Skaana
|
Evo me , si bom za vsak slučaj skopirala, da me spet ne izbriše . Kako ste kaj, zdaj v tej vročini? Mi kar v redu, le včeraj sem morala urgirat in it ob petih zvečer po odprte sandale za Ateno, ker se mi je ubožica res zasmilila. Pa itak, da niso imeli nič izbire, je rekla, da grejo zdajle za med. In sma dobile le ene take umazano roza. Mah, so vsaj praktični, če že lepi ne preveč. Pa itak da Cicibanovi in zato malo manj kot deset k. Pa kr lepo po vrsti: NiLe, kaj takega se pa pri nas ne more zgodit. Ker namreč zelo poredko čistimo, sploh sesamo . In vsak teden rečem, da bom naslednjega pa res bolj pridna zame. Sam sem tolk izčrpana... za tvojga možeka, da je tolk priden. Jaz sem za take stvari kr sama . Upam, da se imate nadvse lepo na . Pa da je Lea zdaj res zdrava. In... javi se nam, ko pridete nazaj, prav? Rainbow, a Enja se pa kr že zna pobrati sama? Naša je to komaj zdaj osvojila. Prej je lahko le ob opori - je še spuzala do prve opore. No, zdaj pa je pred nekaj dnevi spet letala (osvojila je že tek )za žogo, padala in se je z njeno pomočjo pobirala . Zdaj si pa predstavljajte, kako smešna je bila videti. Opirala se je na veliko okroglo žogo, ko se ji je kotalila pod rokami. In se je tako naučila na ravnem pobrat. Mojčca, za pričetek gradnje. No, pri nas bo šlo bolj počasi, ker bo gradnja klasična, a počasi se tud daleč pride, kajne? Uboga Manca zarad zobkov. zanjo. Ateni tud na veliko rastejo zobje. Sploh ne folgam več šteti, mislim, da bodo zdaj kr vsi ven pogledali. Je pa bila nekje 14 dni nazaj ponoči kr boga, čez dan se je pa zamotila. Grizti ji paše, tud svoje rokice. A na srečo jo tooooooli stvari zanima, ki jih mora nujno prijet, da nima časa, da bi si jih zgrizla . PIŽAMA: jaz naši še dajem - in bom kr dajala enodelne pajace s stopali. Ker nočem, da jo še ponoči kaj v pasu tišči. Manca se mi zdi kr velika, res pa je da so šparove stvari res majhne. Ravno včeraj sem za Ateno kupila Mathercarove pajacke št. 86, tiste ki so pokirani po trije skupaj. Zelo sem zadovoljna z njimi. Imajo pa tudi večje št. ZOBOZDRAVNIK: mi smo bili pri zobozdravniku prvič nekje pri devetih mesecih. To pa zato, ker je otroška zdravnica moja prijateljica in je želela, da pripeljem Ateno, da se navadi in privadi. Glede čisčenja pa takole. Ščetka naj bi bila čim manjša, zobe pa naj bi ščetkali nekje trikrat na dan, da jih privajamo na kasnejšo higieno. Jaz Ateni zobe ščistim, potem pa jih hoče še sama. Včasih hoče vmes čistiti še moje z mojo krtačko kar ji pustim . Zobna pasta pa ni potrebna - v bistvu se začne uporabljati takrat ko zna otrok izpljuniti. Pa še takrat ni nujna. Torej imamo še čas. Je pa seveda pri tistih otrocih, ki si nočejo čistiti zob, lahko izhod v sili. Morskadeklica: joj, prejoj. Upam, da je res vse v redu. za Klaro. Četudi bolj pozno. Daj nam javi, kako je bilo pri zobozdravniku. Glede tega zviranja... Mi imamo doma pravo plezalko . Jaz jo kličem kar mali kozliček, ker hoče bit vedno na visokem in kr pleza in pleza in seveda ne miruje. Iz poganjalčka in malega stolčka ter pručke je že neštetokrat padla, tako da res trkam, da ni bilo nikoli nič hujšega od bušk. Se pa mal hecamo, ker je moj nekajkratni državni prvak v eni izmed borilnih veščin, on pravi, da sta lekcijo iz padcev že dala skozi, tako da . So pa tile naši malčki res žilavi, ni kej . , čisto normalno. Poznam enega konja, ki ga otroci lahko brez problema jahajo, odrasli pa, razen lastnika, ni govora. Žival ima čut za mladičke in to je to. Naš je tud čist nor na Ateno, pa da vam ne povem, kaj vse dela z njim . eva1, tako zelo zelo sem vesela za vas , pa je le pomagalo, da sem tolikokrat pomislila nate . SEVEDA se bomo dobili na kavici, saj bomo takrat mi le dva km stran gradili in bomo zelo blizu. Suzi ti pa lahko potrdi, da imajo v Podčetrtku zelo dobro kavo , pa čokolado tud. Sam bo pa velika razlika, ker takrat sta Anžej in Atena bila še lepo pri mizi in sedela , zdaj pa bog ve kje vse bomo mogli Lukca in našo loviti. Pa bomo že, kajne? Komaj čakam . fipi, tale vaš sonček mora pa biti res luškan . Daj, deli nekaj slikic z nami, prav? Najraje bi videla majhnega kopilota zraven voznice . Glede dojenja pa kr počasi. Saj bo. Mene je dojenje prav rešilo, ko sma bili v bolnici in ni hotela piti. Je že razlog za to, da noče nehat. Aja, da še vsem javim. Zdajle bo kmalu mesec dni odkar ne dojim več Atene, pa imam še vedno mleko v prsih. V bistvu včasih še kr začutim, kako se mi napolnijo. Tako, zdajle pa še gruntam, kakšno zanimivost bi napisala o naši piki. Pa jih je kr preveč. In bom postopoma. Prav? Lep, res lep in zdrav in radoživ vikend , pa pa in na branje, vaša Skaana