Skaana
|
Hejhoj , malce nazaj sem vas okregala, ker tako poredko pišete, zdaj pa sem še sama začela ... Pa če kr ni pa ni časa. Najprej bi čestitala Anžeju in Luku za prve korake . To pa so doživetja, a ne? Atena pa sicer še ne hodi, a je zelo stabilna, drži se v bistvu sploh ne, hodi ob nas in le misli, da se drži za roko. Pa nekaj korakov že naredi, a to še ni to. Bom poročala... Darjavid, tudi naša Atena govori hvala, ko da in ko vzame . Šola moje mame, je pa luštno, ni kej. NiLe, čestitke za torto. Je fini občutek, kajne, ko ti jo vsi hvalijo . Jaz sem kr zrasla za par cm . Fino, da ste tako praznovali. In vsak marec bo tako , jupijaja... Suzi*, zdaj pa vem, zakaj si nas malce zanemarila . Uf, grooooza kakšen tempo, pa še delo za računalnikom imaš. zate za energijo. Meni je zdaj že ful boljše, celo z veseljem grem v službo. Morala sem se navadit in otroci name, zdaj se pa mamo prav luštno. Anžej in zobki , si se pozanimala, da ni za v Guinnesovo knjigo ? Glede kahle pa, le kaj ga daješ že na njo... Saj je še čas, meni se niti ne ljubi zame. Čakam na poletje. Verjetno pa bi bilo pri nas isto. Bom poročala. Rainbow, za vas pa le , v bistvu najbolj za miceno. Še prav posebej zanjo, ker je taka maza. Uuuu, mora bit lubika. Eva1, vesela sem za Luka. Ker je tako lušten in napreden. Povej nam še, kako ste praznovali. Radovednost me daje. Pa da raje in lažje hodiš v službo, je tud lepo slišat (oz. brat). Dolina, za dvodnevno smučanje. Jaz pa že dve leti nisem . Full pogrešam, a ni pa ni šlo. Ej, Zoja ima pa zadnje čase potem identične prehranjevalne navade kot naša Atena. Vsako uro - včasih še pol ure je am am, bog ne daj pa da je kaj od nas na mizi In tisto z žlico enako. Narobe jo hoče imet obrnjeno. No, naš zakladek pa tud full lepo napreduje. Zdaj se že "zna" sama oblečit - ve kam gre kaj in je ful vztrajna pri natikanju. Najbolj me pogreje pri , ko mi skozi okno maha, ko grem in ko pridem iz službe in si grem odpret vrata iz avta. Točno pozna moj avto in full maha in pošilja lupčke . Aja, pa opozorit vas morm - opekla si je rokico na RADIATORJU tako močno, da ima mehurje. Sploh ne vem, kako je to možno, a najverjetneje je predolgo držala za tisto cev, ali od šoka ali pa ker se ni upala spustit. Pa milijonkrat je že bila pri tem radiatorju, ker ful rada hodi ob steni. Pa je ful pogumna, nič več je ne boli, ko grema na prevezo, pokaže rokico in ful sodeluje . Na drugo roko je pa dobila štempiljko in zdaj vsem kaže obe roki in govori ga-ga. Pa taki veliki crtljivc je ratala - kar naprej daje buc buc in moja moja. Pa nikoli ni bila, še kot dojenček se ni marala veliko nosit. V pon in torek me ni bilo do štirih pop domov, pa je ful jokala in se crtljala. Joj, Suzi, res vas občudujem. A tako je in nič ne mormo spremenit... Evo, pa sem vam spet dala mal dela, za vse, Skaana