Pia73
|
Pozdravljene, drage moje! Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Čeprav sem nazadnje, ko sem pisala v ZA NAS mislila, da pišem zadnjič,...se mi je zdelo, da je itak vseeno, če kaj napišem ali ne,..in če bi bilo vseeno bi bilo škoda mojega časa,.... Sedaj pa sem videla, da me pogrešate,..., ko bi ve vedele kako mi je to lepo. Kako milo se mi je storilo,.. sploh v teh dneh, ko sem tako sentimentalna in mi gre kar naprej na jok,... Hvala vam drage prijateljice,... Pa videla sem, da se je naš dragi Anitka oglasila! Anitka tudi jaz te imam rada. Zelo rada. In se lahko samo pridružim ostalim puncam,..., če ne gre drugače pa kreni sama naprej. Ne vzami si morebitne nove priložnosti zaradi objokovanja preteklosti,.. ni vredno! Oglasi se še kaj! Pa, kaj sem jaz videla, da je Naji78 in Bety uspelo! Pa to je res SUPER!!! ISKRENE ČESTITKE dragi moji! Vem, da bosta krasni mamici!!! Pa cel kup punc je v postopkih,... Super,..saj vse vemo, da so postopki danes velikokrat zelo uspešni,.., če ne prvič pa drugič ali tretjič. Želim vam, da vam vsem čimprej uspe. Pa ena je spraševala kako dolgo po laparoskopiji nismo hopa cupali,.. Glede na to, da sem jo jaz imela zaradi suma na izvenmaternično nosečnost in da ji je sledila abrazija, jaz najraje pol sploh ne bi več,.. Po moje je pa prav takrat, ko začutiš, da lahko. Pa vidim, da se nekaj "ta starih" še vedno oglaša: emamair, Pika74, Skorpija, GoYa, mojca9000, Sisy, pa seveda biba77, pa Bety, pa naja78,... pa sigurno sem še katero spustila,... Sem vesela, da ste še tu! Aja pa naša draga mamica tinkamiška! Jaz imam neke težke dneve. Pa bo že. Ne bom še vam težila,... Lepo se imejte drage moje In RADI SE IMEJTE!!! LP Pia73
|