Massa26
|
Hojla, emamair, to je pa res že blizu. Jaz se pa bojim laparoskopije, ki mi verjetno sledi, če tale zadnji mesec klomifena ne bo imel pravega učinka (itak sem zaupanje v klomifen izgubila, kljub temu, da mi G vedno govori, koliko več možnosti imava s klomifenom). Saj vem, da vas je veliko že imelo laparoskopijo in sem veliko prebrala o tem, ampak ko bom jaz na vrsti, me bo seveda strah . Glede na to, da sem pri dr. Rešu, a katera ve, kako je s tem, če te on napoti na laparoskopijo. A ti da samo napotnico in se potem prijaviš kjerkoli, ali te operira on v Postojni pa še na kakšen rok se to dogaja. Če grem recimo aprila k njemu in mi da napotnico, kdaj lahko računam? Uf, če mi bo katera na tole vse odgovorila, bom zares hvaležna. Jaz sem bila sedaj nekaj časa kar taka čudna depresivna, potem sem pa prebrala en post od Jančike, kjer je napisala, da je jemala B-kompleks in se je po njem bolje počutila. No, meni tudi pomaga, pa še za kožo je dober. Hvala, Jančika . Da še jaz malo pokličem: Skooorpija, Mijaaavček, Piiika74, Moojca9000, tinkamiiška, haati, Biiba77, Naaja78, Piia73, GooYa, Mucamaaca, ziigkar pa še vse ostale, ki nas berete, se predstavite. Saj ne grizemo, povrhu smo pa še neizčrpne zakladnice ginekološke stroke.
|