|
RE: Evo, še ena izdana 6.3.2006 10:44:25
|
|
|
|
mamči
|
Ma še nikoli nisem komentirala teh tem, zdaj pa bi. Da bi mene dragi pustil sredi noči samo v spalnici ( na tiho dogovorjenem randiju), jaz bi vsa uahhi čakala na njega, on pa bi neki debelinkici sms- e pošiljal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vem, vse te kao odprte zveze in pusti ga in ne jemlji resno in.... meni je to ša kako MIMO. Zadnjič sem bila v družbi enih nepoznanih ljudi in sem se zgrozila v kakih vezah živijo - v stilu manj se vidimo rajš se imamo in tud druge matere imajo lepe sinove. Sem pol doma z mojim pol malo pokomentirala in ugotovila, da se hvala bogu zaenkrat strinjama. Ne vem, midva sa ljubiva. Jaz sem ljubusumna, moj včasih tud. Se je tud v 8 letih zgodilo, da mi je bil kdo všeč in sem malo već kot je "dovoljeno" mislila nanj. Nikoli nisem mojega prevarala. Nimam želje po nikavih skupinskih sexuadah. Mojega partnerja si zaželim in želim enako, kot pred leti, če ne celo bolj. V najini zvezi nikoli ni bilo "neke x osebe", nič dopisovanja, nič sms-ov, nič šušmarjenja. So pa bili tedni, ko ni bilo "naboja" sma pregurala in je bilo spet o.k. Nikoli zaradi tega, ker je plamen malo moč zgubil ni nihče od naju iskal druge variante. Še bi lahko naštevala. Zdaj bodo rekli eni: mater, kako dolgočasje v zvezi... Nama pa v resnici ni nikoli dolgčas, ker se ENOSTAVNO LJUBIMA! Kaj si jaz mislim o tvojem primeru: - sredi noči te je zavrnil, ne samo to z mislimi je bil pri drugi - mene bi poparilo do tal, sploh, ker imava z mojim isti "tempo" poželenja - samo pogled, pa oba veva... Ne vem , kaj bi naredila - ker sem človek hitre akcije, bi ga verjetno na vseh frontah dala na hladno, v smislu - poberi se ! Če ne v fizičnem smislu, pa vsaj v psihičnem. - koliko sem jaz razumela vajino pripravo do akcije, ki ni dočakala začetka, sta bila oba zrajcana. ON pa v zrajcanosti kliče drugo - meni jasno vodilo, da bi rajši njo nabrisal. Oprosti, ampak točno to se mi je utrnilo v glavi. Ne tebe, ki ga v resnici čakaš, temveč neko sexualno podobo daleč vstran. Zavrnitev, da boli! - od kod ima sploh njeno telefonsko. Če ona nima namenov z njim, zakaj za vraga mu daje št. ????? Kar tako, za čvek pa to...... bedarija, ženska hoče pritegnit moško pozornost, tebi bo pa govorila, kako ji sploh ni do tega, bla, bla. Druga, kot lažnivost itak ne moreš od nje pričakovat. Zakaj ji je pa pol napisal: saj veš, da ne rabim dost...??????? TOREJ MU JA ŽA NEKAJ VRGLA- KOST ZA GLODAT. Nauk te zgodbe - babi ne verjami ama ništa, rešit je treba med vama. Pa še nekaj - tisti, ki ti svetujejo, daj pokaži, da si boljša pa to - mislim, kva češ TI zdaj dokazovat njemu PREŠUŠTNIKU ???? Daj ga na šuh, pa naj se on izkaže. Če je tak sexualno dovzeten, da ga vsaka maškara prevzame... Jaz pač mislim, da bolj ko ženska vstran pogleda, bolj daleč po dedci terajo - v smislu itak je moji vseeno. Ne svetujem ti, da zdaj kar prekineš zvezo, ker res ne neš kako in kaj. Je pa vse dovolj indicov za tvojo raziskavo in užaljenost.
|
|
|