|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ-dr. Završnikova!
14.4.2006 14:07:27   
SIBI
Pozdravljene punce,

imam eno vprašanje. Ali mi lahko prosim poveste, kakšne so vaše izkušnje z dr. Završnikovo v Mariborski bolnišnici oz. ginekologiji. Prosim, če mi čim prej javite?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ-dr. Završnikova!
14.4.2006 23:00:32   
Marogica
Osebnih izkušenj z njo nimam, imam pa dve znanki, ki hodita k njej in sta zelo zadovoljni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2006 8:25:25   
Arabela
Hojla!

Če misliš dr. Suzano Završnik, sem jaz njena pacientka in sem ful zadovoljna...
Takoj ko sem naredila test, sem jo klicala in me je naročila že naslednji teden... Pa ker je bila pikica premajhna, čez dva tedna spet... sedaj hodim vsak mesec... Vse ti pove, kar jo vprašaš, vsakič mi naredi UZ, da vidiva če je vse ok... Ker sem imela tam v 13 tednu ful bolečine zaradi raztezanja maternice, me je takoj vzela na pregled, čeprav nisem bila naročena in me je nato brez problema dala v bolniško, ker res nisem bila zmožna delati...

Da skrajšam... jaz se ful zadovoljna....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 15:17:39   
Doti
Odvisno katero dr. Završnikovo misliš. V Mb so namreč tri. Ena ima privat ambulanto, druga je v bolnišnici/porodnišnici in tretja v ZD Adolfa Drolca.
Sama imam izkušnje z dr. Suzano Završnik (dela v ZD Adolfa Drolca), ampak žal ne tako pozitivnih kot opisuje Arabela.
Sama sem kar nekaj časa hodila k njej - no, če temu lahko tako rečem, ker je bila zelo redko dosegljiva in sem vsakokrat, ko sem bila naročena naletela na nadomeščanje. ko sem zvedela, da sem noseča sem šla na prvi pregled k njej in bila zeloooo razočarana. Sploh ne morem opisat kakšen negativen odnos je imela!! No, moja zgodba je predolga za opisovanje. Imam pa še eno prijateljico s podobnimi izkušnjami kot jih imam sama.
V glavnem, sama je ne bi priporočala. Res pa, da je to stvar posameznice.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 9:51:40   
pupika
Tudi jaz sem imela dr. Suzano Završnik in se mi je takrat zdela dobra zdravnica. Njen pristop mi takrat ni bil všeč, vse samo bolj uradno in nič prijaznosti, vedno je bila resna. Vem pa da sem imela v času ss vnetje  pa mi ni nič omenila in to vnetje se je vleklo v mesece dokler ni prišlo do izvenmaternične zanositve no v času izvenmaternične zanositve sem naletela na dr. Petrovičevo, ki je veliko boljša zdravnica od dr. Završnikove, nato pa sem jo zamenjala in pristala pri dr. Bosilj, ki je zdravnica z srcem. No tokrat sem zanosila pri dr. Bosilj, najprej mi je pozdravila vnetje, nato pa sem uspešno zanosila in sedaj sem v 20 tednu. K svoji G res hodim z veseljem na preglede.

(odgovor članu Doti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 11:17:15   
Lara28
Po mojem Sibi zanima mnenje o dr. Tončki Zavšnik - ona dela v porodnišnici. No moje mnenje je relativno - ni osebna ozkušnja, ampak od znank in prijateljic. Ene so jo totalno dol potolke, čes da nima odnosa in je hladna, sploh te ne pogleda kot človeka, ampak naredi svoje delo čisto rutinsko, druge pravijo, da je strokovnjak, čeprav nima najlepšega odnosa... Ne vem, nekih pohval o njej nisem slišala, sama imam pa z njop eno bežno izkušnjo, ki tudi ni bila najbolj...
Ne vem, mogoče ni objektivno mnenje.
Za vsakega od nas sigurno obstaja najboljši zdravnik. Odnose z njimi pa moramo graditi sami. Ponavadi je prijaznost nagrajena. Ne vem, poskusi - še vedno lahko menjaš, če boš nezadovoljna. 

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2006 11:19:20   
Seven*
Z Toncko Zavrsnik sem ful zadovoljna. Mogoce res deluje hladno, je pa HUD STROKOVNJAK. Res raztura! Ce imas njo si v dobrih rokah!

Gospa sem.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2006 20:37:53   
bobika
Jaz sem pristala v bolnici in sem bila pod njenim nadzorom en mesec. Moje mnenje o njej je takšno: za osebno ginekologinjo je ne bi imela, drugače pa raztura. Nič nimam proti njej, kar se dela in njenega znanja tiče. Obvlada stvar. Mene je v bolnici držala mesec dni, drugi dr bi me verjetno že zdavnaj odpusti. Poglobila se je v vsako malenkost. In na srečo je k rojstvo moje punčke tudi veliko pripomogla. Edina je vstrajal, da naj rodim po naravni poti.
Kolegice, s katerimi sem ležala, so pa tudi zadovoljne z njo glede svojega dela.
Kar pa se njene osebnosti tiče, pa je bol tak, tak. Ko ima dober dan se ti nasmeje in pošali s tabo, ko pa ji ni pa niti spregovori ne kaj dosti. Pri pregledih jo pa moraš vse kar te zanima vprašati, sama ti redko kdaj kaj pove. Kar pa razloži pa razlaga natančno in razumljivo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 11:15:58   
mala29
Zdravo, Pupika!

Tudi sama imam dr. Završnikovo, pa zaradi njene odsotnosti nisem ravno najbolj zadovoljna. Decembra pa sem bila na operaciji pri dr. Bosiljevi in je res ful vredu. Ali še sprejema pacientke, kje jo najdem oz. imaš mogoče tel.? Hvala!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2006 13:54:23   
pupika
mala če še sprejema dr. Bosilj ti ne bi znala povedati, sem nekje prebrala da ne več, lahko pa poskusiš poklicati na tel št: 02/321-2443, mislim, da je tale številka od njene ambulante. Dr. Bosilj pa dela samo ob petkih v ambulanti od 11-15h. Lahko pa tudi pokličeš na center za naročanje 02/321-1000 kjer moraš povedat h kateri G bi se naročila.

Saj če poskusiš nimaš kaj za zgubit.

Kaj je Završnikova še vedno tako odsotna ali kaj kot je bila pred letom dni?

(odgovor članu mala29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2006 8:04:10   
mala29
Pupika,

mislim, da ne. Jaz sem imela kontrolo po operaciji v bolnici pri dr. Kodričevi. Tudi ona mi je ful vredu, ampak ima ambulanto v Lenartu (kar seveda ni ovira), a ne sprejema več pacientk. Mogoče je bolje, da poskusim pri dr. Bosilj, glede na to, da je sedaj otroček v planu - ko bo ratalo... Menda pa je dr. Završnikova tudi porodničar.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2006 15:56:58   
pupika
Kolikor jaz vem, da dr. Završnik, ki dela v Vošnjakovi ni porodničarka, ampak neka Tončak Završnik, ki je specializirana za rizične nosečnice. Jaz sem imela pri dr. Završnikovi kar nekaj problemov, 2* sem zanosila, 1*ss in 1*IMN, mislim, da zaradi vnetja, ker sem potem zamenjala G in me je dr. Bosilj pozdravila in čez dva meseca sem že zagledala user posted image , sedaj pa sem v 21 tednu.

Veliko sreče ti želim, pri iskanju novega G.

(odgovor članu mala29)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2006 21:31:45   
Princesska
user posted image vidim da sem pa ena od teh ki ima dr. renato zavrsnik-mihic... ki pa ima zasebno ambulanto, in dela tudi v porodnisnici!! za njo lahko povem da je super zenska, natancna, odkrita, vse ti razlozi,...res bi se pa morali razjasnit katero dr. zavrsnik  si mislila ti SIBI!!!??????  user posted image
sama sem v 24 tednu in sem z dr. zavrsnikovo ZELO zadovoljna!!!!
user posted image POZDRAVCEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2006 14:50:03   
Marina_
pupika a ti si že v 24 tednu?SUPER-sem vesela.In kakšen spol je tvoj user posted image ?Malo sem firbčna vešuser posted image user posted image user posted image user posted image No sicer nisem nikjer zasledila,da bi ti bilo slabo zato menim ,da je punčkauser posted image .Samo ,da bo zdravo......in kako se počutiš ti user posted image ?Daj napiši kaj no

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Princesska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2006 12:33:12   
SIBI
Pozdravljene, punce!

Resnično se opravičujem, da sem tako dolgo rabila, da se ponovno javim ampak enostavno ni bilo časa. 16.5. sem bila na prvem gin. pregledu, in sedaj vem, da je moja ginekologinja Dr. Tončka Završnik. Jaz sem bila zelo, zelo presenečena, ker je edina ginek. (do sedaj sem jih imela ogromno in z dobenim nisem bila zadovoljna), ki si res vzame čas, ti svetuje, predlaga in je povrhu vsega še zelo prijazna-vsaj do mene je bila. Ker sem v 1. nosečnosti splavila v 16. tednu se je res potrudila in pogledala cel pok izvidov in papirjev, ki sem ji jih prinesla ter mi tudi razložila katere preglede mi vse priporoča do konca nosečnosti. Jaz nimam kaj reči, meni je ena najboljših. Sedaj sem v 13. tednu in upam, da bo vse ok do konca. Zanima pa me nekaj, svetovala mi je tudi cirklažo glede na to, kar se mi je zgodilo v prvi nosečnosti. Ali imate punce kakšno izkušnjo s tem? Prosim, če mi javite oz. sporočite, ker me res zanima. 8.6. pa imam tudi nuhalno svetlino na katero že komaj čakava z dragim. Lep pozdrav in hvala za pomoč.

Se javim!    user posted image

(odgovor članu Princesska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2006 13:56:53   
meri
Hallo!
Vidim,kako so mnenja lahko različna glede zdravnikov.Jaz sem bila na morfologiji v četrtek pri Dr.Tončki Završnik v bolnici,pa moj je šel zraven in celi cajt ni izustila niti besede,tako,da če nebi prebrala na izvidu,nebi nič vedela.Take zdravnice pa še ne...Hvala bogu je vse vredi...
Lp

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2006 15:00:08   
Teya*D.
Imam eno vprašanje!
A je nujno, da splaviš če imaš vnetje ( npr. glivično )!
hvala za odgovor

lp

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.6.2006 12:56:30   
zaliga
Meri se ti pridružujem!
Tud jaz sem bila v četrtek in petek pri tej G., a sem ležala v porodnišnici in moram rečt samo KATASTROFA! Bila je moja sobna zdravnica, sploh me ni pregledla, na podlagi ne vem česa mi je določla antibiotike, češ da imam vnetje!!!!!! Halo??????????????
Brez pregleda, teden dni pred rokom....sploh se ni dalo pogovorit z njo, hotela me čez vikend obdržat not, jaz sem pa se počutila O.K., nič ni bilo narobe, naša pupa še ima dovolj plodovnice, je zdrava, skratka - totalno neposlušna ženska!
Še dobro, da je v porodnišnici Dr. Mujezinovič in da je on strokovnjak, ki me je "rešil"!user posted image user posted image user posted image

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.6.2006 13:43:51   
Arabela
Punce, jaz pa sem bila danes na morfologiji pri dr. Pelkičevi.... Groza!!!! Tako neprijazne zdravnice in pa vseh sester okoli še nisem videla!!!! A so vsi v mb. bolnišnici tako neprijazni in neosebni?! Moja osebna g. je Suzana Završnik na Vošnjakovi in je pravi angel naprav tem v SBM... Komaj sem čakala na morfologijo, pa je bilo vsega konec v 10 min, brez komentarjev....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.6.2006 13:47:37   
Anonimen
Toncka je strokovno fejst zdravnica. Naj vas PREDVSEM TO zanima. O stvareh ima najvec pojma. Razen ce pac padete na bleferje. ****t ga niso vsi neki smejoci in hihitajoci zgovorni tipi. Ona je pac bolj tiha. Vam pa povem, da se zdravnice odlocajo da pri njej rodijo. Ce vam kaj to pove.. Najvec rizicnih nosecnosti spravi skozi.

(odgovor članu meri)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.6.2006 15:08:16   
Arabela
ODNOS DO PACIENTA MORA BITI, PA ČE JE TO ŽE 1000 NOSEČNICA KI JO JE PREGLEDALA.... Če pa je g. prijazen, še ne pomeni da ni specializiran al pa da je blefer....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.6.2006 21:25:09   
meri
Arabela,se totalno strinjam s tabo.Saj smo vendar ljudje,nosečnice in njihovi partnerji pridejo tja po razlago,odidejo pa razočarani,tako ,kot midva.Še dobro,da obstajajo izvidi...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.6.2006 21:30:46   
Seven*
A je bila nesramna? Najbrz ne. Ce pa je zadrzana, je pac to del njenega karakterja. Ce nebi bilo nje, nebi bilo moje Eme, ker mi je sprozila predcasen porod. Ce bi bli cakali, bi mi v maternici umrla. Odnos je pomemben, ampak najpomembnejsa je strokovnost. Pa med porodom me ni silila z umetnimi popadki, tako kot vecina, je rekla ce nocem flase je pac nocem. Pa pregledala me je vedno orng, za razliko od ostalih v bolnici.

Gospa sem.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2006 0:17:15   
zaliga
Me sploh ne moti, če je človek zadržan! Če pa je nesramen in aroganten, pa kar brez vsega ti določi tvoje zdravstveno stanje....pol pa ne vem, če je to strokovnost!
Na žalost lahko imamo vsi slab dan, samo služba je služba!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2006 17:59:02   
MINEJA
Pozdravljene!

Tudi jaz se pridružujem mojim predhodnicam ... Moja osebna zdravnica je dr. Suzana Završnik in je super zdravnica ... Tako prijazne zdravnice še nisem srečala ... Osebno se mi poleg strokovnosti zdi odnos do pacienta zelo pomemben ...
Veliko vas jo je grajalo, predvsem zaradi čakanja in njene odsotnosti ... Ampak, a ve niste nikoli bolane, nimate nikoli bolanega otroka, itd. Tudi ona je samo človek ...
Res pa je tudi, da kakšne odnos imaš ti do zdravnika, takšen je on do tebe ... Pa še, če ti pove kaj kar te prizadene - RESNICO, je verjetno to njegova dolžnost, ...

Toliko o tem ...

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?