*Karmen*
|
Andreja pojma nimam koliko časa naj bi trajale te bolečine. Jaz sem imela čisto rahle bolečine samo takrat, ko mi je punktiral folikel. Takoj, ko je končal je bilo vse o.k.. Je pa tud (men se zdi) GoYa pisala o tem, da so bolečine hujše, če so jajčeca globlje. Mogoče bo prebrala tale naš čvekalni kotiček pa ti bo znala bolje povedat kot jaz. Drugače ji pa pošlji Z.S.. Za svečke se nič ne sekiraj. Tudi, če krvaviš, ti ne bo padla ven. Itak je tko majhna... (mimogrede, jaz sem najprej mislila, da so to tabletke. Pa še iz Italije sem jih imela in vsa navodila za uporabo so bla v italijanščini... Dobro, da mi je Reš povedal kam jih moram dat. Drgač bi jih jaz kar jedla...). Pa te svečke se kar zalepijo notri. Nikamor ne bo šla. Glede krvavitve mi pa ni čisto jasno, zakaj je do nje sploh prišlo. Možno je (to je Reš omenil tudi meni), da bo po posegu šlo od mene NEKAJ KAPLJIC krvi, ne pa cel potok. Ampak pri meni ni bilo niti najmanjšega madeža. Res ne vem zakaj bi ženska tako obilno in toliko časa krvavela zaradi ene injekcijske igle. Saj, ko ti vzamejo kri, tudi ne rabiš povoja... Kaj, ko bi za tole zadevo raje povprašali koga, ki je s tem že imel opravka? No, punce dajmo odpisat Andreji! Je imela katera od vas bolečo punkcijo? Našo soborko Andrejo zanima kdaj so se pri vas po posegu nehale bolečine. Ali je katera po posegu močno krvavela? Če kaj veste o tem, prosim, napišite, da bo Andreji lažje. Ja, pri meni je pa še vse isto. ni... In čakamo na ponedeljek (če je še ne bo). Bomo ponovili test takrat... Andreja, ti samo počivaj in uživaj. Jaz mislim, da bolečine in krvavitev ne morejo trajati v nedogled. Ko bodo vse zoprne stvari minile, boš pa uživala v počitnicah!!! Ti bo tko luštno, da boš tud ti začela kiparit tako kot sem jaz. Kaj pa si mislila s tem, da greš komaj na wc? A te boli, ko greš na potrebo? Daj, če ti bo dolgčas, ko boš čakala na odgovore, pa če boš hotela kaj čvekat, pa kar pošlji kaj na Z.S. LP in čimprej okrevaj!!!
|