Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 11:44:54
|
|
|
|
Lusa
|
Neva tako lepo si napisala
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 13:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, res si lepo napisala. Lusa, stokrat na dan ti napišemo, da držimo pesti za tvojo Ajšo, tako da se mi to zdi že zguljena faza, pa vendarle je res. Vsak dan pogledam, če je kaj novega z našo malo Ajšiko in ko slišim spodbudne novice, je moj dan kar polepšan. Ko pa napišeš kaj žalostnega, čutim tvoje razočaranje in strah s teboj. Verjemi, da te občudujem, da zmoreš vse skupaj, da se ne zrušiš pod težo skrbi, ki te obdajajo iz dneva v dan... Pa vendar, ravno to te dela močno, upanje pa je iz dneva v dan večje. Z veselim srcem pričakujem junij, da bomo videli, kaj bo z našo deklico, ker sem se optimizma nalezla od tebe, pa od Neve in še marsikatere uporabnice, ki je s teboj, tu na RR, in zagotovo verjamem, da bo potrebna le ena sama operacija in še tista bo maksimalno uspešna - ne glede na napoved zdravnikov. Naša Ajša se bori za svoje življenje in borila se bo še naprej. Boš videla, kmalu bo prišel čas, ko bo ves, ta vaš trud in skrb poplačan! za pogumno mamico in še bolj pogumno deklico!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 15:09:50
|
|
|
|
casandra
|
Lepo, lepo, lepo... Zopet super novičke sedaj ko tole pišem ima ziher že 4 kg. Super. Semo da gre na boljše. Držim pesti za malo princesko in ji pošiljam za pomč Radovedan pa sem ker : 1.) bi rada videla malo lepotičko 2.) ker sem ženska
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 21:27:55
|
|
|
|
Lusa
|
Casandra evo ti jih in se jih naglej papa p.s.:nima še 4kg ,ampak 3970g
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 22:01:19
|
|
|
|
paris
|
Lusa, vseskozi spremljam kaj se dogaja z malo Ajšo in sem vesela, da napreduje, pa kakorkoli že. Prepričana sem , da bo še vse dobro! Sigurno bo, mora bit!!! Bodi pogumna!
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 22:19:31
|
|
|
|
Magi*
|
že stokrat napisano, a tudi jaz se razveselim z vami ob vsaki spodbudni novici o mali Ajši. in vas občudujem, kako ljubite življenje in vztrajno napredujete korak po korak. želim vam vse najboljše in, da bi se čimprej lahko crkljali v domačem okolju.
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 22:49:21
|
|
|
|
Bučika
|
Nataša pogledala sem album in ne morem verjeti kako se je spremenila in celo podbradek ima Bravo Ajša!!!! Nazadnje sem jo videla takrat,koje bila Zala operirana,se pravi konec februarja enkrat in res tako sem vesela, da tako napreduje.Je pa res na enih slikah kot,da bi Zalo gledala. Tako je luškana,da sem mogla jokat ko sem gledala slikice . Pa tako lepo jo zrihtaš!!!!!!!!!!!!! Res sem vesela, da je tako in da si srečna da jo imaš spet v LJ, da ne boš v skrbeh. Se slišiva in Ajša- kar tako naprej,še malo pa bo imela 4kg.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 8.4.2006 22:50:36
|
|
|
|
Janeja
|
BRAVO mala lepotička! Lusa, ti kar trdno verjemi, da je tvoja princeska borka, ki bo premagala vse ovire, ki jo še čakajo na poti do doma. Zdaj, ko vas je že vse tako dobro spoznala in ve, kako radi jo imate, bo sigurno uspela. Še malo moči in potrpljenja in cela vaša družinica bo skupaj uživala doma.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 10:23:54
|
|
|
|
Barbela
|
Sem pogledala slike. joj kok je lušna, pa vedno bolj polna lučka ima. Bravo Ajša
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 11:29:31
|
|
|
|
kepa*
|
Res je tako luškana pupika. Vse bo še dobro, prepričana sem v to. Taka mala lepotička.
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 11:35:31
|
|
|
|
Lusa
|
Sem zjutraj klicala v lj in naš sonček ima 4kg. 3x za Ajšo. Komaj čakam ,da jo jutri zjutraj spet vidim in jo polupčkam. papa
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 12:09:27
|
|
|
|
casandra
|
[Pa rekla jaz da ima 4 kg. Kak je luškana. Vsak mesec je večja lepotička. Res je prava borka, prav občudujem jo. Kok energije ima to malo bitjece. Take probleme in težave ko ima pa kljubvsemu nasmejana z iskricami v očeh. Lahko je marsikomu za vzgled. Bravo mala princeska, le tako naprej.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 12:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Že nekaj časa nisem pogledala na RR, kako je z malo princesko, danes pa izvem same lepe stvari . Bravo Ajša, res si prava borka
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 14:49:55
|
|
|
|
M_A_J_A
|
Kar tako naprej!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 19:15:03
|
|
|
|
ameli
|
Nataša sem pogledala slikice in me je Ajša čisto prevzela. Prav zaželela sem si, da bi jo lahko stisnila k sebi,..... pravi cukerček je. Ne moreš, da je ne bi imel rad. Jaz VERJAMEM da bo vse ok. Se ji vidi, da le ljubljeno bitje in tudi iz nje izžareva neka milina.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 20:58:06
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi jaz vedno spremljam, kaj se dogaja z Ajšo, apak ne vem, če sem že kdaj kaj napisala. V glavnem, bravo Ajša in držim pesti, da boš čimprej doma pri svoji družinici. Sem tudi slikice pogledala: kako je sladka.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 9.4.2006 21:25:30
|
|
|
|
natalina
|
lusa! Kot prvo, mala Ajša je čudovita in, ker se profesionalno ukvarjam s fotografijo, me zanima, če je pri vas kdo tudi profi al je tale lepotica TAKO ZELO fotogenična, da je joj!!!! seveda njena sestrica pa nič manj!! Človek bi jo kar objel, hura za kilogramčke, sem vidla da sta šli tudi sončka pozdravit, super...mi vsi mislimo na vas in VEMO,da bo vse ok. poljubčke
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 9:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vesela sem res Nataša za vsako lepo novico. Lepo je slišat,da Ajša napreduje v kilah,to je dober znak.Torej gremo naprej v upanju na same pozitivne novice.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 17:31:33
|
|
|
|
tadejaa
|
Tudi jaz se razveselim vsake dobre novice o Ajši . Le tako naprej z veliko pozitivne energije.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 19:30:21
|
|
|
|
firbcna
|
Joooj kako luštkano je to malo dete Ajša. Kar za pohrustat! Zelo me spominja na našega Bora, ko je bil majhen. Draga mamica od Ajše - vse bo vredu. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 21:02:58
|
|
|
|
Bučika
|
No da na hitro poročam.Z Natašo sva na vezi in danes sva bile na mobi liniji 3 klepetulje ,sploh si ne morete predstavljati kako čeblja mala.Danes so jima celi dan v LJ rihtali za kisik in dobili od zavarovalnice odobreno za kisikovo bombo in lahko bosta šli domov Mala strašno dobro napreduje,le danes se je preveč na hitro zredila za 120g, ampak ni hudega.Mora pa počasi pridobivati na teži zaradi srčka. Tako sem vesela za mamico Natašo,ker resnično vse daje od sebe,največ pa ljubezni in topline za tega otroka,pri njej je kadar je lahko,resnično si zasluži pohvale(pa to ni dovolj) da je tako pozitivno naravnana in ta optimizem prenaša na Ajšo. Toliko za zdaj!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 22:37:33
|
|
|
|
Barči78
|
Joj, to so pa res lepe novice, da gre mala lepotička domov. Sedaj pa Nataša obrniti stran in začeti pisati novo zgodbo. Želim vam velikooooooo lepih trenutkov, pa da še operacijo srčka uspešno prestanete. za malo borko, res sem vesela za vas. Kar tako naprej. Ja, prav zares je čudovita deklica.
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 10.4.2006 22:44:41
|
|
|
|
tjasa10
|
Lusa, moram ti povedati, da sem si pravkar pogledala slikice v tvojem albumu,...naj ti povem, da je vaša Ajša prava lepotička, če nebi spremljala zgodbe sploh nebi vedela, da ima dawnov sindrom. Zares je pravi korenjak, hura za malo Ajšo in njeno družinico. Držimo pesti za najboljše!!!
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 11.4.2006 8:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No ponovno lepa novica Boj za bojem je vajin.Končno vama bo nekaj le poplčanega za vse trpljenje.Tebi Nataša ne bo več treba opravljat vseh tistih silnih poti,pa biti za dan dva stran od tvoje deklice.Ajša pa bo končno v domačem okolju,nič več tistega bolniškega okolja pa belih halj(vsaj za nekaj časa)Obe se bosta imeli vsak dan vsak trenutek na očeh.Lahko bosta čisto vsako minuto izkoristili druga za drugo,pa seveda sestrica in očka bosta poleg za pomoč in družbo.Vem,da še ni vsega konec,da vaju čaka še nekaj zadev,ki jih je potrebno nerest,ampak do sedaj sta vidve zmagovalki. Torej do naslednjega boja se obe spočijta in napolnita dom z ljubeznijo.
|
|
|
|
RE: AJŠA od Luse in Edina 11.4.2006 9:39:31
|
|
|
|
KATI321
|
Zelo sem vesela, da bo lahko šla Ajša v domače okolje. Tu bo čas hitreje mineval, še hitreje bo pridobivala gramčke. Ko bo prišla domov pa si Lusa naj kar odpočije, saj vem da je potovanje dostikrat težje kot pa preživljanje ur v bolnišnici. Ajša je res prava ''baba'', pa veliko objemov obema.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?