Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 13:48:13
|
|
|
|
Janeja
|
Super. Bravo mala lepotička. Zdaj bo šlo pa vse zelo hitro samo še na bolje. Ko bo mala princeska doma, bo še bolj pridno papala in 5 kilc bo tiktak tukaj. Lepo cartajte svojo malo borko in vso srečo.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 13:51:47
|
|
|
|
* Mateja *
|
Wau! Krasna novica!! Bravo Ajša!! Za vsakim dežjem posije sonce!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 14:13:35
|
|
|
|
anitaz
|
Suuuper!!!! Držim pesti,da gre drug teden domov!!!! Ajša,kar tako naprej!!! Vsi mislimo na tebe!!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 14:31:27
|
|
|
|
dory
|
Temu pa pravim prekrasne novicke...bravo mala
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 19:16:02
|
|
|
|
LONA13
|
Fuull sseeeem veesssseeellllaaa!Končno bo mala Ajšika doma!!!!
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 19:30:34
|
|
|
|
mehurčica
|
Ajša, kar tako naprej!!! Juhuuu!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 20:05:53
|
|
|
|
Barči78
|
To so pa res lepe novice, Ajša, da bi čimprej prišla domov.
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 17.3.2006 20:46:55
|
|
|
|
Adelina
|
BRAVO AJŠA! Ko boš pa doma, bo šlo pa itak samo še na bolje, ko te bodo vsi tako razvajali in crkljali!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 9:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar sem prebrala sedaj,je ena najlepših novic!!!! Ajša bo končno spoznala svoj dom V domačem okolju bo lepše napredovala!!!!!AJŠA mala deklica,prvi boj je dobljen!!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 12:55:30
|
|
|
|
arielca
|
SUPER!!!!!! Koliko lepih novic!!!!! Res sem zelo zelo vesela! Samo tako naprej!!!!!! Pri nas mislimo na vas...
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 13:46:42
|
|
|
|
casandra
|
Kaj je mogoče mala pupa že doma???? (upam da je)
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 16:52:29
|
|
|
|
benika
|
Bravo mala borka in velikoooooooooooooooooooooo sreče!!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 17:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Že neki časa spremljam vašo pot, pa 8se mi zdi) se še nič nisem oglasila. Bravo za malo borko, in za mamico in očija, ki sta se borila z njo vred. A ste že doma?
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 20:55:10
|
|
|
|
Lusa
|
Ne na žalost še nismo doma ,mi je pa vseeno nekako lažje ,da je vsaj blizu mene in da lahko grem vsak dan k njej. Ima močan kašelj ,vendar po krvni sliki se ne vidi nič ,tako ,da ne vemo kaj bi bilo.Sve pa danes lahko prvič šle ven na balkon in ajša je kar zaspala v tem prelepem sončnem dnevu. Teža pa je 3550g tako ,da se naša princeska ne DA. lp p.s.:moja ščitnica pa je že ozdravljena očitno me je psiha tako zdelala
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 20:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vsak drobcen napredek princeske sem tok vesela . Pa tak cukrček je na zadnjih slikcah
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 20.3.2006 21:01:17
|
|
|
|
lutka
|
Super , kako lepo je slišat dobre novice tole je pa za Ajšo lp
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 22.3.2006 14:00:53
|
|
|
|
casandra
|
Zdravo! Kako je mala pikica??? Kaže kaj da bo prišla domov???? Držim pesti da ja...
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 22.3.2006 21:08:43
|
|
|
|
Lusa
|
Casandra na žalost ne bo šla domov .Sem prav besna.V petek je že grozno kašljala in danes po dolgem času se je zdravnica le odločila ,da ji slika pljučka in bi naj imela bronhitis in spet potrebuje kisik.Sem jezna kot .Popeniš.Teža je že 6dni enaka 3550g.Samo ,da ji teža na pade dol.Zaenkrat še ima apetit. 4.4 pa tako greve spet v lj.Imave UZ srčka in okulista. lp
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 22.3.2006 22:34:31
|
|
|
|
natalina
|
presneto, presneto....Veš kaj Lusa, če ste zmogli do sem pa do teh kilc, ma ni vrag, da premagamo še tale bronhitis!! Poljubčke in glavo gor!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 22.3.2006 23:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ves čas berem, napišem bolj malo, ampak stalno držim pesti za Ajšo... Odkar vem zanjo, nisem še niti za trenutek podvomila... Do zdaj se je izkazalo, da sem imela prav... In vem, da bo Ajša še naprej tako močna, kot je bila do zdaj... 4. aprila se pa definitivno vidimo... Toliko časa se že menimo... Igračko za Ajšo imam pa že ves čas pripravljeno... Drži se, punca... saj pol Slovenije drži pesti zate...
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 23.3.2006 9:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še malo potrpljenja bo potrebno.Ampak Ajša je prvo bitko že zmagala. Redi se,tudi je,napreduje Mi smo še vedno z vama!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 23.3.2006 9:43:37
|
|
|
|
casandra
|
Škoda da sonček ni doma, mi je kr hudo . Pa saj bo premagala tudi to (kar vse že je je zanjo nek bronhitis mala malica) Nič držim pesti še naprej v upanju na najboljše. LP
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 26.3.2006 20:56:23
|
|
|
|
janjja
|
Lusa saj bo, kaj pa je bronhitis v primerjavi z vsem kaj je že dala skoz. Kak teden pa bo ok. Sporoči. Mislim na vas.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 26.3.2006 21:24:01
|
|
|
|
ameli
|
Nataša, kako ste kaj? Kako kaj mala lepotička, pardon, kako sta kaj mali lepotički? Javi, tukaj nas je polno radovednic, ki čakmo na lepe novičke.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 26.3.2006 23:01:17
|
|
|
|
bobek05
|
Draga Lusa, vesela sem, da se je Ajša končno začela redit Upam, da bodo pljučka kmalu vredu, kašelj pozdravljen in da bosta v LJ dobro zrihtale - je že res skrajni čas, da vam gre na bolje. Držim pesti zate, za tvojo družino in predvsem za malo Ajšo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?