srki
|
Za mojega partnerja sem do včeraj roko dala v ogenj, da me ne (bi) pre(varal). V soboto sva bila na eni žurki. Ko sva prišla domov, je začel pisarit en sms, pa ga vprašam, kaj zdaj dela s tem telefonom, že na žurki pa sva oba komaj čakala, da prideva domov, ker sva se skozi "rajcala". Pa reče da nič, OK, grem v spalnico, mu rečem, pridi za mano v spalnico, da ga malo presenetim, pa ga ni. OK, je zaspal na kavču v kuhinji. Zjutraj hočem poklicat prijateljico, če so se naspali....oz. ji napišem sms. Potem pa malo zaidem, ker me je, priznam, firbec, kaj je bilo ob 03.45 uri zjutraj tako pomembno, da je pisal SMS. In glej ga zlomka, ko sem brala, kakšna sporočila je eni pošiljal, me je kap. Nekaj v stilu, "daj napiši mi kaj, saj veš da ne rabim dost, a te lahk pokličem, a že spiš"....Tresla sem se ko šiba na vodi. Ko se zbudi, mu direkt povem in mu rečem, naj mi razloži vso zadevo. Pa reče, da to ni nič, da on ji je zato pisal, ker je bila prejšnjo soboto namaškarana tako sexi, da je kazala precej gole kože in mu je bila pač všeč. Halo?! To se pravi, da jaz zanj nisem sexi, da mu ona že en teden očitno ne da miru, mogoče pa že dalj časa. Žensko poznam, ona mene, tudi onadva se poznataa, samo stikov (razen uradnih v zvezi z nekim društvom) nista imela nikoli, razen v preteklosti, ko so še skupaj žurali, potem pa je ona našla tipa, on mene, ostali znanci prav tako. Najbolj od vsega me je prizadelo to, da je bil ON tisti, ki je to začel pisariti in je bil ON tisti, ki je začel izzivati. Sicer se do mene ni nikoli obnašal, da mu nič ne pomenim, sva se razumela tudi kar se sexa tiče. Na koncu se pa obnaša, kot da sem bila jaz tista, ki je vse to zakuhala in mi reče, naj ga pustim pri miru. Mogoče sem res tudi jaz kriva v določenih stvareh, ampak problem je, da mi tega nikoli ni povedal. Je človek, ki svoja čustava potlači...Malo zmedeno je vse to napisano, kaj naj storim sploh ne vem, pustim ga pri miru, obnašam se, kot da ga ni, jokam in jokam, sedaj sem se malo pomirila, saj sem v službi. Vem, da je več kot očitno, da me je izdal, prevaral na nek način. Z njo sem tudi že bila v stiku, zagotovila mi je, da ga je v vsek takih sporočilcih zabila na za njega najbolj boleč način in da so moški pač takšni, da ko so pijani, da hočejo stalno nekaj met. Ampak tega ne morem in verjetno tudi nikoli več ne bom pozabila, tudi če se vse uredi in ni tako, kot si pač sama mislim. Sicer je bil tudi pijan, ampak za to vseeno ni opravičila. Tudi če mi pove vso resnico, ne bom nikoli tako kot je bilo, saj bo misel, kako grdo je naredil z mano, vedno prisotna. Rada bi samo malo vaše tolažbe, mogoče tudi tiste moške nasvete, od Tyazija, Dadyja,...čeprav so včasih krute, vendar resnične. Ne želim bežati stran od tega, hočem se spopasti s tem, hočem narediti konec z njim, pa nimam poguma....Najbolj pa se mi smili najin Aljaž....
|