*Karmen*
|
Punce, dobro jutro (?) Ja, danes sem malce podaljšala spalne urice... Zato tudi vprašaj poleg pozdrava. Tale teden je bil kar naporen. Stopnice so kar zoprna zadeva. Danes pa me čaka še generalno pospravljanje... Če imaš cel teden delavce pri hiši, se ti niti ne splača kaj dosti pospravljat, saj ti vsak dan na novo spet vse napackajo... Danes bodo pa dirke!!! Metla, krpe, gobice in hektolitri vode... Do večera, ko bo moj lubi prišel iz službe bom menda že končala... Upam... Vendar mi ne bo nič hudega. Sama sem doma. Delala bom lepo počasi, vmes se bom malce javila vam, si skuhala kakšno kavico in potem delala naprej. Saj me nihče ne priganja... Andreja, kaj je pa s tabo? Kaj se ti dogaja? Si že kaj boljše volje? Jaz se kar strinjam z GoYo, tole vreme jo zna ženskam kar precej zagosti. Tudi jaz sem imela nekaj dni po ET napad slabe volje. Krivec: vreme in nizek pritisk. Pa so me punce tako nazijale, da sem takoj potlačila slabe misli v kot in jih pustila tam do nadaljnega... Saša!!! Ja, madonca, a nas boš pustila umret od firbca?! Nobena tvoja novica ne more biti tako zelo slaba, da je ne bi mogle prebrat in ti stat ob strani. Javi se čimprej. GoYa! Ti srečkica!!! Smo ti vse potihem kar fajn fovšljive... Ampak se mi zdi neznansko lepo, da se oglasiš na teh straneh, kjer punce še čakamo na tisto, kar ti že imaš. Tako nas vedno spomniš na to, da sreča le ne hodi vedno mimo ljudi, ampak se včasih tudi ustavi ob njih in jih obdari s tistim, česar si najbolj želijo. Vesele smo, da nisi kar odkorakala stran od teh strani polnih pričakovanj. Upam, da se boš dokaj redno javljala na naši strani in nam še naprej vlivala poguma. Pa seveda tudi kakšen nasvet bo dobrodošel, saj vidiš, da smo vse še malo zelene v teh stvareh... Pa kaj napiši še o sebi. Kako kaj tvoj trebušček? Kakšna je tvoja nosečnost? Kakšni občutki te preplavljajo zdaj, ko si v ? Saj veš, da nas vse zanima... Tako, zdaj pa še malce preletim teme na našem forumu, potem pa metlo in krpe v roke, pa hi konjiček!!! Vam, punce, pa želim, da čimbolje izkoristite tale deževen dan za razvajanje in za vse tisto kar vas veseli. LP
|