziher ozdravila

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.6.2006 9:40:13   
BarbaraE
Ojla,

Naja user posted image  (čaj ali kakav) spij pa hiro okrevaj.

M_m, mi imamo že ene luštne sandale ogledane - take bolj športne. Jih pa še ne bomo nabavili. Konec koncev pa še kar ni vremena. In tako Nika še veselo teka naokoli v supergicah.

Take imamo v mislih:

user posted image

Pa še ene luštne smo videli v Intersportu. Bomo pa še videli, katere bomo na koncu izbrali. Za v vodo pa pojma nimam kakšne - mene sicer bolj zanima, kaj ji bomo obuli za na čoln, ker bosa gor ne bo mogla hodit, da ji ne bo spodrsnilo. V supergah pa tudi ne more bit non stop - mogoče bo imela kar zgoraj omenjene sandale. We shall see.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.6.2006 13:02:36   
honey
Ojla, naš bo imel pa prav sandalčke za v vodo, tiste iz ne vem kakšne pene. Namen sem imela kupit tiste plastične, pa so mi jih odsvetoval, ker naj bi rob sandala žulil, tako da sem mu kupila v MASS-u ene take iz pene, ki so tud prav z v vodo. Glede na to, da bo najbrž več v vodi kot na obali, mislim, da jih bo user posted image  potrebval. Bosega se pa ne upam spustit po plaži.

Barbara_E po mojem bi bili dobri tud za na čoln.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.6.2006 14:49:16   
April
Jaz sem Benu včeraj kupila tri čeveljčke. Imajo akcijo v Massu, ko ob nakupu dveh čevljev tretji par dobiš zastoNJ.  Se res splača, vzela sem ene čevlje za 8 jurjev, druge za pet in še ene sem si lahko izbrala.

Zdaj ima tako ene super fit copatke za doma, ene usnjene sandalce za zunaj in ene supergice, ki so mu za malenkost še prevelke. Te bodo za konec poletja in jeseni ravno prav prišle. Ko bomo šli na morje bom kupila še sandalce za v vodo, kaj podobnega kot misli honey.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.6.2006 14:55:23   
April
Še o zobkih sem pozabila napisat. Beno jih ima osem, ščetke nadvse obožuje. Ima kar tako za odrasle. curaproxovo. Men so edino te ščetke ok, ker imam slabe izkušnje z ostalimi saj jim ščetine izpadajo.
Zvečer pri zadnjem previjanju dobi tako v roke svojo ščetko in malo njegove otroške paste brez fluora. Ponavadi mu potem vzamem ščetko iz rok šele ko zaspi. user posted image  Saj vem. da to samočiščenje ni ne vem kaj, a je bolje kot nič. Meni namreč ne pusti, da mu jih očistim. Sam pa z veseljem grize tiste ščetine, najbrž si jih tako tudi ščisti.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.6.2006 15:01:37   
tinatona
Hej!

Evo spet mene. Ma smo pridne zadnje dni... user posted image

Ožbej ima trenutno samo dve azdevi za obut. In sicer ene copatke za doma (no dvoje, ker ga po zaslugi Naje31 ga že čakajo še eni št.21), ter ene zaprte sandale.

BarbaraE podobne sandale sem tud jaz že gledala, vendar mi niso všeč ker je peta odprta in se mi zdi da niso ravno najboljši za tako malo nogico, ki rabi še kar nekaj opore v gležnju(moje mnenje).
Sicer pa sem med. sestra in ko sem bila še v službi sem žal mogla user posted image tud kri kdaj vzet. ŽAL!!!
tiktak ja žal je pač tako. Se kar pozna da je samo ena plača v bajti (sva z user posted image namreč sama)...

April naš je pa zdej začel z jezikom tleskat. Mi je full smešen...

Mi imamo pa nov zobek (9. po vrsti), in sicer nam je ven pokukala štirka, zgoraj desno.

Pa v ponedeljek je bil končno cepljen (prvič)!!!

Ožbej tud full nemirno spi, tako da vsakič drugače leži.

Zdaj moram pa šibat kuhat.

LP Tina

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.6.2006 15:29:06   
April
me je tina spomnila, da nekaj vprašam. koliko imajo nogicoveliko. naš ima št. 19, ene tudi 20.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.6.2006 17:51:24   
tinatona
Hej!

Pa sem spet gor...

Ožbej ima zdaj copatke št.20; opanke pa št. 22 (so mu malo veliki, ampak sem jih kupila na znižanju pa sem takrat rajši malo večje, ker 6000 prihranka ni mačji kašelj).

Punce se moram malo pohvalit, sem dans nardila dobro delo user posted image . Sem šla kri darovat (pred nosečnostjo sem jo vsaj dvakrat na leto), pa sem zdaj vsa crknjena. Ampak jutri bom že boljša.

Pa službo sem dobila. No v bistvu celo dve, tako da zdaj kolebam katero naj izberem. Tako da upam da še ne bom začela takoj 24. delat in bova lahko prišla v ZOO. Bi vas prav rada spoznala. Predvsem pa vaše user posted image , ker so Ožbejevi sovrstniki.

Full lepo se imejte, pa se jutri kaj beremo.

LP Tina

p.s.:A veste poznam pa še enega aprilčka, samo dvomim da je mamica kaj tukaj... Je tud rojen 4.4., pa tudi mu je Vid ime user posted image user posted image user posted image (Moj je namreč Ožbej Vid).

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.6.2006 17:56:21   
April
Kako pa kličeš svojega sina? A z enim ali z dvema imenoma?
Čestitam za službo user posted image .

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.6.2006 18:00:37   
tinatona
Oj!

Kličem ga samo Ožbej. No pa itak me v večini primerov sploh ne šljivi... Me tak nagajivo pogleda, pol pa po svoje mašira. Dans sem rabila 10 minut da sva prišla iz trgovine do vhoda v stolpnico (pa je drgač minutka, ker jo imamo čisto pred nosom).

LP

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.6.2006 20:49:50   
Naja31
Ojla,

jaz sem že skoraj "kot nova" user posted image  Je bilo prav fajn te tri dni doma, Marko je bil pa v varstvu. Nazadnje sem toliko lenarila v nosečnosti.

Marko ima št. noge 22, in ima dvoje čevljev. Ene supergice in ene bolj odprte čevlje. Samo zdaj ko je zunaj spet tok hladno samo v supergicah hodi. Sem pa tudi že jaz razmišljala kaj maj mu kupimo za poletje, ampak sem ob tej ohladitvič isto pozabila na to.
Copatkov za doma smo pa nehali kupovati, ker se mi zdi škod denarja, ker jih tok hitro preraste. Zdaj ima štumfe z bremzicami in so čist ok.

Mislim, res dobro, da smo zmenjene šele konec mesece. Upam, da se bo do takrat kaj otoplilo.

Se moram pohvaliti, da je Marko včeraj prespal noč!!!!!!  Od 20h do pol 7h zjutraj, brez pavze, Noro!!!
Drugič v življenju , čeprav za prvič nisem prepričana, ali jo je res prespal ali se jaz ne spomnim, da se je zbudil. Prepričana sem,da se danes ne bo ponovilo.

Te roza sandalčki so mi pa full všeč. A imajo tudi kakšno bolj fantovsko bravo?

Lp, Naja

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.6.2006 23:43:19   
tinatona
http://www.superge.si/html/svn/2028372-AA.shtml

http://www.superge.si/html/svn/2028365-AA.shtml

http://www.superge.si/html/svn/2007092-AA.shtml

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.6.2006 10:48:02   
m_m
Hm, a  tele Tewa imajo tako majhne številke? Naša ima 19, pa so ji še malenkost preveliki. Tak da bojo še zdržali kaki mesec. So malo odprti sandali.
Za doma ima one usnjene na ježka, ko je za dojenčke do 12m. Sam so ji še malo prevelki user posted image  

Za poletje smo kupili v akciji v Mass-u za vsakega ene, za atija, mamico in Anejo. Sem ji vzela št. 19. Za konec poletja.

Za na plažo sem slišala, da one plastične ožulijo, za te iz pene pa ne vem točno kaj mislite user posted image  A one, ko zgedajo taki potapljaški z gumico?

< Sporočilo je popravil m_m -- 3.6.2006 10:50:44 >

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.6.2006 11:15:10   
m_m
Zdejle mi je mala trikrat računalnik ugasnla... sredi dela. Sem enga jeznega medota zdaj nastavla pred kišto, pa je začela po tipkovnici šarit user posted image  baraba.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.6.2006 17:42:40   
tiktak
Čevlji: mi imamo super fit copatke- za ven ali not, cicibanove čeveljčke in ene zaprte sandalčke. Naša ima ful malo nogo -št. 18, pa še ta št. ji je kar velika. Za morje še nisem nič študirala. Ja, je tako vreme, da sploh ne pomisliš na to. Hodimo pa glih en teden.

Nohtki-striženje. No, naša kar pusti, samo moraš pravi trenutek izbrat in jo ful animirat zraven.

Tina, čestitam za službo. user posted image Jaz sem pa pred 14 dnevi začela delat.

A potem je srečanje konec mesca? Naj vam bo user posted image čeprav bi men bolj odgovarjalo drug vikend, ko sem sama; gre moj na fuzbal.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.6.2006 18:43:19   
tinatona
Hej!

Meni je pa kar fino da se dobimo 24.6.2006.  10.6. je RR piknik, tako da lahko tja prideš. Mi2 bova skor ziher šla, samo če ne bo tako kislo vreme. 17.6. naju pa ni, tako da...
Hvala za čestitke. Zdaj se moram samo še odločit katero bom sprejela.

LP

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.6.2006 19:13:10   
tiktak
RR piknik- mogoče pa res. Grem mal počekirat kaj in kako.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.6.2006 19:47:29   
m_m
tinatona, zdaj sem malo bolj temeljito prebrala... ful lepo od tebe da daruješ user posted image  si. Mene pa igla zlepa ne vidi, razen če je res nujno. Majo kar probleme z mano. Mi žile kar zginejo, tak da mi ene parkrat ubode, preden jo najde. Pa kar slabo mi rata.

Ktera Tina je dobila službo? Tinatona a ti? No, kukerkol že, Č E S T I T K E. Srečka.

Kako pa je s tistimi čevlji iz pene, ko so za v vodo tudi... ktera ve kako zgledajo in kje se jih da kupit?

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.6.2006 20:11:40   
April
Mislim, da se tisti penasti sandalci za v vodo v massu dobijo. Za silo bi bile tud teva dobre za v vodo. Sam kaj, ko so mal drage. Pa mene so teva skoraj vedno ožulile.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.6.2006 11:30:56   
tinatona
Hej!

Ja jaz darujem kri, načeloma vsake štiri mesece. Samo bom zdaj verjetno nardila šest mesecev pavze, ker sem bila zdaj preveč utrujena (sem imela hemoglobin ravno na meji).

Pa JA jaz sem dobila službo... no baje celo dve. Zdaj čakam da me še iz ta druge pokličejo (v torek), ker jih moram še malo pobarat o plači, delu itd. potem se bom pa odločila. Je pa najbolj smešno to, da zdaj ko imam službo sem pa dobila še dve vabili na razgovor. Kr neki, res!!!

Zdaj pa z malim šibam ven na sonček!!!!!!!!! KONČNO ga je nekaj!!!!!

LP Tina

p.s.:Se vidimo 24.6. Kdaj bi se pa dobili? Upam da ne prav zgodaj...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.6.2006 11:37:41   
tinatona
Kaj pa kaj takšnega?

http://www.superge.si/html/svn/2094248-AA.shtml

LP tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.6.2006 12:00:00   
m_m
Ja April, sem gledala 6 jurčkov al celo 7. Js teve ne nosim, moj je pa nor na te "čizuske". Jst prisegam na Mass. Sem ravno bila zadnič v enmu. Sam sem iskala nekaj za sebe, tak da res nisem videla kakih penastih, ki bi bili za v vodo user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.6.2006 12:06:18   
April
Te znajo bit pa super za v vodo in še ožulit ne morejo user posted image . Jaz jih bom najbrž kar naročila, samo še številko moram pogruntat. 19,5 je najmanjša, potem je pa šele 21. Te bi bile sigurno prevelke, najbrž bodo kar 19,5 ravno prav.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.6.2006 12:08:15   
April
Jaz tudi penastih nisem vidla, ampak si predstavljqam kako zgledajo. Pa se bojim, da bi se 'razlezle' ali pa di bi malemu nogica ven uhajala. Tele od tine bodo kar super.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?