|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (288. nadaljevanje)
5.3.2006 16:13:29   
vampirka
Anitka, kljub snegu in turobnemu vzdušju zunaj, si prinesla en velik user posted image  s svojim postom!!!!! Kot vidiš vse mislimo nate in zapomni si - dobrim ljudem se vse dobro povrne!!!!!!!!!! Upam in želim ti, da boš močna in dočakala svojega user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.3.2006 7:20:12   
Massa26
O Anitka! Čeprav si žalostna, smo te vesele user posted image user posted image user posted image . Želim ti, da se bosta spet zbližala in bo tako kot je bilo. Poskusi pa v tem času zaživet sama in ne vzet samo kot čakanje na to, kdaj se bo on premislil. Verjamem, da ga imaš zelozelo rada, ampak zeloooo rada imej tudi sebe. Nekaj podobnega sem tudi jaz dala skozi in vem, da je bilo user posted image user posted image user posted image  težko, ampak potem kar naenkrat kot da prideš čez eno oviro in spet lahko zadihaš in prežela te bo nova energija, ki bo tudi za user posted image  kot magnet. Srečno.

GoYa, HVALA za info o napotnici za laparoskopijo.

Drugače pa komaj čakam pomlad, sem že sita teh zimskih cunj in prav hrepenim po lažjih oblačilcih in rožicah in dišečem pomladnem zraku. Sneg imam rada do konca februarja user posted image , tale je pa čisto izven konteksta user posted image .

Pozdravljene vse!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.3.2006 8:15:39   
Sulfinija
Anitka!

Tudi jaz vesela,da si se nam javila boš videla samo ne obupaj tvoj dragi se bo kaj kmalu vrnil ponovno k tebi v objem in takrat bosta šla naprej srečna kot še nikoli do sedaj.Mislim nate!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.3.2006 10:13:47   
biba77
Pozdravljene, cvekice user posted image user posted image user posted image !

No, koncno sem spet na domacih tleh in ... je tako lepo biti doma user posted image . Nic me ne moti sneg user posted image ali mraz user posted image ali nespecnosti user posted image ,... Vse je lepo, ko prides domov. user posted image user posted image

Anitka user posted image , draga, ves, da smo s tabo (veckrat kot uspes prebrati)!
Ves, tudi jaz bi ti privoscila vso sreco tega sveta in da bi se ponovno zblizala z ljubim.
Vendar ti iz svoje izkusnje povem: Ce nisi res prepricana, da obstaja realna moznost, da se tvoj user posted image vrne k tebi, potem zivi naprej. Ne izgubljaj se v svojih bolecinah in spominih, temvec pojdi spet med ljudi.
Jaz sem sele po hudo boleci izkusnji nasla svojo pravo (zdajsnjo) ljubezen!
Dostikrat se spomnim nate, pa ne upam poklicat, da bi te vprasala, kako se drzis... user posted image

Ostale, predvsem "upajoce": Tudi ve se sprehajate med mojimi mislimi. user posted image
Se zdaj sama sebi vcasih ne verjamem, da sem user posted image (ceprav ze krepko vidna) in se dostikrat spomnim casa, ko sva z user posted image obupavala nad testi. Mesec za mesecem... Ampak vam povem v tolazbo: Zdaj, ko sem v 26. tednu in ko se spomnim tistih dveh let in pol nazaj, ko nama ni in ni uspelo zanositi, je vse drugace.
In tudi ve boste pozabile bolecino ob neuspehih, kajti vsaka od vas bo postala mama! Trdno verjamem v to in drzim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!

In se nekaj: Ce ima katera zeljo po cveku, naj le pove: Kak termincek se bo ze nasel, da se spet malo srecamo. Mogoce bi tokrat poskusile z V-koncem, da se tudi kaka mamica-cvekica lahko pridruzi?
No, napisite predloge, zainteresirane, pa se bomo zmenile.

Pozdravcek od trebuscka (in za njim se od mene). user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.3.2006 14:44:11   
Anitka
Hvala vam drage moje prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko mi pomenijo vaše besede in vaša oglašanja tudi privat in preko SMS-ov.

Bodite srečne, imejte se rade, pogovarjajte se in naj vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čuvajo.

vaša Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.3.2006 15:15:56   
tinkamiška
O, kako sem vesela, da si se oglasila Anitka! Čeprav vidim, da si še vedno žalostna... Ne bi rada pametovala, ampak se strinjam z Masso in Bibo, ker sem tudi sama dala eno žalostno izkušnjo skozi in se naučila, da je včasih treba izpustit stvari iz rok in se prepustit toku, živet vsak dan posebej in nekaj časa ne delat planov. Ko spet začutiš, da te življenje nekam nosi, začutiš samo sebe in tako kot je rekla Massa, to začutijo tudi ljudje okoli tebe...upam, da tudi tvoj dragi. Res ti privoščim, da bi bia srečna!user posted image user posted image user posted image user posted image In daj Anitka, oglasi se vsaj tu in tamuser posted image

Tudi vsem ostalim želim vse lepo in nam vsem, da bi nas kmalu obiskala taprava pomlad!user posted image

Lepo bodite!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.3.2006 20:03:06   
pika74
Ooooj Anitka user posted image . Tebe pa pogreeeeešaaaaaaaamooooooooooooo!!!!

...da bi čim prej pošlihtala stvari tako, kot si sama najbolj želiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.3.2006 15:16:22   
Anitka
Oj!
Pune moje user posted image user posted image user posted image user posted image  Za mano je spet neprespana huda nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.3.2006 15:40:05   
tinkamiška
anitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.3.2006 17:08:02   
*Karmen*
Anitka, ne daj se!!! Vem, da je težko, pa vendar vzemi vso zadevo kot priložnost, da poskrbiš zase. Samo začeti je treba, potem pa spelje samo od sebe. Glej, vse punce ti stojimo ob strani. Vse navijamo zate, da ti uspe. Ti se samo daj v pozo "nizki štart" in spelji. Boš videla, da ni vse tako črno, kot se zdi. In nikar sedaj ne skrbi za svojega dragega. Saj zna sam poskrbeti zase. Tvoja edina skrb sedaj SI TI. Pa čimprej še kaj piši!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.3.2006 19:31:02   
Anitka
Hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za vse spodbudne besede. Nočem vas moriti s svojimi težavami, a ne mi zameriti da sem se vseeno oglasila.

In saj skušam gledati nase, če pa je tako težko, ko se ti podre ves svet in ne vidiš več lučke na koncu temnega tunela. Hudoooooooooooooooo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.3.2006 19:55:01   
*Karmen*
Hudiča, Anitka, pusti zdaj tisto lučko pri miru user posted image ! Tiste lučke trenutno ni in ti blodiš po nerazsvetljenem tunelu. Ampak na vsakem metru imaš stikalo za prižiganje luči. Nekajkrat se boš še zaletela in spotaknila, potem boš pa že počasi našla kakšno od tisočih stikal... Sem morala v tvojem jeziku povedat...

Ne zameri majcenemu hecu: še dobro, da si bila v tunelu, ko se je svet podrl user posted image ... A si huda, ker sem se mal pohecala?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.3.2006 20:03:42   
Anitka
Ne nisem jezna nate. Upam, da bom res kmalu našla ta pravo stikalo.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.3.2006 8:27:53   
Bety
Anitka..user posted image user posted image user posted image .si že na pravi poti...vem, da boš zmogla poiskati svoje stikalo, da boš zagledala luč in svojo življenjsko pot...to je samo tvoja pot, ki je ravno takšna, kot si jo želiš....samo to še ne vidiš....

Če bi samo vedela, kako te mi imamo radi, bi bila z nami...in bi vsak dan začutila, da nam lahko zaupaš...
Osebno mislim, da ti v življenju nisi naredila nič slabega...resnično si user posted image . Samo še razumeti moraš, da tudi drugi ljudje imajo svoje želje, ki se včasih razlikujejo od tvojih. In zaradi tega niso hudobni. Samo pravico imajo na svoje lastne želje. In zaradi tega ti nisi nič manj angelček. Tvoja vrednost se z odhodom dolgoletnega prijatelja se prav nič ne zmanjša.
Težko je, pa vendar se moraš naučiti spoštovati drugačnost. Tuje odločitve.

Ta šola te čaka Anitka. Če misliš biti mamica je to pomembna naloga, ki se jo ravno kar učiš. Ker otroci, za katere damo vsak trenutek našega življenja, začnejo včasih živeti po svoje, izberejo si poklic, ki ga mi mogoče najbolj sovražimo, izberejo partnerja, ki nam je morda v sramoto.... Naredijo veliko stvari, ki nam nikakor niso všeč. In jih kljub vsemu moramo jih razumeti, spoštovati in jim dovoliti, da hodijo po svoji poti. In ostanemo sami.

To je življenje....ki nikakor ni pravljica "...in živela sta srečno do konca svojih dni..." Vsak dan posebej se borimo...In se učimo...spreminjamo...prilagajamo

Uffffffffff.....sem dolgaaaaaa....OPROSTITE!!!!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////7

Čisto nekaj drugega sem vam želela napisati. Namreč, ena pacientka dr.Reša je šla na preiskavo prekrvavitve maternice in je ugotovljeno, da slaba prekrvavitev ni dobra za zarodek. Mora veliko hoditi po čistem zraku, dihati, dihati...pa pridno uporabljati prometrij. To so besede zdravnika. Mogoče pomaga kateri od vas.

////////////////////

Imejte se lepo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.3.2006 22:26:13   
Pia73
Pozdravljene, drage moje!

Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Čeprav sem nazadnje, ko sem pisala v ZA NAS mislila, da pišem zadnjič,...se mi je zdelo, da je itak vseeno, če kaj napišem ali ne,..in če bi bilo vseeno bi bilo škoda mojega časa,....
Sedaj pa sem videla, da me pogrešate,..., ko bi ve vedele kako mi je to lepo. Kako milo se mi je storilo,.. sploh v teh dneh, ko sem tako sentimentalna in mi gre kar naprej na jok,... Hvala vam drage prijateljice,... user posted image user posted image user posted image

Pa videla sem, da se je naš dragi user posted image  Anitka oglasila! Anitka tudi jaz te imam rada. Zelo rada. user posted image  In se lahko samo pridružim ostalim puncam,..., če ne gre drugače pa kreni sama naprej. Ne vzami si morebitne nove priložnosti zaradi objokovanja preteklosti,.. ni vredno! Oglasi se še kaj!

Pa, kaj sem jaz videla, da je Naji78 in Bety uspelo! user posted image user posted image user posted image  Pa to je res SUPER!!! ISKRENE ČESTITKE dragi moji! Vem, da bosta krasni mamici!!!

Pa cel kup punc je v postopkih,... Super,..saj vse vemo, da so postopki danes velikokrat zelo uspešni,.., če ne prvič pa drugič ali tretjič. Želim vam, da vam vsem čimprej uspe.

Pa ena je spraševala kako dolgo po laparoskopiji nismo hopa cupali,.. Glede na to, da sem jo jaz imela zaradi suma na izvenmaternično nosečnost in da ji je sledila abrazija, jaz najraje pol sploh ne bi več,.. Po moje je pa prav takrat, ko začutiš, da lahko.

Pa vidim, da se nekaj "ta starih" še vedno oglaša: emamair, Pika74, Skorpija, GoYa, mojca9000, Sisy, pa seveda biba77, pa Bety, pa naja78,... pa sigurno sem še katero spustila,... Sem vesela, da ste še tu! Aja pa naša draga mamica tinkamiška! user posted image

Jaz imam neke težke dneve. Pa bo že. Ne bom še vam težila,...

Lepo se imejte drage moje In RADI SE IMEJTE!!! user posted image user posted image user posted image

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.3.2006 13:23:04   
tinkamiška
hoj pia!user posted image kako se je lepo spet brat! pia nikoli ni vseeno ali se oglasiš ali ne, ker nam je vedno toplo pri srčku, ko se spet oglasite "izgubljene duše"user posted image

prviš, da imaš težke dneveuser posted image ...pa sej veš, da, če želiš lahko pišeš o tem tukaj, da ti nobena tukaj nebo zamerila... upam, da boš kmalu boljše karkoli te že težiuser posted image

samo toliko, da vas pozdravim in z izo vsaki pošiljava en veliiiik poljubček!user posted image

tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2006 9:09:30   
girly
Draga Anitka!

Nikar ne obupaj! Zelo smo te bile vesele, ko si se oglasila. Verjemi, da smo v mislih s tabo! Vem, da ti je trenutno zelo težko, ampak res ne smeš obupat. čeprav se ti sedaj zdi, da ni izhoda, boš videla, da se bo našel. ker ko bog nekje zapre vrata, odpre nekje drugje okno. Samo ti moraš to okno še najti. Poskusi živeti naprej, živi zase! Ne zapiraj se pred svetom, pojdi ven, druži se s prijateljicami, poskušaj se zaposliti, da ne boš mislila na svojega dragega. Vem, da je lažje reči kot storiti, ampak poskusi. Nekje moraš začet. In prvi dan bo zelo težko! ampak potem, potem bo s časom poslajalo vedno lažje. Mogoče bo potem tudi tvoj dragi spoznal tvojo drugo plat in se vrnil k tebi. ali pa tudi ne. Nikar naj ti ne bo on in njegova vrnitev središče življenja. Poskusi uživati in živeti vsak dan, vsak trenutek posebej in nikoli ne pozabi, da smo v mislih vedno s teboj! Če boš pa rabila ramo, se mi vedno lahko oglasiš tudi preko ZS.

Sicer pa punce, tudi z ostali sem v mislih! Predvsem s tistimi, ki se še vedno trudimo za naše user posted image ! Enkrat nam bo ja uspelo! Ker nam mora uspeti! Jaz nisem obupala, upam, da ve tudi ne!

Vsem želim en lep dan pa še lepši vikend!

pa pa
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.3.2006 9:28:00   
biba77
Dragi moji Anitka user posted image in Pia73 user posted image ,
nikar ne pozabita, da je "Za nas" za vse nas, ki imamo taksne ali drugacne tezave ali radosti.Tukaj smo zato, da smo si v oporo druga drugi in vsekakor bosta tukaj nasli prijateljice!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.3.2006 19:49:18   
Špela100
Anitka, jupi vesela sem, da si se oglasila, vse še mislimo nate, saj si nam tolikokrat stala ob strani ko se je nam svet rušil in smo bile me v temnem tunelu.

Vem, da je hudo, ker sem bila tudi sama v taki situaciji, hudo za umret...AMPAK...
- PRVA SI TI
- IMEJ SE RADA
- RAZVAJAJ SE
- IZKORISTI ČAS ZA STVARI ZA KATERE PREJ NISI IMELA ČASA
- VESELI SE VSAKEGA NOVEGA DNE ( POMISLI NA NEOZDRAVLJIVO BOLNE)
- OZRI SE NAOKROG, JE POLNO LUČK
- ...IN NA KONCU, MORDA TE NI VREDEN IN TVOJA PRAVA LJUBEZEN ŠE PRIHAJA

oprosti, ker kričim vendar te imam rada, mislim nate in ti pošiljam en kup pozitivnih misli, ulovi jih.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.3.2006 20:53:50   
Anitka
Oj, punce moje zlate. Ko bi ve vedele kako rada vas imam in kako vedno znova jokam in jokam ko berem vaše lepe želje in pozitivne misli zame. Hvala vam za vse to. Lepo je vedeti, da so nekje ljudje, ki jim ni vseeno kaj se dogaja s tabo. Saj imam tudi rugače prijateljice in prijatelje, amapk tu se pojavlja majhen oz. kar velik problem, saj imava le-te skupne in je še toliko huje.

In kako krute in hude so noči. Že nekaj časa se zbujam okorg enih in ne morem spati do štirih, petih!!! To šele ubija. Potem pa tisoče misli, premlevanja.... Sem v začetku poskusila tudi s Persenom, pa sem ga raje dala proč, saj se ne bi rada navadila nanj. A ima katera recept za spanje?

Veste drage moje ob pomisli na nova poznanstva ali iskanje drugega moškega mi kar slabo postane in me začne kar stiskati. Trenutno moje srce bije le za eno osebo. Vem, da je to zgrešeno, ampak jaz si ne morem pomagati. Ko si sam v tem je hudo in še huje. Saj vem, da je vse kar mi pišete le dobronamerno in res še enkrat hvala za vse. Ste prave prijateljice.

Punce moje jaz imam kar malce slabo vest, ko pišem le o sebi, zato vse nosečke in tiste, ki ste na poti, da to tudi vkratkem postanete, ne bodite jezne name.

Hvala vsem in vsaki posebej (že lovim vaše pozitivne misli)in se še kaj beremo.

vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.3.2006 21:26:53   
tinkamiška
hoj anitka!

ja, vem kako grozne so lahko noči, tista tišina, ti pa si sama s sabo in vse te misli, ki blodijo po glavi, ob njih pa še tista blazna bolečina v duši, ki noče in noče nehat boletuser posted image

meni je pomagalo, da sem pisala nekakšen dnevnik, pri meni se jih je nabralo kar nekaj in nikoli jih nisem mogla prebrat, nazadnje sem jih lani vse raztrgala in vrgla v smeti. ob pisanju sem grozno jokala in na koncu vedno sazpala in kar je najbolj bedasto ampak res, da čas naredi svoje. počasi se je vse uredilo...

ja, in vem kaj misliš, ko praviš, da se ti ob misli na nova spoznastva dviguje v želodcu, no, meni se je tudi, pa sem takrat, v tistem obdobju spoznala svojega možauser posted image je pa res, da sem takrat že malo začela uživat sama s sabo. zelo mi je pomagalo, da sem začela hodit v hribe in se ukvarjat z športom, mi je dalo voljo do življenja...

no poskusi z dnevnikom, jst sem marsi kaj razčistila in velikokrat tudi na dolgo in široko bluzila, ampak važno je, da daš ven tisto kar tako preklemano tišči...

anitka, ti želim, da bi kaj lepega sanjala in se vsaj ponoči spočila od grdih misli...

drži seuser posted image user posted image user posted image in verjami, da bo kamlu boljšeuser posted image

tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.3.2006 18:15:10   
Suana
ANITKA!!
Res lepo ,da si se nam oglasila ,kajti res te pogrešam !!ko sem prebrala  tvoje pisanje user posted image me je kar stisnilo ,pri srcu ,kajti vem da ti ni lahko !!lahko ti samo povem ,da se vse skupaj lepo uredi in da bo tvoje življenje vrnjeno na stare tirnice !

mislim nate  !user posted image user posted image user posted image user posted image

SUZANAuser posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.3.2006 19:10:47   
Massa26
Hoj, Anitka in ostale!

Anitka, meni so tudi, tako kot je napisala tinkamiška, pomagali hribi. Čeprav se sliši trapasto, me sploh ni sram napisat, ker je res. Počasi ti pozdravijo dušo in začneš UŽIVAT v svoji koži, pojavi se čisto ena nova samozavest user posted image , fizična utrujenost pa je tudi zlata vredna pri nespečnosti. user posted image

Kako ste kaj ostale? Jaz naslednji vikend ne/pričakujem user posted image . Itak sem  po 8m izgubila zaupanje v klomifen in si nič kaj posebnega ne obetam. V službi imam veliko dela, tako da nimam časa 24 ur na dan premišljevat o špikanjih itd. user posted image

Drugače pa navijam za pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.3.2006 17:45:47   
Anitka
Pozdravljene drage moje!

Se vam spet malce oglašam, žal še veno žalostna in depresivna. Kot vreme.
Naredila sem nekaj zase in si kupila knjigo Sprememba v srcu, katero že berem in se iščem. Hvala za priporočilo. In za prvi maj bom najverjetneje odšla spet na morej v Tučepe, a žal najverjetneje brez user posted image .

Sicer pa še vedno ne spim. Prejšnjo noč sem se zbudila ob dveh in gledala TV do štirih in nato še od šestih do sedmih. Ko se spominjam starih časov, ko sem lahko spala do desetih, če je bilo treba postanem še bolj žalostna.

Tinkamiška sem poskusila že tudi s pisanjem in to te res še dodatno utrudi in potem vsaj malo zaspiš. Sicer v solzah, spiš pa le. Upam, da bo kmalu tudi zima mimo pa se bom vsedla na kolo... Pa najverjetneje se bom selila v svoje stanovanje. Ja planov je veliko.

No in naj svoje javljanje še malce izkosritim in vas zaprosim za Sparove točke, če jih bo kdaj katera imela kaj viška.

Fajn bodite in se kaj slišimo oz. beremo.

Rada vas ima vaša user posted image  Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.3.2006 17:54:53   
ameli
Pozdravljene vse "za nas", posebej pa Anitka. Sem prebrala tvojo "zgodbo" in mi je prav hudo user posted image user posted image . Lahko je govoriti: idi naprej, pozabi,.... težko pa je to storiti.
Če ga imaš rada in če ima on rad tebe vztrajaj.
Je pa res, da te kalvarije z neplodnostjo marsikdaj načnejo še tako trde odnose. Kruto. Poznam idealen par, vsi smo ju občudovali in potem, ko po 5-ih letih nista dobila user posted image  sta obupala in šla narazen user posted image .
Če bosta prebrodila to krizo, bosta prebrodila vse.

Jaz vama želim, da čimprej rešita krizo.

Goya user posted image user posted image user posted image  bravo za user posted image . Lepo se pusti razvajat in uživaj.
Biba, ti pa pa greš že v drugo polovicouser posted image user posted image .  pridno vadi dihanje, pa bo user posted image .
Mojca tudi na tebe se velikokrat spomnim, upam, da vama čimprej uspe.
Tinka ti imaš pa sedaj tako polne roke dela.
Pia javi se še kaj, tebe sem vedno tako rada brala user posted image .

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?