|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obvestiti CSD?
19.5.2006 10:54:04   
Anonimen
Z otrokovim očetom ne živiva skupaj, sem mu pa omogočila, da je prišel k otroku kadar je želel. Otrok je star 2 meseca. Kadar je prišel, se ni kaj dosti menil za otroka, nikoli vprašal, kako je spal, ... Ponavadi se je vsedel za računalnik in bil na internetu. Danes pa je počilo. Otroka sem dojila in on je zahteval, da nekaj gledam na internetu, kar nisem hotela, saj se med dojenjem ne ukvarjam z drugimi stvarmi. To ga je tako razjezilo, da je proti meni vrgel svoj mobitel in s tem skoraj zadel otroka v mojem naročju. Mobitel naju je k sreči zgrešil, je pa zelo počilo in otrok se je zelo ustrašil in začel jokat. Potem me je začel zmerjat vse mogoče, zato sem dejala, če vidi kaj dela otroku. Pa je rekel, da ga boli k... za mene in o, po tej črki pa je utihnil. Nagnala sem ga iz stanovanja in mu vzela ključe. na sodišču še nimamo urjene preživnine in stikov zato me zanima, če naj o tem obvestim CSD, saj mu otroka ne bom zaupala, da bo kdaj sam z njim, vsaj dokler je tako mali. Zadnjič smo se skupaj peljali, pa je rekel, da je brez veze, da ga v avtu pripenjam.  Dajte mi kaj svetovat, da najbolj zaščitim otroka. Se opravičujem za napake, ampak se kar tresem in sem še vedno v strahu, kaj bi lahko naredil otročičku.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obvestiti CSD?
19.5.2006 10:56:42   
Anonimen
Definitivno. Jaz bi prosila še za začasno odločbo o skrbništvu, kasneje prošnjo za popolno skrbništvo, zahtevo za obiske pri psihologu zaradi nasilja in dokler psiholog ne potrdi, prepoved približevanja.
Videl bi vraga pri meni, da nekaj vrže proti meni ali otroku. Če mu ne bi že sama prej zavila vrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 10:59:34   
wanabe
Jaz sem presenečena že nad tem, da si ga sprejela k sebi - in mu dovolila uporabljati internet?!?

In ja takoj obvesti CSD - če bosta karkoli urejala - ti bo še kako prav prišlo!

< Sporočilo je popravil wanabe -- 19.5.2006 11:00:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 11:00:07   
Anonimen
Karensa, a skrbništvo še ni določeno, če sva na CSD že povedal, da ne živiva skupaj, podpisala zapisnik o očetvovstvu, otrok je prijavljen na mojem naslovu oz. naslovu mojih staršev, kakor tudi jaz.  Izpolnila sva tudi zapisnik, za sodišče za sporazumno preživnino, vendar še ni prišlo do obravnave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 11:00:56   
mia-2
Kakšen idiot!user posted image  Čimprej se ga znebi.Ja pa dej obvestit CSD.Stikov pa itak ne more met brez tebe zraven do 3 leta otrokove starosti.Tako je vsaj pri mojem kolegu. Naj me katera popravi če sem narobe napisala.Temu idiotu pa ti in otrok itak nič ne pomenita.Kako se bo kaj znašel sam z njim če ga sploh ni navajen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 11:02:11   
Anonimen
Pa kak folk je na tem svetu!!!
Za zjokat!

Ma prjav hudiča frdamanga!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 11:02:41   
Anonimen
Wanebe, mu nisem pusitla uporabljat interneta, je kar sam vedno prižgal računalnik in gor visel.
Hvala punce, bom poklicala na CSD samo da se malo pomirim, mi solze kar same tečejo tako sem razočarana, šokirana.

(odgovor članu wanabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2006 11:03:14   
SKORPION
Mater mu ...user posted image   Jaz bi mu verjetno v šoku mobitel kar nazaj zabrisala...user posted image  ..pa ciljala bi direkt v bučo! user posted image  Sem se nekoč pogovarjala z enim kolegom, ki mi je povedal, da mu je njegova žena zmeraj, ko sta se kregala, kaj zabrisala v glavo. Kar je pač imela pri roki. user posted image  Pa mu je bilo enkrat dovolj...in ko je spet to naredila, je prijel njeno najljubšo rožo user posted image  in ....fijuuuu  mimo njene glave v steno in direkt na tla. user posted image  Baje mu NIKOLI več ni ničesar vrgla!
Na tvojem mestu bi se najprej pogovorila z njim (če se le da), mu razložila, to kar si nam tukaj ... če pa ne pa tako kot ti je napisala Kerensa...bi mu že pokazala user posted image ! Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2006 11:04:19   
Anonimen
Se kr pod Kerenso podpišem.

(odgovor članu mia-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2006 11:07:32   
Anonimen
Z njim se ne da pogovarjat, se samo spomnim pred 2 letoma, ko je doma pri njemu ko mu je mama skuhala kosilo vrgel skeldo v steno, ker paradižnik ni bil prav narezan.  Pri meni si do danes tega ni dovolil, sama pa ne prenesem nasilja, ker sem ga v preteklosti imela že dovolj. Pa ne pri starših, doma smo meli vse pošlihtato in tako je še sedaj, zato pa sem na te stvari šebolj občutljiva. On pa pravi, da je to čisto normalno, če mođški kdaj kaj vrže ali pa razbije. EDa to prai moški mora. 

(odgovor članu SKORPION)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2006 11:08:30   
corfu
Obvezno prijavi in ukrepaj. Zaščiti sebe in svojega otroka. Nikakakor pa mu ne dopusti, da te poseduje in te ima za svojo lastnino.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2006 11:11:51   
Anonimen
Do fizičnega nasilja je primerna samo nulta toleranca. Kar hitro na CSD! In prav nič ne rabiš gledat na njegove pravice, samo svoje zahtevaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2006 11:14:53   
Anonimen
O ti prasec...vrh prascev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2006 11:19:20   
SKORPION
O sranje user posted image . Potem pa vidim, da je nasilja že kar vajen user posted image  Čisto pravilno, da si šla stran od njega, ker če tako razmišlja....potem je poden od podna user posted image . Mislim, da se boš res morala obrniti na CSD! Veliko sreče ti želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2006 11:42:59   
srki
Prokleti idiot. Bogi otroček, ko se je prestrašil in seveda ti. Prijavi ga, hudiča prepotentnega!

(odgovor članu SKORPION)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2006 12:36:30   
corfu
Srki, sory ampak tvojemu prepotentnežu sem se pa morala nasmejatuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2006 13:54:02   
lelaval
Se podpišem pod Kereso.
Pa ne pozabi omenit še incidenta z mamo.
Upam, da boš uredila dobro zase in za otroka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2006 15:38:00   
dory
KWA??? In ti zabijas cajt s tem,da nas sprasujes kaj narest...matr kaksen prasec pa je to...jst bi ga prklopla ene parkrat,da bi pozabu kje je doma, pol pa gasa na csd...to ti pa je kreten..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.5.2006 14:12:47   
Anonimen
Jaz bi prosila še za začasno odločbo o skrbništvu, kasneje prošnjo za popolno skrbništvo, zahtevo za obiske pri psihologu zaradi nasilja in dokler psiholog ne potrdi, prepoved približevanja.
 Kerensa, prosim, če ljudem ne daješ nekih kvazi pravnih nasvetov, če o teh stvareh ne veš kaj dosti. Ali sploh veš, kaj je to SKRBNIŠTVO?user posted image  Halo!!Ali ločiš skrbništvo od varstva in vzgoje otroka?? Niti pod razno, sorry. Zahteva za obiske pri psihologuuser posted image user posted image  Ojej, a ti bi kar to zahtevala...pri katerem organu, če smem vprašati?user posted image  Prepoved približevanja pa sploh spada v kazensko pravo...ob izpolnjenih zakonskih pogojih, ne kar ob neki zahtevi... lahko pa seveda poskusiš, ni kaj...user posted image  Svetujem ti: dokončaj najprej preostale tri letnike srednje šole, potem se pa vpiši na pravni faks in po diplomi boš že znala mogoče dati komu kakšen majhen nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2006 17:21:40   
Anonimen
ojej anonimna....pa sej ni treba pluvat, če človek ne ve vsega...sploh če hoče samo pomagat....

sicer pa...če ti to vse veš, zakaj pol ti ne svetuješ prvi anonimni, namesto da bi pluvala in žalila (meni osebno so to že žalitve kar si pisala spodaj)!

pol pa ti povej če si tolk brihtna....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
20.5.2006 17:27:54   
mamči
Ma daj brihta user posted image . Pa drugič napiši pod svojim imenom izobraženka . Fuj .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.5.2006 17:35:07   
AKŠ
se podpišem pod "zadnjo anonimno" in  pod mamči....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.5.2006 20:25:18   
Anonimen

Jaz se pa podpišem pod prvo anonimno. Ne vem kako lahko nekdo, ki nima niti srednje šole po vseh forumih na ringaraji deli neke "kvazi" pravne nasvete,

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
20.5.2006 20:29:04   
mamči
  Mobitel, ki prileti po zraku v glavo dojenčku, staremu 2 meseca ga lahko rani, bog ne daj celo ubije.
Zato, da ti je to jasno ne rabiš nobene extra izobrazbe. A ne, brihta ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.5.2006 20:33:57   
Anonimen
Kdo pa daje nasvet? Saj je napisala samo, da BI ONA (Kerensa) to naredila.

Treba je znati brati in razumeti, anonimna. Nekje konec prvega razreda večina od nas to spretnost obvlada user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?