Anonimen -> Obvestiti CSD? (19.5.2006 10:54:04)
|
Z otrokovim očetom ne živiva skupaj, sem mu pa omogočila, da je prišel k otroku kadar je želel. Otrok je star 2 meseca. Kadar je prišel, se ni kaj dosti menil za otroka, nikoli vprašal, kako je spal, ... Ponavadi se je vsedel za računalnik in bil na internetu. Danes pa je počilo. Otroka sem dojila in on je zahteval, da nekaj gledam na internetu, kar nisem hotela, saj se med dojenjem ne ukvarjam z drugimi stvarmi. To ga je tako razjezilo, da je proti meni vrgel svoj mobitel in s tem skoraj zadel otroka v mojem naročju. Mobitel naju je k sreči zgrešil, je pa zelo počilo in otrok se je zelo ustrašil in začel jokat. Potem me je začel zmerjat vse mogoče, zato sem dejala, če vidi kaj dela otroku. Pa je rekel, da ga boli k... za mene in o, po tej črki pa je utihnil. Nagnala sem ga iz stanovanja in mu vzela ključe. na sodišču še nimamo urjene preživnine in stikov zato me zanima, če naj o tem obvestim CSD, saj mu otroka ne bom zaupala, da bo kdaj sam z njim, vsaj dokler je tako mali. Zadnjič smo se skupaj peljali, pa je rekel, da je brez veze, da ga v avtu pripenjam. Dajte mi kaj svetovat, da najbolj zaščitim otroka. Se opravičujem za napake, ampak se kar tresem in sem še vedno v strahu, kaj bi lahko naredil otročičku. Hvala.
|
|
|
|