honey
|
Oj, končno mam čas, da se tud jest mal oglasim! Pri nas v službi je NORO!!! No ja, pa bom že. Glede spanja je pri nas tako: Tim gre spat okrog 21.00, če zvečer noče jest, ker je bolj pri tistih, ki nočejo, mu, preden grem spat, dam čokolino na stekleničko in spi približno do 2.30, 3.00, pa dobi še mal čokolinota in potlej spi do 7.30 (seveda to že pri babi naprej), ker grem jaz v službo. Zobke umivamo s ščetko in kalondontom (s flourom in kalcijem), ker mi noče pojest flourove tabletke, čeprav kalondont poje. Ampak kaj naj druzga? Čeprav je zobarca rekla, da kalondonta naj ne bi uporabljal, ampak gor nič ne piše, da bi bil od 3 let naprej. Ne vem. No, pri nas je najnovejša fora, da tleska s prsti. To ga je navadil sosed. Aja, pa oponaša, kako se babi "joka", sej veste, če ji kej nagaja al pa da jo udar ipd. Drugač ma pa še celo vrsto for - pleše, z nogo buta ob tla, da roko, lupčka pošle pa sploh ne vem več, kaj še vse. Aja, pa ko greva po cest, ko koga sreča, je OJLA obvezen!!! No, tko, zdej grem pa hitr nazaj delat, da me ne bojo šefi preganjal! L.p. in lep sončen pozdrav! Tiste, ki ste še na porodniški, ga lepo izkoriste! Se prileže po snegu!
|