![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 16:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu super ideja za roj. dan...škoda da sm ga jz že imela
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 16:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne, da? Sem prav premišljevala, da bi si pač za roj. dan plačala sama Uz, no potem pa moj vseeno ni vedel kaj mi kupiti,...pa sem ga rešila muk . Zdaj pa hočem še posnetek, da bom nehala gnjaviti vsem okoli sebe in šinfat ginekologa, ki mi je naredil res nikakvo sliko s 1. UZ
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 17:27:24
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Vidim, da nisem edina, ki ji ne paše . No sej v bistvu mi paše, ampak dopoldne, ko še nisem utrujena, zvečer, ko gre pa naš pajac v posteljo mi pa ni več do drugega, kot do spanja. Je moj že čist bogi. No vsaj med vikendi (če smo doma seveda), mal nadoknadiva zamujeno medtem, ko ima mali opoldanski spanec. Drugače sem pa danes lena, pa tečna 100 na uro. Se moram prav brzdat, da ne stresam preveč slabe volje naokoli. Kaja11 superca za tvoje živahno dete. Mene pa nič ne skrbi, ker mi da vsaj enkrat dnevno vedeti, da je v mojem trebušku. Viv, ti pa dobro žuraj.Sam ne preveč, da te ne bo spet kaj bolelo. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 20:39:58
|
|
|
|
najci
|
Sex... hmm, tudi jaz lahko rečem: kaj je že to?!? Pa saj ne vem, kako bi mi prej kaj pasalo, ko sem pa ves čas bruhala?!? Nič ni bilo od mene. Zdaj sem malo boljše in mogoče mi bodo pa zdaj hormoni v drugo smer pobegnili . Kaja11, še mene neki zanima glede UZ: a so ti res filmček posneli? Jaz sem ga namreč pričakovala na NS v Dravljah, pa so me kar malo razočarali, ker sem samo 10 slikic na CD dobila. Filmček, ki smo ga v živo gledali na NS je bil čisto nekaj drugega, kot slike. Sploh je bilo še bolj zabavno gledati, ker sta dva in vse čas vse miga gor in dol... Tudi jaz bi šla, če res dobiš filmček - se mi zdi to tako lep spomin.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 20:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Najci jaz sem gledala cenik UZ na Fontani v MB, pa sem videla, da naredijo posnetek na kaseto mater so zastareli ), drugod lahko dobiš baje že CD oz DVD. Ampak tam sem videla, da delajo pregled v 12. tednu (nuhalna svetlina) in v 22. tednu (morfologija) Tako, da jaz sem v 18. tednu pa upam, da mi bojo vseeno nardili navaden UZ pa snemanje na kaseto pride pa 1.600 sit (to je treba verjetno doplačat)+ seveda sam UZ pregled 7.700 sit. ampak nič ne de, to je krasen spomnin potem . Mi lahko katera pove kaka je razlika snemanje z kaseto in snemanje na kaseto? Ker so tudi cene drugačne. Kaja11 v katerem tednu si ti?
< Sporočilo je popravil matejka81 -- 2.6.2006 20:50:29 >
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 20:57:42
|
|
|
|
viv_
|
Oj, jooooooooooj, ste me "zrajcale" s telim samoplačniškim UZjem in filmčkom. Jaz sem pri Mirni dobila film prav pri Miheličevi. Zdaj sem pa malo upala, da ga bom dobila na NS, pa ga nisem. Hm hm, mogoče bi se pa prijavila, pa dam potem dvd možu za darilo za obletnico poroke Kaja, a si imela svoj dvd sabo a ga je ona dala?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 2.6.2006 20:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislite, da kljub temu, da je še prehitro za morfologijo lahko naredi Uz . Jaz upam, da mi ne bojo delali problemov, ker si zelo zelo želim videti tega škratka, ki raste v meni
< Sporočilo je popravil matejka81 -- 2.6.2006 21:00:11 >
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 10:51:19
|
|
|
|
MALINČICA
|
Matejka81, cena z kaseto je, če ti oni posnamejo kaseto, ki ti jo pri njih dobiš. Če pa s sabo prineseš svojo kaseto, pa je to snemanje na kaseto. Sem ravno zadnjič, ko sem šla na nuhalno svetlino na fontano videla eno nosečnico, ki je še pred pregledom držala v rokah videokaseto. Sem si tudi mislila, da so 10 let za leseno žlico.
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 13:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Malinčica hvala ti,...sem malo blond, sploh si nisem znala razlagat tega . No, super, samo, da bom čimprej na vrsti, ker me res firbec matra,...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 14:08:51
|
|
|
|
severnica77
|
Pozdravjene, včasih se malce pretihotapim k vam, novembrkam, čeprav sem sama decembrčica. Glede NS oz. UZ. Mislim, da je najbolje, da se naročite k dr. Pelkičevi (če ste iz MB). Vse posname na DVD-R (ne vem ali ga moraš imeti s sabo - mogoče za ziher). Pregled pa stane 12.000,00 S snemanjem. Ima zasebno ordinacijo na Gregorčičevi ulici v MB. Se pa lahko naročite tudi preko e pošte: ksenija.pelkic@siol.net Lepo nosečnost želim.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 15:00:34
|
|
|
|
tačka
|
najci, sem videla, da si bila ti tudi na NS v Dravljah. A so ti računali enega ali dva pregleda (glede na to, da imaš dva)? Meni so računali samo enega, potem pa mi je moja G rekla, da je bilo pa to zelo prijazno od njih, ker bi mi drugače morali računati dvojno, glede na to, da nosim . A že veš oz. boš vprašala, kakšnega spola sta? Mene zadnje čase ful firbec matra, zato upam, da se bo prihodnji teden že videlo. Sicer je pa važno samo, da bosta zdrava. Včeraj sem brala v knjigici dr. Pušenjaka, da ponavadi dvojčka začneta brcati prej kot enojček, tako da komaj čakam, da začneta.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 16:48:09
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, zdaj ste pa še mene prav navdušile nad samoplačniškim UZ....Bom videla, če bom lahko počakala še 2 tedna (takrat imam morfologijo). Je pa sigurno lepo imeti za spomin tudi cd, na katerem veselo brca . A ga dobiš tudi na morfologiji ali je vse to vedno samoplačniško? Božajte trebuščke in lep preostanek vikenda!
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 18:41:52
|
|
|
|
najzaspanka
|
Pozdravljene. Sem nova novemberka med vami. Noseča sem 17 tednov in me zanima, kdaj se prvič začutijo brcike otroka. Sem iz okolice Brežic in me zanima ali je katera še iz tega konca.Lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 3.6.2006 20:20:20
|
|
|
|
najci
|
Dobrodošla najzaspanka med nami ! Vedno več nas je, super. Praviš, da si iz okolice Brežic? Tudi jaz izhajam od tam, čeprav zadnja leta prihajam le še na obiske (najprej študij v LJ, zdaj pa živim na Gorenjskem). Ampak, mogoče se pa poznamo, saj Brežice niso tako velik?!? Če želiš, napiši kaj več na privat mejl... Tačka - prvič slišim, da naj bi NS za dvojčke za dvojčke dvojno zaračunali?!? Meni so enojno... sicer pa so mi vsi govorili, da naj bi moj pregled odlgo trajal, pa smo končali v 15.minutah, ker so imeli blazno gužvo... Takrat se s spolom G sploh ni ukvarjala, tako da še nič ne vem. Me pa firbec že močno matra! Če se bo videlo, seveda hočem vedeti! Tačka, še tebe povabim malo, da poglej pod forum Dvojčki. Poskušamo dvojne nosečke malo čvekati o dvojni nosečnosti... Sem pa zdaj tudi jaz čisto zmešana nad tem samoplačniških UZ v Črnučah, ker si močno želim imeti filmček! Meni je bilo tako lepo tistih nekaj minut na NS, ko sta tamala ves čas divje migala - bi rada še mojim staršem to pokazala. V času naših mamic namreč še niso imeli UZ in si sploh ne predstavlja, kako to izgleda, kako je lepo . Bom kar šla ta teden in mogoče se bo pa tudi spol že videl - naslednji pregled imam šele 22.6.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 12:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla novembrke Kako smo kaj danes? Vreme nič kaj lepše, mislim, da se bo vsak čas spet uscalo . Za učit se imam kar precej, no, nekaj sem se celo že . Komaj čakam, da jutri pokličem za UZ . Sem se odločila, da grem 100%, komaj čakam, da vidim najinega . Po drugi strani pa ne čakam komaj na jutri, ker bom spet 1 leto starejša . Bemu, kak čas beži . No, lepo preživite to nedeljo,...se še kaj oglasim danes pridne bodite, pa božajte trebuščke (zdaj že sigurno čutijo kaj !)
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 12:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena novemberka se javlja. Noseča sem 18/4 dni. Trebušček že postaja okrogel, brcik pa zaenkrat še ne čutim. Lepo se imejte vse skupaj! Obljubim, da drugič več napišem.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 17:43:31
|
|
|
|
engel
|
cao! mene pa zanima a je to pri vseh ginekologih, da se lahko narocis na samoplacniski UZ? In prav filmcek ti posname al kaj?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 17:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
engel moraš najti samoplačniškega pa da dela to, da ti posname filmček, nimam pojma, po moje, da ne delajo vsi tega .Ker osebni ginekolog vsaj moj, mi bo naredil max 3 UZ v celi nosečnosti, do zdaj sem bila samo na enem . in še to v 10.t, zdaj sem pa že v 18t.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 19:23:09
|
|
|
|
lenca79
|
Čao vsem , pozdrav vsem novim nosečkam. Vse pravite, da greste na samoplačniški UZ. Jaz imam šele čez mesec dni UZ (v 22 tednu) pa sedaj upam, da bom zdržala do takrat. Se trenutno full dober počutim tako da si včasih mislim, da sploh nisem noseča, ampak da sem se samo močno zredila . Lepo in rade se imejte vse
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 20:12:49
|
|
|
|
urška76
|
Ojla ! Mi smo pa danes izkoristili sonček in smo se malo potepali. Dopoldne smo šli peš na Lj grad. Da smo noge mal pretegnili po vsem tem dežju. In moram reč, da je bilo prav vroče. Jopice sem kar lepo v roki nosila. Že tako je bil naš malček prekuhan od letanja. Potem ob 12, ko smo šli počivat, se je neki hotelo kremžit, ampak po kosilu nas je sonček zvabil v tivoli. Imajo tam eno malo parno lokomotivo in vagončke, naš palček je prav užival na vlakcu. No pa tobogani so tud zakon. Potem pa še malo na prehod, da nam ni preveč energije ostalo. Zdaj je pa mali zaspal kot ubit. Jaz pa ne grem na Uz. Bom že strpela še teh 14 dni do morfologije. Pa pri Mihu tud nimam filmčka, tako, da pri tem ne bom delala razlike. Pozdravljena nova nosečka. Dobrodošla na našem čveku. Pa zanimiv pdp imaš. Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 21:40:20
|
|
|
|
viv_
|
Oj, jaz sem se tudi odločila da grem na samoplačniški. Imam filmček tudi od Mirne, pa da ne bo kdaj kakšne ljubosumnosti. Danes je bil pa super dan. Mi smo se šli kopat v Kranjsko goro v Larix. Gneče nobene, na celem bazenu nas je bilo največ 18 (sem štela ). Tamala je uživala, skakala v vodo, plavala s kačo... Res super! Smo pa vsi kar prijetno utrujeni, tako da odhajam v mižale. Pa držte pesti zame, jutri mi gre tema za magistrsko na senat. Upam, da bo potrjena.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 22:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
viv povej mi iz lastnih izkušenj pri Mirni, kako dolgo je trajal UZ pregled? Si šla pri Mirni samoplačniško?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 4.6.2006 23:52:08
|
|
|
|
majas
|
Oj-oj... koliko vsega sem morala prebrati...kar nisem uspela priti do neta... sem se uzivala "medene tedne" kar doma...danes sesala in pospravljala...res lepo kaj Nikakor pa nisme mogal v album dobiti svoje porocne slike...sem jo zmanjsala in vse pa je bila se vedno prevelika... Ko mi uspe javim Ta filemček na dvd-res super stvar... in potem lepo pokažeš kako je tvoj rastel... bi jaz tudi to šla... Pozdravljene nove naše ... Upam da vas preveč ne zebe, ker to vreme kar groza... Ko sem bila doma v prlekiji) so morali kar zakuriti tako je bilo mrzlo...brrr papa
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 5.6.2006 0:19:35
|
|
|
|
majas
|
Punce uspelo mi je... Zdaj pa si lahko pogledate mojo poročno slikico
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 5.6.2006 7:53:21
|
|
|
|
Aja1
|
Majas, bila si lepa nevesta . Še posebno je lušna zadnja slika, ko se držiš za trebuščka Punce, kaj pome ni tisti znak, ki ga imate nekatere pri imenih?
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.