|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.5.2006 11:52:44
|
|
|
|
taška30
|
No, se bom malo iz službe javila, bom malico žrtvovala za RR. Naša Manca je (spet) na počitnicah, ker ima naša varuška danes neodložljive obveznosti in smo jo včeraj popoldne kar napokali in odpeljali k moževim staršem, tam bo ostala do sobote (jutri). To je zdaj že tretjič al četrtič in ni nobenega problema sploh. Tako, da imava midva danes FREEEEJ DAY. Jupi! Najprej greva v kino (Da vincijevo šifro al pa Mission impossible 3), potem pa še s kolegi mal ven zažurat. Mi imamo vsak dan kako prasko in buško več na obrazu, ampak čedalje manj joka pri teh padcih. Imam pa eno vprašanje, me že mal skrbi, a je samo naša tako 'čudna' al kaj, ampak zadnje čase je začela ignorirat ljudi-bližnje ljudi. Sicer že od nekdaj ne pada ravno okol od veselja, če me zagleda po parih urah recimo, ampak tole zdaj je pa res že mal čudno. Primeri: pridem po njo k varuški (vsak dan), me sicer radovedno pogleda za 2 sekundi, se z nespremenjenim izrazom na obrazu obrne in gre nazaj k igračam. Primer 2, moža ni bilo zdajle 3 dni doma (službeno odsoten), včeraj pride, dvigne Manco v naročje in jo lupčka, tamala ko da je zrak, najmanjšega nasmeška ni premogla zanj, obračala glavo za 90° stran in se delala, da jo zanima nek gumb na vratih. Babice - obračanje stran. Ta faza ignorance vedno traja tako cca. 5 minut, potem je pa vse v redu kot ponavadi in se spet stiska k nam. Pa nimam občutka, da bi recimo bila kaj 'jezna' na nas, zamerila ali da ji je nerodno. Ne vem, no... Me prav zanima kaj bo jutri, ko bova šla po njo, nazadnje me je kar odrivala stran par minut. No, grem zdej nazaj delat. Dejte me malo potolažit. Lp, taška
|
|
|